nazdravanul Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Sint sanse sa ajung si eu (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Frumoase traseele alese! aseara am aflat ca nu voi putea sa vin! Voi fi plecat din loc. catre parinti ,la tara! Imi pare rau caci as fi dorit mult sa cunosc si pe ceilalti din grupul "miarelor"(vorba lu' foxbatu'! Sa aveti o calatorie placuta si nu incercati sa ma ofticati mai mult decat sunt deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Salut! As veni si eu, dar nu m-am lamurit care e viteza de croaziera! Daca e mai de plimbare, nu de curse, vin! Nu m-as baga pe viteze mari, ca abia am luat motorul din service... Si pana acas' nu mai aratau nici vitezometrul, nici kilometrajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 130 km/h. 130 km/h. pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Mai mult ca sigur se vor forma 2 grupuri, unul care merge cu 130 sau mai mult si al doilea max 100. Nu este nici o problema, stabilim puncte de popas si ne asteptam uni pe ceilalti. Din experienta turelor trecute asteptarea nu depaseste 15 minute. Ma inscriu si eu in grupul max. 100Km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Vin si eu. Si Cristache. Noi o sa ne bagam la o endureala soft in sus de Polovragi. Daca mai sunt amatori.... Pe de alta parte, tocmai din acest motiv, am vrea sa ajungem la fata locului mai repejor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Pai daca asa stau lucrurile... Ne vedem de dimineata!!! Mai mult ca sigur se vor forma 2 grupuri, unul care merge cu 130 sau mai mult si al doilea max 100. Nu este nici o problema, stabilim puncte de popas si ne asteptam uni pe ceilalti. Din experienta turelor trecute asteptarea nu depaseste 15 minute. Ma inscriu si eu in grupul max. 100Km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 baietzii....vin si eu, sunt din pitesti, stau in bucuresti....dar in seara asta plec acasa in pitesti:)...daca sunteti de acord s-ar putea sa ne strangem catziva din pitesti care vrem sa venim si ne luatzi de pe drum din pitesti ...astept raspunsul vostru...si un telefon daca se poate cand ajungeti in pitesti maine dimineatza... 0740317703 Liviu. (bine, asta daca sunteti de acord...) numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 <nazdravanul> <Ioana Suzuchi> <bogdan harea> <ali baba> <Cristache>....... cat facem noi popas la Polovragi puteti sa faceti enduro la greu. <liviu pyt> ..... ne vedem la Petrom Pitesti la iesirea spre Ramnicu Valcea ( vezi programul de la pg. 1 ) ..... sunteti bineveniti cu totii....... ma bucur ca vom fi multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 ooof ce mi-as dori sa merg si eu cu voi Avand motocicleta bushita , nu imi ramane decat sa citesc pe forum. dixtractie frumoasa si drum bun , fara idioti , fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 <tuningboy)....poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 hm....sorry doru...se pare ca eu nu mai pot veni maine...acum am aflat...se pare ca maine am niste treaba in pitesti... poate data viitoare...o sa vb cu cei din pitesti si daca vrea careva sa vina le spun ca la 10:30 la petrom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 confirm si eu venirea mea. maine la 9 sunt la petrom militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cred ca ma bag si eu - VFR 750 See ya there. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 OK. ne vedem maine .... se pare ca vom fi multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 ziceti exact unde e petromul asta ca mi se pare ca sunt doua. vin si eu si mihnea, daca mai colectam pe altii ii aducem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Cam pe la cat sunteti la Petrom Pitesti,ca m as baga si io la o plimbare din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) probabil 10-10:15 Editat Martie 16, 2007 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Pana la Metro sunt fix 2 buc Petrom, unu dupa Turbomecanica (statie renovata stil OMV) si unu chiar inainte de Metro si McDonalds (mai vechi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 pot sa vin si eu? sunt nou... si incepator cu un rr sc33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cu virago al meu se pare ca am gresit grupul maine il scot si eu la plimbare asa ca ramane pe data viitoare drum bun si distractie placuta ps. vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cu virago al meu se pare ca am gresit grupul maine il scot si eu la plimbare asa ca ramane pe data viitoare drum bun si distractie placuta ps. vrem poze Nu cred ca ai gresit grupul.Dupa cum ai vazut la pagina 4 cineva a zis ca motoristii se vor imparti in 2 grupuri cu viteze diferite(e inevitabil acest lucru)...asta daca iti faceai probleme de viteza de croaziera..daca nu e tarziu ,io obosit si confuz.. P.S. Incerc sa vb si eu cu cativa oameni dar nu promit cati o sa va asteptam la Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Din nefericire pana la urma o sa zic pas - maine munca si treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 pun si eu poze dar putin mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Mobra mea tot in service din pacate...dar am plcat la VL cu masina de dimineata...si pe la 17 si ceva v am intalnit spre Petromul de la iesirea din VL catre horezu-tg jiu...am salutat cateva motoare...mai erau 2 mai in urma la vreo 3 4 km ...daca nu s a putut calare , macar pe 4 roti, fac si eu ce pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate