Cavaleru Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Nu ii place full sintetic ? Hmm... Io din asta am si are ceva tendinte de fluierat... Semisinteticul sa fie acceptat cel mai bine de catre motor/cutia de viteze ? daca te deranjeaza suieratul incerca si unul semisintetic si vezi cum eu. eu numai d-asta am folosit si nu scoate nici un suierat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 daca te deranjeaza suieratul incerca si unul semisintetic si vezi cum eu. eu numai d-asta am folosit si nu scoate nici un suierat Cavalere eu am Repsol full sintetic in a mea si nu fluiera nimic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 n-as zice ca e un suierat puternic, deranjant, insa ma intreb si eu ca proasta-n tirg daca e in regula ... deh, dupa euforia cumpararii incep sa vad ca nu-i perfecta ... asta nu ma face s-o apreciez mai putin am tras de lant cum m-ai invatat Cavalere ... as zice ca e joc de citiva mm intre lantul intins (cu mina) si foaie, adica " se vede" printre lant si foaie ... l-am spalat si uns si parca nu se mai aude acel zgomot ... sau nu se mai aude asa tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 n-as zice ca e un suierat puternic, deranjant, insa ma intreb si eu ca proasta-n tirg daca e in regula ...deh, dupa euforia cumpararii incep sa vad ca nu-i perfecta ... asta nu ma face s-o apreciez mai putin am tras de lant cum m-ai invatat Cavalere ... as zice ca e joc de citiva mm intre lantul intins (cu mina) si foaie, adica " se vede" printre lant si foaie ... l-am spalat si uns si parca nu se mai aude acel zgomot ... sau nu se mai aude asa tare ... mai are ceva viata dar nu prea multa. cam 5000km. si al meu e la fel si o sa il schimb si eu dar mai peste cateva luni sa mai fac intai vreo 3000km cel putin. da-ti si mie o solutie pt a fixa mansonul stanga ca mi se tot rasuceste pe maner. cu ce sa dau sa stea fix? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 cineva mai priceput decit mine mi-a zis ca foaia pare uzata si ca ar cam trebui schimbata ...eu unul nu stiu cum sa recunosc o foaie uzata ... ei, pina al urma probabil ca scrie kit de lant pe dumneaei ... Hai cu poze si iti spunem noi Fa poza cat mai aproape, ci dantura pinionului, sa fie bine focalizata, nu cu telefonul Mesaj completat cazutul al viteze mici e o chesti naturala pt tdm-isti, mai ales daca ai pena in 1,75 Nu are nicio legatura cu inaltimea, ci cu abilitatile Nu cred ca e o diferenta enorma intre un om de 1,75 m si unul de 1,77 m (eu) Rule no 1: ca sa nu cazi in viraje la viteze mici, trebuie sa detii controlul motocicletei, si pentru asta ai nevoie de putere la roata motrice, respectiv in momentul in care simti ca pierzi echilibrul nu trebuie sa faci altceva decat sa accelerezi CU SIMT Or, majoritatea pilotilor cazatori au tendinta sa traga de ambreiaj, nu de acceleratie In acel moment isi taie singuri craca de sub picioare, motocicleta ramane fara tractiune si cade Ma pot contrazice doar cei care au mai mult de 27 ani Pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Mesaj completat Ma pot contrazice doar cei care au mai mult de 27 ani Pe motocicleta Bravo Nicule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salut baieti,am o problema cu cuzinetii,nu se mai vede culoarea de pe cuzineti si nu stiu de care imi trebuie.Peste tot cotele sunt sub forma de culori.Aveti idee cum pot afla ce dimensiuni corespund acelor coduri sub forma de culori? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Daca nu rezolvi cu fluieratu, eu zic sa scoti fluiericiu din toba... poate plange vreun politzai dupa el ...nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 da-ti si mie o solutie pt a fixa mansonul stanga ca mi se tot rasuceste pe maner. cu ce sa dau sa stea fix? Cavalere, incearca sa dai cu un adeziv, iar daca nu tine o alta solutie ar fi manson nou. Sau chiar 2, sa fie stereo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Daca nu rezolvi cu fluieratu, eu zic sa scoti fluiericiu din toba... poate plange vreun politzai dupa el ...nu m-am putut abtine Lasa ca te-ai abtinut de ziua ta Nu ai dat p'aci sa-ti zic "La multi ani!" Dar eu zic ca poti primi si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Lasa ca te-ai abtinut de ziua taNu ai dat p'aci sa-ti zic "La multi ani!" Dar eu zic ca poti primi si acum Se primeste, se primeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 @Korben: ma duc sa cer un aparat foto ca al meu a dat ortul popii ... de "cazut" n-am cazut in viraj ci cind intorceam mobra intr-o curte a unei firme ... si in loc sa ma dau jos si s-o intorc din citeva manevre, eu stateam pe ea si dadeam inainte- inapoi ... lesson learned ! in rest, ai dreptate ... eu greu sa ai de fiecare data reflexele corecte ... asta vine cu timul, la unii, niciodata la altii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cavalere, incearca sa dai cu un adeziv, iar daca nu tine o alta solutie ar fi manson nou.Sau chiar 2, sa fie stereo. ce adeziv? ma gandeam sa dau cu apa cu sapun si aia e poate niste fixativ de par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Mansoanele se prind in mod normal cu adeziv. Merge si fara, dar nu e cea mai buna idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Mansoanele se prind in mod normal cu adeziv. Merge si fara, dar nu e cea mai buna idee. ce fel de adeziv? daca dau cu lipici apoi cum le mai scot?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cu dalta si ciocanul, Cavalere! Glumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 ce adeziv? ma gandeam sa dau cu apa cu sapun si aia e prenadez Mesaj completat ce fel de adeziv? daca dau cu lipici apoi cum le mai scot?? Daca va trebui sa le scoti inseamna ca nu mai sunt bune, sau ca nu ti le mai trebuie, deci nu mai conteaza cum le scoti prenadezul e suficient de elasic ca sa iti permita sa scoti mansoanele si suficient de adeziv ca sa nu se invarta mansonul pe ghidon cu conditia sa degresezi interiorul mansonului si ghidonul inainte de aplicarea prenadezului tu chiar nu stii nimic, mai omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 prenadezMesaj completat Daca va trebui sa le scoti inseamna ca nu mai sunt bune, sau ca nu ti le mai trebuie, deci nu mai conteaza cum le scoti prenadezul e suficient de elasic ca sa iti permita sa scoti mansoanele si suficient de adeziv ca sa nu se invarta mansonul pe ghidon cu conditia sa degresezi interiorul mansonului si ghidonul inainte de aplicarea prenadezului tu chiar nu stii nimic, mai omule? nicule nu am av ut deloc treaba cu prenandezul si nici nu am mai schimbat vreodata mansoanele. nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) asa arata foaia (cam proasta poza, recunosc) si lantul ... daca s-a largit mansonul merge sa dai cu niste Power Tape pe ghidon 2, 3 straturi si daca-l tragi peste ar trebui sa stea fara lipici ... eu asa facem la scuter Mesaj completat o poza ceva mai buna ... Editat Aprilie 27, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Am observat ca inveti repede, asa ca tine aproape Ar fi pacat sa nu beneficieze toti de experienta mea, si altora ca mine (pentru ca nu le stiu eu pe toate) In epoca de piatra a motociclismului trebuia sa le stii cam pe toate, altfel nu te descurcai . Mesaj completat asa arata foaia (cam proasta poza, recunosc) si lantul ... Omule Verdict, crima Mergi in pace, pinionul e OK, lantul mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Saptamana viitoare as vrea sa fac urmatorul traseu: Bucuresti - Brasov - Miercurea Ciuc - Balan - Lacu Rosu - Bicaz - Durau - Brosteni - Vatra Dornei - Borsa - Telciu - Nasaud - variante: - pasul Tihuta (drum european) - pasul Rotunda (forestier) prin Sangeorz Bai, Rodna, Sant, Valea Mare Vatra Dornei - Paltinis (forestier) - Bilbor - variante: - direct spre Capu Corbului - ocol prin Secu, Borsec, Capu Corbului coada lacului Bicaz - Bicaz - Lacu Rosu - Odorheiu Secuiesc - Brasov - Bucuresti. 1300 Km = 3 zile Am nevoie de informatii in ce priveste starea drumurilor, cazare in zona lacului Bicaz si ce as putea taia din traseu fara sa pierd nimic interesant. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) OmuleVerdict, crima Mergi in pace, pinionul e OK, lantul mai merge saru'mina ! trebuie sa vad totusi ce freaca pe acolo ... banuiesc ca de aparatoarea de plastic ... mama ei de treaba, daca n-are cric central Editat Aprilie 28, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Saptamana viitoare as vrea sa fac urmatorul traseu:Bucuresti - Brasov - Miercurea Ciuc - Balan - Lacu Rosu - Bicaz - Durau - Brosteni - Vatra Dornei - Borsa - Telciu - Nasaud - variante: - pasul Tihuta (drum european) - pasul Rotunda (forestier) prin Sangeorz Bai, Rodna, Sant, Valea Mare Vatra Dornei - Paltinis (forestier) - Bilbor - variante: - direct spre Capu Corbului - ocol prin Secu, Borsec, Capu Corbului coada lacului Bicaz - Bicaz - Lacu Rosu - Odorheiu Secuiesc - Brasov - Bucuresti. 1300 Km = 3 zile Am nevoie de informatii in ce priveste starea drumurilor, cazare in zona lacului Bicaz si ce as putea taia din traseu fara sa pierd nimic interesant. Multumesc. cazare in bicaz: in oras cum mergi spre baraj este un complex mare pe stanga langa o biserica parca. e un pic cocotat pe munte, mi se pare. acolo am gasit cazare super ieftina. pasult tihuta e super misto asfaltat (aici iti poate de mai multe informatii Rockeru ca se duce in week-endu asta), cheile bicazului sunt ok, din loc in loc o groapa, dar nimic de speriat pt TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Las' ca am eu 17 ani experienta si am dat cu fundul de pamant de nu m-am vazut. Cateodata si talentul conteaza nu numai experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Las' ca am eu 17 ani experienta si am dat cu fundul de pamant de nu m-am vazut. Cateodata si talentul conteaza nu numai experienta. cat traim invatam nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate