Sari la conținut

Streetfighter

amimagz
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare,

Dupa ce am citit tot ce s-a discutat despre streetfightere am prins gust sa-mi transform si eu mobra, o katana de 600.

Sambata incepe marea transformare, pana acum am ghidonul ( de rezerva al unui prieten de la un SV650 cu tot cu sistemul de prindere, semnale pe fata, oglinzi si tot sambata tre sa-mi aleg si o masca fata. Cadrul este negru, tind sa il las asa, toate capacele le vopsesc in negru iar jantele ori le las negre ori le vopsesc in albastru culoarea rezervorului si a coditei, ramane de vazut.

Nu prea am gasit pe net poze cu katane transformate in SF sa-mi fac o idee despre cum au reusit sa mascheze cablaraia dar asta sa fie problemele. Si-a mai transformat careva katana in SF? Vreun sfat ?

Poze o sa pun sambata seara sa vedeti cam cum incepe proiectul asa ca pana sambata rabdare si tutun, cel putin din partea mea.

Pozitia in sa este foarte comoda dar banuiesc ca o sa devina si mai comoda datorita pozitiei noului ghidon. Inca nu am ganduri sa modific codita si nici resurse asa ca un timp o sa ramana asa cum este de la mama ei ( stiu ca nu se pupa pentru un SF dar momentan asta e )

Pai cam atat am avut de spus, va multumesc pentru toate informatiile care le-am gasit pe acest topic si care m-au ajutat in luarea deciziei finale si irevocabile.

Ramane sa revin cu poze

O zi buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Dupa ce am citit tot ce s-a discutat despre streetfightere am prins gust sa-mi transform si eu mobra, o katana de 600.

Sambata incepe marea transformare, pana acum am ghidonul ( de rezerva al unui prieten de la un SV650 cu tot cu sistemul de prindere, semnale pe fata, oglinzi si tot sambata tre sa-mi aleg si o masca fata. Cadrul este negru, tind sa il las asa, toate capacele le vopsesc in negru iar jantele ori le las negre ori le vopsesc in albastru culoarea rezervorului si a coditei, ramane de vazut.

Nu prea am gasit pe net poze cu katane transformate in SF sa-mi fac o idee despre cum au reusit sa mascheze cablaraia dar asta sa fie problemele. Si-a mai transformat careva katana in SF? Vreun sfat ?

Poze o sa pun sambata seara sa vedeti cam cum incepe proiectul asa ca pana sambata rabdare si tutun, cel putin din partea mea.

Pozitia in sa este foarte comoda dar banuiesc ca o sa devina si mai comoda datorita pozitiei noului ghidon. Inca nu am ganduri sa modific codita si nici resurse asa ca un timp o sa ramana asa cum este de la mama ei ( stiu ca nu se pupa pentru un SF dar momentan asta e )

Pai cam atat am avut de spus, va multumesc pentru toate informatiile care le-am gasit pe acest topic si care m-au ajutat in luarea deciziei finale si irevocabile.

Ramane sa revin cu poze

O zi buna

Uite aici, ii un topic mai vechi dar poate te intereseaza:

/index.php?showtopic=241490

Link spre comentariu

vand codita de pe mobra daca sunteti interesati...trebuie lipita are o f mica fisura,adaptata pe cadrul viitor si vopsita...

pe gsxr 750/1100 vine perfect cu f f mici adaptari. 130e

post-9264-1237329234_thumb.jpg

post-9264-1237329250_thumb.jpg

Editat de Lordgrec
Link spre comentariu

vand codita de pe mobra daca sunteti interesati...trebuie lipita are o f mica fisura,adaptata pe cadrul viitor si vopsita...

pe gsxr 750/1100 vine perfect cu f f mici adaptari. 130e

lasa si tu un nr de tel pls.

Link spre comentariu

Scricule...te roade? :angryfire:)

Dezu...in loc sa te enervezi...mai bine mi-ai aduce aia! :angry: e cam de vreun an la tine! nu? Baiat cu obraz ce esti!

Sti unde ma gasesti. Zace aiurea intr-un colt.

PS. Si mai lasa afirmatiile de corectitudine sau macar incearca sa le manifesti in privat.

Te pupa tata.

Editat de dezu.
Link spre comentariu

misto motorul elcamino. imi place ca nu e transformat radical dar are destule modificari cat sa-l faca cu adevarat deosebit. plus ca e facut cu mana ta si asta conteaza mult (mai mult pentru tine). tot respectul pt efortul depus si bafta sa nu dai de cercopiteci sa-l dai pe jos ca e pacat :scratch:

Link spre comentariu

mersi mult alex23 pt reclama uite sunt aici again:)

hai ca pun cateva poze sa vedeti reziltatul dar cred ca deja il stiti

Acuma deja lucrez la un gsxr 750 va iesi superrrrr

Yamaha va fi expusa la smaeb asa ca daca treceti pe acolo o vedeti live

A iesit o minunatie de motor...

Cu siguranta voi trece pe la smaeb si o voi vedea mai in detaliu.

Felicitari!

Link spre comentariu