gms245 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) Aici ai ceva detalii. Scuze, stiam ca Zoly explicase ceva, dar vad ca sunt doar poze de cand a schimbat distributia. Editat Iunie 19, 2012 de gms245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Da, functioneaza fara nicio modificare ! astazi i-am pus un amortizor de pe un 3vd 1992 (?!?! cred ?!?!) si am scos iar dihania pe strada, dupa ce am mers cateva saptamani cu amortizorul spate muci, in sfarsit pot sa intru in curbe fara sa simt tdm-ul ca pe o salupa in valuri multumesc Cristi (Cavaleru) pentru ajutor ! Aha! Asta-nseamna ca-l vom vedea, din nou, pe Iorgu pe-o roata prin Bucale! Bravo! Sa-nceapa distractia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Da, functioneaza fara nicio modificare ! astazi i-am pus un amortizor de pe un 3vd 1992 (?!?! cred ?!?!) si am scos iar dihania pe strada, dupa ce am mers cateva saptamani cu amortizorul spate muci, in sfarsit pot sa intru in curbe fara sa simt tdm-ul ca pe o salupa in valuri multumesc Cristi (Cavaleru) pentru ajutor ! cu placere. te astept la un wheelie demo in fata evoMAG.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Buna seara prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 (editat) Buna seara prieteni! Ha, ha! Seara buna! Sa inteleg ca ai luat mobra lu' Unguru'? Sau, parca nu e a lui... A lui era cu aripa argintie, daca bine-mi aduc aminte... Editat Iunie 20, 2012 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Buna seara prieteni! sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Buna seara prieteni! Si eu am crezut ca mi-a furat-o dar m-am uitat pe geam si e inca acolo, cuminte. Frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Buna seara prieteni! Ia uite cine-a venit pe acilea Noroc, maestre si salutari doamnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Va multumesc tuturor pt primirea calduroasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Inca un fost Transalpist care a trecut la TDM? Welcome! Modelul galben-gri incepe sa devina predominant din cate observ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Vrea cineva un parbriz inalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Vrea cineva un parbriz inalt? Da, eu. Da-mi un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Vrea cineva un parbriz inalt? Aoleu! Tu ai luat mobra s-o dezmembrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Vrea cineva un parbriz inalt? Eu eu ca-s mai aproape!! de cand am postat eu ca imi trebuiie parbriz inalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Eu eu ca-s mai aproape!! de cand am postat eu ca imi trebuiie parbriz inalt Suna-ma, vad canu poti primi PM si la tine pe site nu am gasit numar de contact 0744 955 955 Aoleu! Tu ai luat mobra s-o dezmembrezi? Eu inteleg de ce scot cateii capul pe geam Da, eu. Da-mi un pret. Va rog sa nu va suparati, dar mi-e mai la indemana sa il dau in Cluj, daca nu va fi deacord cu pretul de 200 lei, atunci caut ceva sa-l ambalez bine si vi-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Va rog sa nu va suparati, dar mi-e mai la indemana sa il dau in Cluj, daca nu va fi deacord cu pretul de 200 lei, atunci caut ceva sa-l ambalez bine si vi-l trimit. Nu, uite cum se zice: Va rog sa nu va suparati, dar prefer sa-l dau prietenului meu pentru ca-mi e mai aproape de suflet decat unui necunoscut de pe forum. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Nu, uite cum se zice: Va rog sa nu va suparati, dar prefer sa-l dau prietenului meu pentru ca-mi e mai aproape de suflet decat unui necunoscut de pe forum. Sanatate! Nu il cunosc nici pe el personal, prefer sa spun adevarul decat sa mint frumos Intre timp s-a razgandit, daca il doriti si sunteti deacord cu pretul, dati-mi un pm cu adresa si numarul de telefon si maine vi-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Nu il cunosc nici pe el personal, prefer sa spun adevarul decat sa mint frumos Intre timp s-a razgandit, daca il doriti si sunteti deacord cu pretul, dati-mi un pm cu adresa si numarul de telefon si maine vi-l trimit. faina motoreta mai baiete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Nu il cunosc nici pe el personal, prefer sa spun adevarul decat sa mint frumos Intre timp s-a razgandit, daca il doriti si sunteti deacord cu pretul, dati-mi un pm cu adresa si numarul de telefon si maine vi-l trimit. Multumesc, ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 upgrade. o sa pun pe forum mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Uauu.. cu cramponatele si cutiile alea parca esti pregatit sa pleci la razboi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 s-o fii vazut cu Karoo T pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Felicitari mai Cristi! Un prieten tocmai si-a tras un TDM, fara sa stie prea multe. Zicea ca a gasit util site-ul vostru si... i-a picat fatza cand m-a vazut pe mine in filmulet ("eu plec ultimu!") Asa ca m-a intrebat daca nu mai stiu TDM-isti plimbareti, poate tragem si noi o tura intr-un din weekendurile ce urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Felicitari mai Cristi! Un prieten tocmai si-a tras un TDM, fara sa stie prea multe. Zicea ca a gasit util site-ul vostru si... i-a picat fatza cand m-a vazut pe mine in filmulet ("eu plec ultimu!") Asa ca m-a intrebat daca nu mai stiu TDM-isti plimbareti, poate tragem si noi o tura intr-un din weekendurile ce urmeaza ms ms, pai vorbim la telefon. dar luna urmatoare vreau sa ma operez asa ca e posibil sa fiu cu finatele in pom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allvlad Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 (editat) Pun la bataie un parbriz stock de 4TX din 99, stare foarte buna, contra sumei de 80 de lei. Editat Iunie 27, 2012 de allvlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate