GUSA IULIAN Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Sigur nu l credeam daca nu pateam si eu.Cred ca o dadeam pe lipsa lui de experienta si ma tavaleam pe jos de ras.Deci ati mai auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Salut, colegi Aprilisti, am revenit si sper sa zabovesc mai mult decat prima data. Inca nu am primit o explicatie in legatura cu evacuarea mea silita, nici nu ma mai astept sa o primesc, fapt ce m-a facut sa imi schimb drastic parerea despre administratorii / moderatorii de pe aici. Pana una alta, bine v-am regasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Salut @ Cristi uno ! O tura pe cinste in prag de iarna . Daca e fiabila , electronica la bordul unei motociclete e un ajutor important al riderului . Ce ne poti spune despre cauciucurile cu care este dotata motocicleta ta : firma , model , dimensiuni , pro - contra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Gata, Cristi, i-am facut consumul de doua ori: 5,7 si 5,8%, trafic de Bucuresti cu pasager. Dar nu stiu cat consuma pana acum. Mie mi se pare ca bag la fel de des sau de rar benzina. De exemplu, in doua zile am facut 173 de km cu 10 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 @Madalin Pribu , pentru unit-ul Rotax 655 consumul e un parametru chiar secundar . Trateaza-l cu detasare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Poate vrea cineva sa-si upgradeze motorul. Ieftin, dom'le, ieftin! http://www.team-pami.com/cms/?q=en/catalog/27/performance_kits Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 La ce preturi sunt acolo cred ca ar fi mai rentabila achizitionarea unui RSV in vederea transplantului de motor, cutie si anexe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 (editat) Poate vrea cineva sa-si upgradeze motorul. Ieftin, dom'le, ieftin! http://www.team-pami.com/cms/?q=en/catalog/27/performance_kits cu banii aceia iau alta mobra » Post actualizat in 30 Oct 2015 15:39 am sa incerc o resuscitare la mobra mea , daca o sa am timp ... Voi umbla la supape-imi scoate fum doar pe o toba- Editat Octombrie 30, 2015 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 cu banii aceia iau alta mobra » Post actualizat in 30 Oct 2015 15:39 am sa incerc o resuscitare la mobra mea , daca o sa am timp ... Voi umbla la supape-imi scoate fum doar pe o toba- Daca iti iei alta mobra, o iei tot cu 50 de cai. E tentanta varianta aia de 90 de cai si motor de titan, dar deocamdata n-am 9.000 de euro. Iti dai seama ca zboara de sub tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Daca iti iei alta mobra, o iei tot cu 50 de cai. E tentanta varianta aia de 90 de cai si motor de titan, dar deocamdata n-am 9.000 de euro. Iti dai seama ca zboara de sub tine. imi dau seama , dar nu vreau sa zboare de sub mine pentru ca o sa cad si o sa ma lovesc » Post actualizat in 30 Oct 2015 15:56 miercuri pe 4.11. am abecedar a trecuttttttttttttttttttttt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Stie cineva un magazin cu piese de Pegaso? Mi s-a dus un injector... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 (editat) Stie cineva un magazin cu piese de Pegaso? Mi s-a dus un injector... de obicei se pot repara.Stiu o firma te pot pune in legatura cu ei , sunt din Campina . Daca nu merge asta e . Da chiar , uite nu m-am intrebat niciodata : cate injectoare are Pegaso? aici pe cineva din Buzau-http://reconditionariinjectoare.ro/contact/ Editat Octombrie 30, 2015 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Stie cineva un magazin cu piese de Pegaso? Mi s-a dus un injector... Zice Andrea, sotia mea, care a avut si ea Pegaso pe injectie, ca o patea frecvent. I se infunda. Se desfunda cu acul. Asta facea mereu. Si cica nu e bine sa mergi pe rezerva. Sper ca nu e ceva mai grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 aici persoana de contact , Alexandru :0722712865- il suni si ii explici despre ce este vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Da chiar , uite nu m-am intrebat niciodata : cate injectoare are Pegaso? Doua, la mine s-a dus cel din stanga. Zice Andrea, sotia mea, care a avut si ea Pegaso pe injectie, ca o patea frecvent. I se infunda. Se desfunda cu acul. Asta facea mereu. Si cica nu e bine sa mergi pe rezerva. Sper ca nu e ceva mai grav. Nu m-am gandit la asta. Am vazut ca nu functioneaza si am vazut ca nu e de la electrica, deci trebuie sa fie de la injectorul propriu-zis. Motocicleta e inca demontata in garaj (nu avea rost sa o montez la loc pentru ca oricum ii trebuie injector), asa ca o sa incerc si treaba asta cand ajung acasa (momentan sunt cu serviciul in Constanta). Alta intrebare, complet separata: Are cineva idee de o casca modulara care sa nu aiba butonul la barbie? Am barba (destul de mare) si de fiecare data cand incerc sa imi ridic partea din fata a castii ma apuc de barba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Doua, la mine s-a dus cel din stanga. Nu m-am gandit la asta. Am vazut ca nu functioneaza si am vazut ca nu e de la electrica, deci trebuie sa fie de la injectorul propriu-zis. Motocicleta e inca demontata in garaj (nu avea rost sa o montez la loc pentru ca oricum ii trebuie injector), asa ca o sa incerc si treaba asta cand ajung acasa (momentan sunt cu serviciul in Constanta). Alta intrebare, complet separata: Are cineva idee de o casca modulara care sa nu aiba butonul la barbie? Am barba (destul de mare) si de fiecare data cand incerc sa imi ridic partea din fata a castii ma apuc de barba... si eu care imi las cioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 ...Alta intrebare, complet separata: Are cineva idee de o casca modulara care sa nu aiba butonul la barbie? Am barba (destul de mare) si de fiecare data cand incerc sa imi ridic partea din fata a castii ma apuc de barba... Schuberth Concept 2 (am una exact ca asta din link) http://olx.ro/oferta/casca-moto-schuberth-c2-concept-modulara-flipup-ID2oFKw.html si pot sa-ti spun ca este extrem de bine izolata fonic (la prima purtare am dat la automat la semafor, cu toate ca motorul mergea...sau cind am venit acasa am desfacut claxonul sa-l repar cu toate ca era perfect functional! ), iar butonul pentru flip este plasat pe stinga, lateral. Daca as avea si pinlock la ea, ar fi perfecta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Schuberth Concept 2 (am una exact ca asta din link) http://olx.ro/oferta/casca-moto-schuberth-c2-concept-modulara-flipup-ID2oFKw.html si pot sa-ti spun ca este extrem de bine izolata fonic (la prima purtare am dat la automat la semafor, cu toate ca motorul mergea...sau cind am venit acasa am desfacut claxonul sa-l repar cu toate ca era perfect functional! ), iar butonul pentru flip este plasat pe stinga, lateral. Daca as avea si pinlock la ea, ar fi perfecta! Ce-i aia pinlock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 este un plastic ce dubleaza viziera pe interior. Ajuta impotriva aburiri vizierei pe interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 si eu care imi las cioc Daca ai casca cu flip nu rezolvi nicio socoteala. La mine de fiecare data cand incerc sa imi ridic masca e bataie de cap... [...] Multumesc pentru ajutor! Pacat ca e dezactivat anuntul din link. Oricum, ma pun pe cautat! Dumneata nu vrei sa o vinzi? Poate gasesti una cu pinlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Multumesc pentru ajutor! Pacat ca e dezactivat anuntul din link. Oricum, ma pun pe cautat! Dumneata nu vrei sa o vinzi? Poate gasesti una cu pinlock Linkul l-am pus doar spre exemplificare. Casca mea nu-i de vinzare, la interior nu arata impecabil fiindca am purtat-o mult (doar cu cagula, dar vremea isi spune cuvintul!) si-i mare, e XXL...pentru capatinosi! Ah, si nu vreau sa-mi rad barba/ciocul! Daca o sa cauti, sigur vei gasi ceva potrivit tie, chiar si la bani putini fiindca astea sint niste casti destul de vechi, dar foarte bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Am un prieten care are o Pegaso 1995 parca. Are probleme cu starter clutch. Am dat jos capacul din dreapta. Dar nu pot scoate volanta decat cu o presa speciala. Pe care o sa o fac astazi la strung. Cum aflu ce pas are filetul ala M32 de pe volanta? Aveti niste schite, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 http://service.tanga-moteurs.ro/data/Aprilia_Pegaso_655_'95_Repair_Manual.pdf pagina 21 , pozitia 20- M38 cu 1.5 - cred ca asta este piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Fuck, eu am masurat M32 si asa am facut-o. O sa o refac. Multumesc, aveam cartea dar nu vazusem partea cu special tools. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Alin, ti-am facut rost de un cric central de 650. Sa vedem cum il potrivim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate