Baiazid Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Azi dimineata am aflat la stiri. Partea proasta ca locuiesc in zona... Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RockBike Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante familiei indoliate. Aseara pe la 8 si un sfert am luat-o din intamplare pe strada respectiva (pe care e si taxi glucoza, cred), nu stiu cum se numeste, eram in masina, si vad politie, masuratori, etc. M-am dat jos din masina si am vazut motocicleta lui Alex facuta praf, precum si renaultul vinovat. Mai tarziu am aflat de la stirile protv ca masina era condusa de agentul sef Bahrin, ATENTIE, ADJUNCTUL SEFULUI POLITIEI RUTIERE PE CAPITALA, care a intors FARA SA SE ASIGURE. DUMNEZEU sa-l odihneasca. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 10, 2004 Admin Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte ... si sa faca dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 ALEX .... sper doar ca o sa-ti fie mai bine acolo... fara noi?? nu cred... condoleante familiei si prietenei lui pe care o iubea mai mult decat orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messiah Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 am aflat si eu de la stiri.... m-am infiorat... SA-I FIE TARANA USOARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei si prietenilor, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei si prietenilor apropiati speram ca astfel de evenimente sa fie cat mai putine posibil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante familiei. Asteptam o initiativa coerenta din partea cluburilor pentru a face ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante sincere celor care l-au cunoscut si iubit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Doamne fereste...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca !! Condoleante familiei si celor apropiati !! Noi ?? ... ce facem ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa te ierte Alex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante familiei si Odihneasca-se in pace! Pe langa atitudinea noastra prin fluturasi si alte metode de sensibilizare ar trebui si cluburile sa i-a o atitudine mai ales ca o pot face ca persona juridica poate sunt ascultati mai cu seriozitate de cei in drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Odinhneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abis29 Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Sincere condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l aibe in paza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KSt Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca !! Condoleante familiei si celor apropiati!! Editat Iunie 10, 2004 de Smokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca !! Condoleante familiei si celor apropiati !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca ... si ne pazeasca R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinku Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante familiei si prietenilor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 dumnezeu sa-l odihneasca. noi ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate