inanna Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 am vazut reportajul....inca nu ne-am revenit complet nici eu nici prietenul meu.....este crunt ca unii dintre noi platesc cu viata pt inconstienta unor nenorociti.....odihneasca-se in pace........ R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Ceva detalii despre conservar? Nu că ar conta... dar sunt foarte curios care îi va fi pedeapsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 condoleante familiei odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 e un moldovean care se disculpa la greu ca nu a vazut motorul. Un tip care a stat de vorba cu mine il cunoastea pe unul dintre politisti si avea o impresie foarte solida ca acesta din urma are o intentie de a-l scoate basma curata pe idiotul ala sinistru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca Ce e de facut mai fratilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 poate nu am vazut eu bine...dar din reportajul de la pro tv mi s-a parut ca echipele de televiune ajunsesera acolo inaintea salvarii. au dat imagini blurate cu saracul baiat zacand pe jos intr-o balta de sange. de aici inteleg ca ambulanta inca nu sosise acolo cand astia de pro tv filmau !! cu dracu' e posibil asa ceva ??? mai ales ca accidentul a fost pe stefan, iar spitalul de urgenta floreasca e foarte aproape !! macar de data asta nu au mai scos motociclistul vinovat si au pus un titlu sugestiv : "cand viata nu are prioritate". din pacate cred ca baiatul avea viteza mare, dupa cum arata masina... oricum, cand vezi asa ceva, iti dai seama ca viata ta se poate sfarsi atunci cand te astepti mai putin...la o plimbare cu motocicleta...din prostia unora care nu-si dau seama nici o clipa cat de usor este sa omori un om. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. stiti voi cui!!!!!!!!!!!!!!!!! odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca Ce e de facut mai fratilor? O opinie umilă: să circulăm cu o viteză cât mai pământeană pentru a putea minimaliza efectele unui potențial accident... e un început. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) condoleante familiei.... iar sufletul lui odihneasca-se in pace Editat Februarie 11, 2007 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P .... numai vesti dastea aud zilele astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. si condoleante familiei. Stie cineva cine este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Altul care "zboara" dintre noi... Odihneasca-se in pace! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odineasca!E prea mare pretul platit pentru aceasta pasiune ! Oare se merita?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Eu nu mai am ce comenta, sunt speachless.Cred ca avea totusi viteza motociclistul..aveti grija fratilor! RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Condoleante familiei si prietenilor. Orice altceva acum e de prisos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Am trecut shi eu pe la 7 parrr-parrrr cu Trabu', tocmai cand urcau motoru' pe trailer. Era fff aglomerat shi eu eram pe banda din mijloc, n-am avut cum sa opresc. Acasa am intrat repede, doar-doar.... dar, din pacate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 din fericire numai noua ne sta in putere sa constientizam faptul asta si sa alegem daca vrem sa platim acest pret, eu unu-l nu cred ca merita sa-ti ruinezi o viata doar pt un dat in gaz pe bulevard, poti face asta oriunde alt undeva in afara in conditii mai sigure...acum trebuie sa realizam ce pericole ne pandesc si sa deschidem bine ochii daca suntem dispusi sa platim un pret mult prea mare pt cativa km/h in plus pe un bulevard care te asteapta cu bratele deschise sa te arda la orice pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Mda, deci era coleg de servici cu prietenul sora-mii..baiatul avea 27 ani si un copil de 2 ani.. In acelasi timp cu el a avut accident fratele lui dar care a lasat motorul sa cada si el a scapat...din pacate nu stiu in ce zona. pe pro-bike sunt niste poze socante pt cine doreste sa le vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 cu adevarat trist...... sa ii fie tarana usoara ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Ok e si vina noastra cand scapam mana in gaz, dar astora de conduc masinile cine le-a dat permisul frate? De ce au dotat masinile cu oglinzi retrovizoare si oamenii cu ochi? Fir-ar mama lor de ochi, ca ar trebui sa le fie scosi cand spun inocenti "nu te-am vazut"! In puii mei, suntem invizibili sau ce? E prea mult, e prea mare pretul platit pentru lipsa de respect in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate