puya123123 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Pacat,pt acest copil,nu il cunosteam,este prieten cu copilul meu,am fost anuntat telefonic,cand a fost adus motorul la mine in garaj era inca in viata RIP. nume ceva? detalii ,ce nr ave motoru....???????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cer scuze pt iesirea de mai devreme dar eram putin bulversat si nervos .. Imi pare rau B_50 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 RIP Cuvintele sunt de prisos Dar cum s-a intamplat accidentul ? :| Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 sunt si eu curios cum s-a produs accidentul, si daca a fost prima data cand s-a urcat pe un motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Nu stiu ce sa zic despre tipul asta,sa mori in aceasi zi in care iti iei motorul R.I.P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 R.I.P nu este bine delok...anul asta se lasa sangeros!....DOamne fereste..>! ce sa mai vorbim..in Spania este unu pe zi aprox... e un fapt real! cu cate mai multe moto...atatea accidente! pe vremea noastra cu comunistele parca era mai safe si mai funny! aveam niste cotetze de motoare dar nu era asa...acum sunt multi care si cumapra motoare puternice! si socul este si mai puternic! inca o data R.I.P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printart Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 aiurea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ispita Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Uoofff ... Dumnezeu sa`l odihneasca ! Asa tanar, shi avea o viatza inainte ... Pacat! :| Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 R.I.P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WST Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca! mare pacat. Sfatuiti-va prietenii care vor sa se apuce de motociclism si viseaza dupa 100 CP+ inca de la inceput sa nu faca asa ceva Dumnezeu sa-l odihneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 R.I.P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Nu-mi gasesc cuvintele... sper ca s-a dus intr-un loc mai bun, or something... R.I.P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca...sigur acolo sus, undeva, cineva, ii va intelege pasiunea care a depasit ratiunea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!...Nici nu vreau sa ma gandesc la familia lui...Sa le dea Cel de Sus putere ...20 de ani.... avea toata viata inainte si uite ca prima decizie nu a fost una favorabila...CHIAR NU STIA PE CE RACHETA SE URCA? CHIAR NU A FOST NIMENI SA-L SFATUIASCA?? Mare pacat....Nu mai am cuvinte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_ciobanu Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Dumnezeu sa-l ierte! R.I.P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Imi pare rau ca a murit dar fiti obiectivi: 1. nu avea carnet 2. s-a suit pe racheta 3. PUTEA SA IA SI PE ALTII DUPA EL Daca era un conservar nu il scoteati din "conservar nenorocit", "ar fi trebuit impuscat de mic". Deci FITI OBIECTIVI. RIP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Doamne iarta-l! sa-i fie tarana usoara! c.a.c.a.n.a.r.i.i. aia de i-au vandut motoru ar trebui luati in P.U.L.A ... nu ar trebui sa se vanda motoare asa oricui parca era o lege ca nu poti incredinta un autovehicul unuia fara carnet de conducere.... macar asta trebuia sa-i opreasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Imi pare rau ca a murit dar fiti obiectivi: 1. nu avea carnet 2. s-a suit pe racheta 3. PUTEA SA IA SI PE ALTII DUPA EL Daca era un conservar nu il scoteati din "conservar nenorocit", "ar fi trebuit impuscat de mic". Deci FITI OBIECTIVI. RIP Corect, dar avea o pasiune pentru motoare...si daca era sfatuit de un PRIETEN MOTOCICLIST nu se intampla asa...Dar deja exista cuvantul "DACA" ce implica multe .... Asta e parerea mea... Pacat totusi pentru parinti si pentru cei carora le-a fost aproape! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Dar cum sa petrecut accidentul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 deci nu se poate>!? este o gluma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 DUMNEZEU sa-l ierte Condoleante familiei si rudelor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 meritA un R.I.P el a fost de vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 In general, cu foarte putine exceptii, prima iesire cu motorul este printre cele mai sigure. Te obisnuiesti cu motorul, ti-e frica de el, nu ii dai gaz pentru ca nu ii stii inca reactiile. Dar uite ca sunt si exceptii care confirma regula. Accidentul asta si fata cu GS500 care si-a rupt splina la prima iesire (e topic pe forum). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 R.I.P. nu e un inceput promitator pentru sezonul asta... Chiar vroiam sa ies la o plimbare acum.. Mi-a trecut de tot! Condoleante familiei!! Lasati rachetele pentru altii!! Nu sunt jucarii!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate