ThunderByte Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 stasdaca mi le trimiti originalele dupa el iti pot face un bugspoiler fara probleme:) si daca ai vreo idee cam cum ai vrea sa arate pls trimiteo si aia pt eu am ideei aiurea:) Omule dar vad ca esti pus pe treaba nu gluma ... tine-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 stasdaca mi le trimiti originalele dupa el iti pot face un bugspoiler fara probleme:) si daca ai vreo idee cam cum ai vrea sa arate pls trimiteo si aia pt eu am ideei aiurea:) Omule esti genial in ideei ... foaia aia pe spate ma lasat masca , de cat e ? Lasa un ID de messenger , un nr de tel ... cumva sa te contactez (PM) . Vreau sa discut si despre un alt subiect cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 esti talentat... abia astept sa o vad in mai la Baia Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 wtf , unde sunt pozele cu street fighterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Cred ca a trecut vreun admin pe aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 penal!!! credeam ca au apus vremurile in care se facea cenzura!!! care e problema de fapt?credeam ca forumul acesta promoveaza motocilcismul cu toate actiunile si manifestarile ce tin de acest curent. omul nu a injurat si nu a spus nimic urat de nimeni. corect ar fi cand i se sterg mesajele unui user sa fie data si o explicatie nu doar sterse. este o metoda puerila cea adoptata de adminul care a facut acest lucru...sper ca citeste si ce am scris eu si daca vrea sa-mi blocheze si mie contul ...just go ahead, ca sunt sigur ca ce am scris eu aici gandesc si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 penal!!! credeam ca au apus vremurile in care se facea cenzura!!!care e problema de fapt?credeam ca forumul acesta promoveaza motocilcismul cu toate actiunile si manifestarile ce tin de acest curent. omul nu a injurat si nu a spus nimic urat de nimeni. corect ar fi cand i se sterg mesajele unui user sa fie data si o explicatie nu doar sterse. este o metoda puerila cea adoptata de adminul care a facut acest lucru...sper ca citeste si ce am scris eu si daca vrea sa-mi blocheze si mie contul ...just go ahead, ca sunt sigur ca ce am scris eu aici gandesc si altii. Chiar erau niste date de contact de care avem nevoie si nu am apucat sa le memorez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) si uite asa un admin a reusit sa f*** un topic interesant.desii nu postam pe acest topic il urmaream cu interes...si acum vad ca nu mai pune nimeni nimic... Editat Martie 10, 2009 de KMIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Cateva poze recente .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salutare, Dupa ce am citit tot ce s-a discutat despre streetfightere am prins gust sa-mi transform si eu mobra, o katana de 600. Sambata incepe marea transformare, pana acum am ghidonul ( de rezerva al unui prieten de la un SV650 cu tot cu sistemul de prindere, semnale pe fata, oglinzi si tot sambata tre sa-mi aleg si o masca fata. Cadrul este negru, tind sa il las asa, toate capacele le vopsesc in negru iar jantele ori le las negre ori le vopsesc in albastru culoarea rezervorului si a coditei, ramane de vazut. Nu prea am gasit pe net poze cu katane transformate in SF sa-mi fac o idee despre cum au reusit sa mascheze cablaraia dar asta sa fie problemele. Si-a mai transformat careva katana in SF? Vreun sfat ? Poze o sa pun sambata seara sa vedeti cam cum incepe proiectul asa ca pana sambata rabdare si tutun, cel putin din partea mea. Pozitia in sa este foarte comoda dar banuiesc ca o sa devina si mai comoda datorita pozitiei noului ghidon. Inca nu am ganduri sa modific codita si nici resurse asa ca un timp o sa ramana asa cum este de la mama ei ( stiu ca nu se pupa pentru un SF dar momentan asta e ) Pai cam atat am avut de spus, va multumesc pentru toate informatiile care le-am gasit pe acest topic si care m-au ajutat in luarea deciziei finale si irevocabile. Ramane sa revin cu poze O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prepeleac Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Salutare, Dupa ce am citit tot ce s-a discutat despre streetfightere am prins gust sa-mi transform si eu mobra, o katana de 600. Sambata incepe marea transformare, pana acum am ghidonul ( de rezerva al unui prieten de la un SV650 cu tot cu sistemul de prindere, semnale pe fata, oglinzi si tot sambata tre sa-mi aleg si o masca fata. Cadrul este negru, tind sa il las asa, toate capacele le vopsesc in negru iar jantele ori le las negre ori le vopsesc in albastru culoarea rezervorului si a coditei, ramane de vazut. Nu prea am gasit pe net poze cu katane transformate in SF sa-mi fac o idee despre cum au reusit sa mascheze cablaraia dar asta sa fie problemele. Si-a mai transformat careva katana in SF? Vreun sfat ? Poze o sa pun sambata seara sa vedeti cam cum incepe proiectul asa ca pana sambata rabdare si tutun, cel putin din partea mea. Pozitia in sa este foarte comoda dar banuiesc ca o sa devina si mai comoda datorita pozitiei noului ghidon. Inca nu am ganduri sa modific codita si nici resurse asa ca un timp o sa ramana asa cum este de la mama ei ( stiu ca nu se pupa pentru un SF dar momentan asta e ) Pai cam atat am avut de spus, va multumesc pentru toate informatiile care le-am gasit pe acest topic si care m-au ajutat in luarea deciziei finale si irevocabile. Ramane sa revin cu poze O zi buna Uite aici, ii un topic mai vechi dar poate te intereseaza: /index.php?showtopic=241490 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 si uite asa nu mai scrie nimeni pe topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 si uite asa nu mai scrie nimeni pe topicul asta Pentru ce ? ca un admin sa vina si sa stearga posturile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) vand codita de pe mobra daca sunteti interesati...trebuie lipita are o f mica fisura,adaptata pe cadrul viitor si vopsita... pe gsxr 750/1100 vine perfect cu f f mici adaptari. 130e Editat Martie 17, 2009 de Lordgrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 vand codita de pe mobra daca sunteti interesati...trebuie lipita are o f mica fisura,adaptata pe cadrul viitor si vopsita...pe gsxr 750/1100 vine perfect cu f f mici adaptari. 130e lasa si tu un nr de tel pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Scricule...te roade? ) Dezu...in loc sa te enervezi...mai bine mi-ai aduce aia! e cam de vreun an la tine! nu? Baiat cu obraz ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Scricule...te roade? )Dezu...in loc sa te enervezi...mai bine mi-ai aduce aia! e cam de vreun an la tine! nu? Baiat cu obraz ce esti! Sti unde ma gasesti. Zace aiurea intr-un colt. PS. Si mai lasa afirmatiile de corectitudine sau macar incearca sa le manifesti in privat. Te pupa tata. Editat Martie 19, 2009 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 te-am rugat sa i-o lasi lu Mishu! vad ca nu s-a intamplat acest lucru! PS. Si mai lasa afirmatiile de corectitudine sau macar incearca sa le manifesti in privat. ...or else...what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 te-am rugat sa i-o lasi lu Mishu! vad ca nu s-a intamplat acest lucru! ...or else...what? Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 on topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 on topic felicitari! arata superb...dar cred ca au costat o mica avere modificarile si din cate vad ai destule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex23 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 AICI POZE CU MOTO LUI ELCAMINO ---> http://www.urbanmoto.ro/?page=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Genial, tot respectul meu pentru munca lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex23 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Genial, tot respectul meu pentru munca lui Mai sunt niste poze si aici (in caz ca nu ai observat ) --> http://forum.urbanmoto.ro/viewtopic.php?f=6&t=10 Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate