m4mihai Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Salutare, caut si eu un proprietar cu adresa in Drumul Taberei. Am atasat in link cam toate datele necesare. Multumesc mult! /index.php?/topic/724701-caut-proprietarul-honda-900rr-bucuresti-drumul-taberei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Atentie,au iesit "BAIETII" la furat la noi in cartier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin Gabriel Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Salut. Imi poate recomanda cineva un baiat care sincronizeaza carburatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Patrick de la Ambulanta Moto sau TNG, dar nu prea are timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Eu le-am facut la Servicemoto si sunt multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Salut, caut si eu un loc in garaj. Detalii aici/index.php?/topic/726705-caut-garaj-pt-moto/&do=findComment&comment=3975607 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Salutare, Si eu as fi interesat de gazduire in zona Valea Ialomitei. Pe la piata , aleea Parva am vazut ca sunt garaje. Eu stau inspre aleea dealul macinului dupa santier ( vis a vis de Kaufland ) si acolo nu sunt garaje la parter. Ma intereseaza doar pe perioada sezonului moto, sa am unde s-o las peste noapte. Momentan folosesc masina zilnic pt deplasare la munca, dar as cam vrea sa merg calare. Iarna o parchez la munca deci nu am nevoie de gazduire. Las locul liber unui coleg care nu are unde s-o tina peste iarna. Daca are cineva un loc disponibil il rog sa ma contacteze sa discutam conditiile. 0742102313 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Salutare, merge cineva la M.A.N. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 N-a miscat nimeni din august pana acum ?!?! "La multi ani" celor din cartier si nu numai, s-avem un an mai bun si un dram de noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 La multi ani! Activitate, chiar daca f putina, mai e pe grupul de facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 Din pacate nu ma pasioneaza facebook. De ce trebuie sa ne rezumam la un singur mod de comunicare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 2, 2016 Share Postat Ianuarie 2, 2016 Iti urez sa ai un an bun @polibuc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 2, 2016 Share Postat Ianuarie 2, 2016 La multi ani vecinilor ! Nici pe FB nu e cine stie ce activitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani...vecinilor si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dante-ACM Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salutare. Voi pe unde va tineti motoarele? Ar fi cineva interesat in viitorul apropiat sa imparta spatiul si chiria la un garaj sau alt spatiu de depozitare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 loc disponibil in garaj in zona Drumul Taberei. Mai multe detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 @mihai85 - ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas512 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Salut! Caut garaj pentru motocicleta in zona Drumul Taberei. Multumesc! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Au plecat toti motociclistii din Drumul Taberei ? Din aprilie nimicuta, nimicuta. Hai sa reactivam topicul cu urarea "Sarbatori fericite" tuturor colegilor de pasiune si de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmar775 Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Salut,caut loc în garaj pentru motocicleta în Drumul Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Da-mi de veste daca gasesti ceva. Sunt interesat. Caut de ceva vreme si eu. Nimic pana acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmar775 Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyx Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Salut, chiar nu mai exista bikeri in Dr. Taberei?) Haideti sa facem o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Sunt destui, dar nu frecventează forumul: facebook sau nu exiști. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 loc disponibil in garaj in zona Drumul Taberei. Mai multe detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate