alzayr Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Salut, Imi puteti spune care ar trebui sa fie tensiunea normala la borne pentru un kawasaki zx6r 2008? In service arata 14,7, iar cei de acolo imi recomanda sa schimb regulatorul de tensiune. In manualul motocicletei se spune ca valoarea normala este intre 14,2-15. Nu pun la indoiala profesionalismul celor de la service insa nu ar strica si alte pareri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 La toate motocicletele care au baterie de 12V, tensiunea de incarcare trebuie sa fie, ideal, de 14.7V. Masoara si infasurarile statorului, sa nu aibe continuitate la sasiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 capac monopost zx6 2007 2008 (am si alte piese) http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-capac+monopost+kawasaki+zx6+2007+2008+negru+mat+texturat+-+antireflexse+trimite+-242712.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 Salutare! are cineva nevoie de janta fata 636, modelul dupa 05? am 2buc..vand sau schimb cu alte piese ...0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Aveti idee pe unde as gasi cateva suruburi de carena din acelea cu piulita imbracata in cauciuc? Si un surub de sa imi lipseste. (ninja 636 2006). Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) Aveti idee pe unde as gasi cateva suruburi de carena din acelea cu piulita imbracata in cauciuc? Si un surub de sa imi lipseste. (ninja 636 2006). Merci! https://www.facebook.com/profile.php?id=100010953709531&fref=ts Editat Februarie 28, 2017 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 https://www.facebook.com/profile.php?id=100010953709531&fref=ts Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Salut, caut o bascula de 636 2005-2006 daca are cineva de vanzare. Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_d4 Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Salut am Bascula, pentru 636 ,2005 2006 ..0728506878 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 posteaza o poza cu ea te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 voi confundati lucrurile,aici nu este rubrica de vanzari ,va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 /index.php?/topic/745034-cote-rulmenti/ hai ca incerc si aici poate am mai mult noroc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Salut! Motocicleta Kawa ZX636C, an 2006. Cursa manetei de frana (la capatul acesteia) este aprox. 2,5 cm. Poate doar mi se pare, dar parca era mai scurta. Trebuie sa precizez ca am manete scurte, lichidul in vas este la acelasi nivel, nu pierde pe nicaieri din ce am verificat eu, frana tine bine. Singurul lucru e ca mi se pare ca avea cursa mai scurta. Poate sa fie pompa de frana (garniturile) de vina? Pompa cred ca e cea originala, scrie NISSIN pe ea. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Sa faci o aerisire pe la etrieri si sus la pompa de frana si mai verifici la cateva zile iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Am uitat sa spun, am schimbat lichidul si am facut aerisire la pompa, la etrieri, de doua ori a cate 7-8 "aerisiri" la fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Pai poate intre timp s-au mai tocit si placutele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Cred au aprox 1500 km. de cand le-am schimbat (placutele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Cine stie de unde pot cumpara un parbriz zero gravity double bubble pentru un ZX 6r. M-am tot uitat pe net si nu aduce nimeni in romania, doar cu taxe astronomice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Sal, are cineva la vanzare amortizor ghidon si aripa noroi spate pt o kawa 636 2006?.. astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Salutare. Dupa 3 weekenduri de cautari mi-am schimbat mobra, in sfarsit. Am luat un 636 2004, intretinut. Am facut 500 km cu el de cand l-am luat (ieri:). Am venit pe el acasa. Totul bine si frumos. Merge bine mobra. Nu am mai avut kawa pana acum, sunt placut impresionat. Caut sa cumpar: -capac monopost -amortizor voblaj cu tot cu adaptor - suport numar moto (cu prinderi de semnale -semnale moto, compatibile (cel putin pentru fata, unde e carenaj. Va doresc saptamana faina, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Salutare. Dupa 3 weekenduri de cautari mi-am schimbat mobra, in sfarsit. Am luat un 636 2004, intretinut. Am facut 500 km cu el de cand l-am luat (ieri:). Am venit pe el acasa. Totul bine si frumos. Merge bine mobra. Nu am mai avut kawa pana acum, sunt placut impresionat. Caut sa cumpar: -capac monopost -amortizor voblaj cu tot cu adaptor - suport numar moto (cu prinderi de semnale -semnale moto, compatibile (cel putin pentru fata, unde e carenaj. Va doresc saptamana faina, Alex Cat te-a ajuns agregatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Salutare. Dupa 3 weekenduri de cautari mi-am schimbat mobra, in sfarsit. Am luat un 636 2004, intretinut. Am facut 500 km cu el de cand l-am luat (ieri:). Am venit pe el acasa. Totul bine si frumos. Merge bine mobra. Nu am mai avut kawa pana acum, sunt placut impresionat. Caut sa cumpar: -capac monopost -amortizor voblaj cu tot cu adaptor - suport numar moto (cu prinderi de semnale -semnale moto, compatibile (cel putin pentru fata, unde e carenaj. Va doresc saptamana faina, Alex Salut, daca e 636 argintiu din popesti, cu infundaturi pe rezervor, schimba i neaparat uleiul din motor. Daca nu e ala, poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salutare. Am schimbat deja uleiul. Stii agregatul? Trecut? Pe mobra am dat 2900. A;ex » Post actualizat in 09 May 2017 21:05 Salutare. Am schimbat deja uleiul. Stii agregatul? Trecut? Pe mobra am dat 2900. A;ex Sa inteleg ca propietarul anterior nu prea a schimbat uleiul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Problema frana fata : Motocicleta a stat 1 an jumate fara lichid de frana pe linie ( nefolosita )... Acum faceam schimbul de consumabile, printre care placute si lichid de frana si oricat as aerisi frana...nu am presiune ( aer nu mai este in sistem ) Am desfacut pompa de frana sa vad garniturile si arata OK, nu sunt reziduuri, cauciucul pare in sa fie in stare perfecta.... Ce credeti, este defecta pompa de frana ? Imi puteti recomanda una aftermarket ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Vin si eu cu o intrabare legata de Kawa 636 2004. Am un zgomot ciudat la frana fata. Ca un tiuit. Placutele au carne multa pe ele. AM realizat ca fac asa dupa ce m-a prins ploaia. Sugestii? Multumesc, ALex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate