Cavaleru Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 daca se mai iveste , ramanem pe lista me too Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 me too As achizitiona si eu. Poate se gaseste de comandat pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 game over!! gata scoala moto. mi-am dat la depus dosaru. acum astept sa imi zica ce si cum. cica tre sa ma duc sa imi fac programare. nu mi-o face scoala? tre sa ma duc eu personal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 game over!! gata scoala moto. mi-am dat la depus dosaru. acum astept sa imi zica ce si cum. cica tre sa ma duc sa imi fac programare. nu mi-o face scoala? tre sa ma duc eu personal? Si eu a trebuit sa ma programez singur, da e treaba de juma de ora. Inscrierile se fac in Drumul Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Si eu a trebuit sa ma programez singur, da e treaba de juma de ora. Inscrierile se fac in Drumul Taberei uite ce am gasit rascolind forumul. cauciuc spate de vanzare /index.php?...p;#entry1260585 daca aveti nevoie bagati un ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 A incercat careva sa duca TDM-ul la coclau? Merge pe forestiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 mah...pe drum de camp, si ceva santuri l-am dus eu pe al meu. chiar ieri...se comporta bine. adica daca nu abuzezi de el merge bine pe drumuri forestiere, insa este ideal sa ai macar pe spate o guma combinata. inainte aveam de strada pe spate, si era cam nasol pe drumuri cu pietris... ii lipseste o suspensie cu o cursa mai lunga, si o guma pe 21 pe fata....ptr off-road. dar adaca le-ar avea pe astea nu ar mai excela pe asfalt...e perfecta asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 mah...pe drum de camp, si ceva santuri l-am dus eu pe al meu. chiar ieri...se comporta bine. adica daca nu abuzezi de el merge bine pe drumuri forestiere, insa este ideal sa ai macar pe spate o guma combinata. inainte aveam de strada pe spate, si era cam nasol pe drumuri cu pietris...ii lipseste o suspensie cu o cursa mai lunga, si o guma pe 21 pe fata....ptr off-road. dar adaca le-ar avea pe astea nu ar mai excela pe asfalt...e perfecta asa... un coleg de-al nostru a fost pe forestier si prin noroi cu el sa dus pana la Lacul Bolboci. daca e vointa se poate merge cu el oricunde. cursa a suspensiilor pe hartie are destula: 14 cm. oricum e destul de grea motoreta iti da de furca prin noroaie sau sleauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) am reusit si eu sa schimb becurile R2 cu H4 (philips blue vision) .a meritat efortul , cred ca sunt de doua ori mai puternice nu stiti cum se regleaza farurile ? faza scurta imi bate bine dar faza lunga parca bate prea departe (prea sus) Editat Iunie 23, 2008 de basea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) un coleg de-al nostru a fost pe forestier si prin noroi cu el sa dus pana la Lacul Bolboci. daca e vointa se poate merge cu el oricunde. cursa a suspensiilor pe hartie are destula: 14 cm. oricum e destul de grea motoreta iti da de furca prin noroaie sau sleauri. Ma gandeam sa ma duc in we undeva la munte si as incerca cu TDM-ul, ca nu-i prea confortabil drumu pe XR pana acolo. Si daca tot ajung acolo, ma gandeam sa incerc si un pic de off. Nimic extrem. Editat Iunie 23, 2008 de Ratonyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ma gandeam sa ma duc in we undeva la munte si as incerca cu TDM-ul, ca nu-i prea confortabil drumu pe XR pana acolo. Si daca tot ajung acolo, ma gandeam sa incerc si un pic de off. Nimic extrem. nu stiu cat esti de inalt dr in noroi cu vaca asta iti va fi greu. in rest daca e forestier normal nu o sa ai probleme are destula cursa a suspensiilor poti face transalpina de exemplu fluierand cu TDM-ul am reusit si eu sa schimb becurile R2 cu H4 (philips blue vision) .a meritat efortul , cred ca sunt de doua ori mai puternice nu stiti cum se regleaza farurile ? faza scurta imi bate bine dar faza lunga parca bate prea departe (prea sus) ai facut ceva poze la montaj? au ai folosit indicatiile de aici dp forum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Salutare! Iata ca a sosit si momentul in care trebuie sa cumpar o pereche noua de "incaltari" la trotineta mea.Prin urmare,sunt curios sa stiu tovarasii mei ce pneuri folosesc la TDM-urile lor.Mentionez ca folosesc utilajul 95% pe asfalt asa ca m-am orientat deja catre o pereche de Michelin Pilot Road 2,cica ar fi cele mai bune pneuri de touring conform celor mai multe review-uri. Asfalt uscat/umed,etc,nu conteaza,TDM-ul in haleste oricum:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 http://www.advrider.com/forums/showthread....ight=Adventurer niste inspiratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Salutare! Iata ca a sosit si momentul in care trebuie sa cumpar o pereche noua de "incaltari" la trotineta mea.Prin urmare,sunt curios sa stiu tovarasii mei ce pneuri folosesc la TDM-urile lor.Mentionez ca folosesc utilajul 95% pe asfalt asa ca m-am orientat deja catre o pereche de Michelin Pilot Road 2,cica ar fi cele mai bune pneuri de touring conform celor mai multe review-uri. Asfalt uscat/umed,etc,nu conteaza,TDM-ul in haleste oricum:) in Univers moto sunt testate 6 perechi de anvelope sport-touring. maine iti pot pune un scan cu testul daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 in Univers moto sunt testate 6 perechi de anvelope sport-touring. maine iti pot pune un scan cu testul daca te intereseaza. Multumesc,am citit articolul dar mi se pare cam subiectiv in sensul ca nu participa decat modele de pneuri "trecute de prima tinerete".De exemplu, Pirelli Diablo Strada si Metzeler Roadtec Z6 sunt pneuri bune,dar Michelin Pilot Road 2 le surclaseaza clar(vezi link-ul de mai jos): http://www.kneedraggers.com/details/Michel...re--623107.html Cred ca Internetul este un mediu de informare mult mai complet si mai obiectiv cand este vorba de a testa anumite produse inainte de cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 http://www.advrider.com/forums/showthread....ight=Adventurer niste inspiratie... mama cat de misto e preparat TDm-ul ala compresor, priza de bricheta ff frumos Multumesc,am citit articolul dar mi se pare cam subiectiv in sensul ca nu participa decat modele de pneuri "trecute de prima tinerete".De exemplu, Pirelli Diablo Strada si Metzeler Roadtec Z6 sunt pneuri bune,dar Michelin Pilot Road 2 le surclaseaza clar(vezi link-ul de mai jos):http://www.kneedraggers.com/details/Michel...re--623107.html Cred ca Internetul este un mediu de informare mult mai complet si mai obiectiv cand este vorba de a testa anumite produse inainte de cumparare. asta cu netul ca e plin de info este adevarat. acum conteaza sa gasesti mai multe teste pe acelasi site, ca sa se pastreze obiectivismul, zic eu. ai gasit astea in romania pt TDM? la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 mama cat de misto e preparat TDm-ul ala compresor, priza de bricheta ff frumos asta cu netul ca e plin de info este adevarat. acum conteaza sa gasesti mai multe teste pe acelasi site, ca sa se pastreze obiectivismul, zic eu. ai gasit astea in romania pt TDM? la ce bani? Nu,nu in Romania ci pe un site nemtesc: http://mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/Ac...elope_moto.html Cativa camarazi din Brasov si-au luat de aici cauciucuri si au fost foarte multumiti.Se plateste prin Paypal.Ma costa cam 10 milioane perechea cu tot cu transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Nu,nu in Romania ci pe un site nemtesc:http://mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/Ac...elope_moto.html Cativa camarazi din Brasov si-au luat de aici cauciucuri si au fost foarte multumiti.Se plateste prin Paypal.Ma costa cam 10 milioane perechea cu tot cu transport. pai e bine vin cam 250 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANNDO Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 SALUT TUTUROR TDM-STILOR! CAT DE CURAN O SA DEVIN SI EU UNUL DE AL VOSTRU...SPER ...PENTRU CA DE CURAND IN VAGA MEA EXPERIENTA CU MOTOARELE...MI-AM DAT SEAMA CA TDM-UL PARE CA MI SE POTRIVESTE.... LA O CONSTITUTIE DE 1.90 SI CEVA...SI 100 SI CEVA DE KILOGRAME...(DE LA UN CB 500....E CEVA) SI ANCA CEVA MAI MULT...SI ASTA AM CONSTAT-O NUMAI DUPA CE M-AM URCAT PE UN TDM...AM ANALIZAT TOATA DISCUTIA VOASTRA SI AVETI PERFECTA DREPTATE...E CHIAR O MOTOCICLETA PENTRU TOATE GUSTURILE..SOSEA..OFF..SI BINENTELES TRAFICUL BUCURESTEAN...CARE SE PARE CA DACA NU ESTI CU"TANCU'" NU REUSESTI SA FACI FATA.....ASTA IN CAZUL IN CARE NU VREI SA FACI "SPATE ,DAR ASTEA DEOPARTE....AM VAZUT CA PARERILE SUNT IMPARTITE ,DAR POZITIVE MAREA MAJORITATE..IDEEA E CA INCA NU POT SA-MI DAU SEAMA DE PRETUL CAT MAI REAL AL UNUI TDM DE EXEMPLU DIN 93'...AM VERIFICAT SI PRIN TARA SI PRIN AFARA SI SUNT OSCILATIILE DESTUL DE MARI...DACA E CINEVA MAI IN TEMA....MA POATE INDRUMA... MULTUMESC, CU CONSIDERATIE.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 `93 ingrijit 1500-1900 (poate mai capetzi si ceva bonusuri pacolo la el). tdm`isti am dreptate ? si uite asa incet incet ne ingrosam ... io zic ca in cativa ani batem transalpistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Cativa camarazi din Brasov si-au luat de aici cauciucuri si au fost foarte multumiti.Se plateste prin Paypal.Ma costa cam 10 milioane perechea cu tot cu transport. cu pilot road m-am descurat bine pe orice asfalt uscat sau ud , chiar ma gandeam sa merg pe transalpina dupa ce am mers la Sirnea , Pestera si alte dumuri cu acces limitat, totusi urmatoarele gume vor fii ceva combinat cred ca Bridgestone. michelinele pe potop fac toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 `93 ingrijit 1500-1900 (poate mai capetzi si ceva bonusuri pacolo la el). tdm`isti am dreptate ? si uite asa incet incet ne ingrosam ... io zic ca in cativa ani batem transalpistii cam pe acolo eu l-am luat cu 1900 din arad cu 3 cutii si parbriz de touring plus piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 cam pe acolo eu l-am luat cu 1900 din arad cu 3 cutii si parbriz de touring plus piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 M-au programat pe 30 iulie ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 io l-am luat cu 1000 euro. ce-i drept din italia. cu drum cu tot...tot la 1500 am ajuns. numai ca aici nu gaseai cu 1500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate