Vizitator CristiBoroi Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Cristiboroi si Allvlad tocmai ce s-au intors dintr-un tur de 4 zile prin Transilvania, timp in care au prins cam toate manifestarile meteorologice mai putin ninsoare. Cu ocazia asta ii multumim colegului Fotok pentru sprijin (stie 'mnealui). Eu nu cred ca vin la intrunire anul asta, din motive de finante si de ...frig. Si apropos de frig, la mare nu organizati fratilor intruniri? Mai da-l in ma-sa de munte ca mi s-a luat. Deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Hmmm! Asa tarziu? Poate ne prinzi pe drum pe mine si pe Jerlo! Dar, daca vine si Fuchsia, nu cred ca ne mai prinzi. Doar daca o vrea CristiBoroi sa mergem mai incet si sa te asteptam...S-ar putea ca si idsorin sa vrea s-o lasam mai domol, pana ne ajungi...La fel ca si ottoMan si Stefancst care spun ca trebuie sa te asteptam si pe tine. Kikiroz, insa, vrea sa ajungem la timp. Nu stiu ce sa mai zic! Salut. Tu pe la ce ora te gandeai sa pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Hmmm! Asa tarziu? Poate ne prinzi pe drum pe mine si pe Jerlo! Dar, daca vine si Fuchsia, nu cred ca ne mai prinzi. Doar daca o vrea CristiBoroi sa mergem mai incet si sa te asteptam...S-ar putea ca si idsorin sa vrea s-o lasam mai domol, pana ne ajungi...La fel ca si ottoMan si Stefancst care spun ca trebuie sa te asteptam si pe tine. Kikiroz, insa, vrea sa ajungem la timp. Nu stiu ce sa mai zic! prietene, nu ma baga si pe mine in afacerea voastra, eu nu vreau nimic, nu particip la astfel de intruniri... dar doresc tuturor celor care se baga "asfalt uscat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Si apropos de frig, la mare nu organizati fratilor intruniri? Mai da-l in ma-sa de munte ca mi s-a luat. Deocamdata. Ba da Almsee Attersee Eissee Faaker See Fuschlsee Hallstätter See Irrsee Klopeiner See Millstätter See Mondsee Lake Neusiedl (Neusiedler See) Traunsee Wolfgangsee WĂśrthersee Zeller See Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 (editat) ... Mai avem si: Black See Delta See Mediterranean See Marmara See Adriatic See Dupa cum vezi, si in zonele propuse de mine se poate da la peste linistit. Editat Mai 10, 2011 de CristiBoroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 (editat) - de pe partea de vest a tari vine careva??(la intrunire). Ba da Almsee Attersee Eissee Faaker See Fuschlsee Hallstätter See Irrsee Klopeiner See Millstätter See Mondsee Lake Neusiedl (Neusiedler See) Traunsee Wolfgangsee WĂśrthersee Zeller See - parca mai era si Fuckamsee sau??La Worthersee am fost, la o intrunire VW ,spectaculos si peisajul si adunarea . Editat Mai 10, 2011 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Mai avem si: .... Dupa cum vezi, si in zonele propuse de mine se poate da la peste linistit. Sincer, daca nu dadeai un raspuns de o asemnea factura ma dezamageai Voi aveti acolo si Herastrau See, Cismigiu See, precum si fluviul Dambovita La ce va mai trebuie mare? - de pe partea de vest a tari vine careva??(la intrunire). Nu au ramas prea multi tedemisti activi din vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 - deci cel mai probabil ca voi pleca eu si fata mea ...sper sa nu intervina alte probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 - deci cel mai probabil ca voi pleca eu si fata mea ...sper sa nu intervina alte probleme. Vorbeste si cu Attila din Arad. Poate vine si el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) Salutare! Nu am mai urmarit de mult forulul tdm`istilor, dar sper ca sunteti multumiti de crick`uri centrale si crashbar`uri. Momentam mai am pe stoc doua perechi de crashbar pt modelul 4Tx. Exact cum le are si Leaveyou. In caz ca doreste cineva.. PM. Asfalt uscat! Editat Mai 12, 2011 de dr_dejavu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Salutare! Nu am mai urmarit de mult forulul tdm`istilor, dar sper ca sunteti multumiti de crick`uri centrale si crashbar`uri. Momentam mai am pe stoc doua perechi de crashbar pt modelul 4Tx. Exact cum le are si Leaveyou. In caz ca doreste cineva.. PM. Asfalt uscat! Foarte bun cricul central! Felicitari! Daca ai mai putea face unul tot la pretul la care l-am luat eu, ai mai face fericit inca un TDM-ist. Garantat 100%. Sper cat de curand sa pot cumpara si crashbarurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Fratilor bucuresteni, ati revenit la sentimente mai normale si vreti sa mergeti la intrunire, au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Fratilor bucuresteni, ati revenit la sentimente mai normale si vreti sa mergeti la intrunire, au ba? Salut. Eu tot zic sa stabilim exact cum sa facem...daca tot plecam mai multi din buc, sa plecam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Salut. Eu tot zic sa stabilim exact cum sa facem...daca tot plecam mai multi din buc, sa plecam impreuna. Jerlo, mergem impreuna. Il luam si pe Cavaleru cu noi. Nevasta-mea o sa vina cu masina ca mai sunt diferite chestii de carat. Intrebarea care rezida, e : cine mai vine alaturi de noi? TDM-istii din Bucuresti chiar nu-s sociabili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 M-as baga eu la un tandem, ca n-am mai mers de multa vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 M-as baga eu la un tandem, ca n-am mai mers de multa vreme hai te asteptam, plecam de vineri, cazare la cort 3-5 iunie Jerlo, mergem impreuna. Il luam si pe Cavaleru cu noi. Nevasta-mea o sa vina cu masina ca mai sunt diferite chestii de carat. Intrebarea care rezida, e : cine mai vine alaturi de noi? TDM-istii din Bucuresti chiar nu-s sociabili? mergem mergem nu e problem Multumita unui coleg forumist iata cum era vremea acum 2 saptamani pe zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Nu sunt de acord cu d-nul Boroi. Cricul central, spre deosebire de crash-bar, nu este deloc reusit. Motocicleta are un echilibru precar atunci cand este pe cric, ca sa nu mai vorbesc de efortul urias pe care trebuie sa-l depui pentru a o pune pe cric. In alta ordine de idei, Cavalere iti multumesc pentru idee: am polizat cricul asa cum mi-ai aratat si acum sta bine pe cric, chiar daca efortul pentru ridicarea pe cric a ramas acelasi. Ca o concluzie, nu regret ca l-am cumparat tinand cont de faptul ca acum pot schimba usor lantul si pot umbla lejer la roata spate. Ramane valabil,inca, faptul ca voi veni la intrunire, dinspre Brasov, probabil cu Andrei Ganea si cu Blade. Hai bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Nu sunt de acord cu d-nul Boroi. Cricul central, spre deosebire de crash-bar, nu este deloc reusit. Motocicleta are un echilibru precar atunci cand este pe cric, ca sa nu mai vorbesc de efortul urias pe care trebuie sa-l depui pentru a o pune pe cric. In alta ordine de idei, Cavalere iti multumesc pentru idee: am polizat cricul asa cum mi-ai aratat si acum sta bine pe cric, chiar daca efortul pentru ridicarea pe cric a ramas acelasi. Ca o concluzie, nu regret ca l-am cumparat tinand cont de faptul ca acum pot schimba usor lantul si pot umbla lejer la roata spate. Ramane valabil,inca, faptul ca voi veni la intrunire, dinspre Brasov, probabil cu Andrei Ganea si cu Blade. Hai bafta! la mine merge din ce in ce mai usor, acum o trag de suportul de bagaje si sare mai usor de poponeata in sus cred ca problema de tehnica si obisnuinta totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Bai, ce tehnica - la voi lipseste MANERUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Nu sunt de acord cu d-nul Boroi. Cricul central, spre deosebire de crash-bar, nu este deloc reusit. Motocicleta are un echilibru precar atunci cand este pe cric, ca sa nu mai vorbesc de efortul urias pe care trebuie sa-l depui pentru a o pune pe cric. Faci ceva gresit probabil daca o ridici greu. Mie mi s-a parut lucrat frumos cricul. Daca vrei da un semn maine cand ai timp si ne vedem prin Berceni, poate il convingem sa functioneze mai usor . Din cate tin minte sintem vecini de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Ma bucur ca vad oameni multumiti. Iar.. In legatura cu Baroge.. Cred ca nu s`a prins de tehnica.. Dupa mine, nici Fazerul ce am, cu crick`ul lui original din fabrica, nu se ridica mai usor decat tdm`ul. Este o motocicleta grea.. Tdm`ul e si mai grea cu vreo 10 kg,, daca nu ma insel.. In cazul cel mai rau.. O sa va arate Leaveyou, el a fost personal dupa crick la mine, si i`am aratat cum trebuie ridicata.. Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 barboge esti culmea. Hai sa ne vedem maine in oras sa facem niste ridicari cu vacile, stilul smuls. Pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Ma bucur ca vad oameni multumiti. Iar.. In legatura cu Baroge.. Cred ca nu s`a prins de tehnica.. Dupa mine, nici Fazerul ce am, cu crick`ul lui original din fabrica, nu se ridica mai usor decat tdm`ul. Este o motocicleta grea.. Tdm`ul e si mai grea cu vreo 10 kg,, daca nu ma insel.. In cazul cel mai rau.. O sa va arate Leaveyou, el a fost personal dupa crick la mine, si i`am aratat cum trebuie ridicata.. Bafta multa! Recunosc cu mana pe inima ca Zoly e indemantic la ridicatul TDM-ului pe cricul central. Io nu-s, insa, deloc profesourul pe care-l crede el. Nu va pot arata nimic. Inca n-am deprins tehnica. O sa studiez si va voi tine la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Bai frate, dupa ce o pozitionez la verticala si fixez pintenul cu piciorul drept, bag mana sub partea din spate a cadrului si cand am tras o data se ridica de se mai duce si taras vreo cativa cm. inapoi. Am ridicat-o saptamana trecuta si cu vreo 30kg de bagaj pe ea, si nu sunt vreun Arnold. Ideea e ca trebuie apucata de undeva mai de jos daca esti mai scund, iar la prima incercare sa faci miscarea cu ura. Pe urma devine banal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Fratilor, voi mai aveti putin si ma-mpuscati! Nu mai are omul voie sa fie nemultumit. Ridicarea ca ridicarea(pe cric, desigur), dar eu m-am plans in principal de faptul ca nu statea O.K. Acum este in regula. Si o sa ma apuc si de exercitii de ridicare pe cric. Nu mai dati cu parul! Hai ca dau o bere pe 3 iunie cand ne-ntalnim. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate