ianachim Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 vacanta …ca vacanta dar de ce ALL INCLUSIV pai ….. pentru ca a avut de toate 30 zile 2roti si 4roti munti, dealuri, campii, mari mici - mari mari, ferry, drumuri de coasta, plaje cazare la 2 stele, 3 stele, 4 stele si un miliard de stele aproapte 7000 km pe 2roti si undeva la 1200 cu 4roti pe continent si pe 2 insule vreme de milioane atat pe la munte ca si pe malul marii bucuresti - seghet seghet - bled bled - cortina cortina - livorno corsica sardinia matera brindisi - igoumenita sivota parga zile de 700-900 km prima si ultima Zile de 150 - 300 km zile de 40 km Zi de 0 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 12:46 Share Postat Joi la 12:46 misto, bravos, multumim pt poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 12:49 Share Postat Joi la 12:49 trebuie un E la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Joi la 12:55 Share Postat Joi la 12:55 Multumim pentru poze! Foarte frumos a fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Joi la 13:08 Autor Share Postat Joi la 13:08 Acum 18 minute, frigider a spus: trebuie un E la sfarsit. asa este sef dar este un inclusiv’ ROMANESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Joi la 13:32 Share Postat Joi la 13:32 Si eu visez (inca) la ceva asemanator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Joi la 14:33 Autor Share Postat Joi la 14:33 1 oră în urmă, Lup69 a spus: Si eu visez (inca) la ceva asemanator... Cu E la final …..hihihi https://youtu.be/UEzlluKvoQM?is=nBMjaGdnAGrg85v_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Vineri la 05:39 Share Postat Vineri la 05:39 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Vineri la 09:18 Share Postat Vineri la 09:18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Duminică la 08:18 Share Postat Duminică la 08:18 La 25.06.2026 la 14:15, ianachim a spus: vacanta ... 30 zile Nu a intervenit plictiseala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Duminică la 15:08 Share Postat Duminică la 15:08 Acum 6 ore, Proxi a spus: Nu a intervenit plictiseala ? vai ce m-as plictisi si eu 30 zile cu moto :))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Duminică la 19:55 Autor Share Postat Duminică la 19:55 Acum 11 ore, Proxi a spus: Nu a intervenit plictiseala ? As putea sta plecat si cativa ani bani si timp sa am plus ca am variat f mult ca traseeu peisaje cazari etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Locatiile sunt cu adevarat misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 33 minute în urmă Share Postat 33 minute în urmă De vis....30 zile legate in zone "de poveste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate