G B V Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Mersi de recomandare. Stiam deja de Motomus, le-am studiat oferta. Eu o sa primesc in septembrie,din italia, un topcase mare si suporti laterali.Daca vei mai fi interesat,o sa rog pe respectivul ca sa se uite de 2 bucati.Transportul va fi gratuit pana la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Cine n-ar bea ultima bere din luna asta (nu mai vorbesc de cei ce s-ar delecta cu un platou cald) joi, 31 iulie, ora 19 la locul stabilit (str. Matei Voievod, nr 67)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Salutare Am gasit asta https://www.olx.ch/fr/mobilite/motos/zurich/yamaha-tdm-850/2285657/ Daca ar fi sa ma uit la ce trebe sa ma uit? Multumesc » Post actualizat in 04 Aug 2014 10:08Am mai gasit una , http://www.anibis.ch/fr/moto-,-v%C3%A9lo-motos-motocross--3192/yamaha-tdm-850-pas-cher--7683271.aspx omu zice ca "ruleaza" , adica mere. Desi eu din poze vad ca e desprinsa o carena. Cel putin asa pare Multam fain » Post actualizat in 04 Aug 2014 10:15Si mai am o intrebare:) Ce TDM e acela cu 28,5 KW ? eu stiam ca are undeva la 58 kw . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) E de preferat 4 TX-ul de 750 franci. Și mie-mi pare, la fel, că are o carenă șuie 3VD-ul ăla roșu... Dacă ai găsit una cu 28,5 kW, înseamnă că e de la nemți și are limitator. Editat August 4, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Multumesc. Limitatorul se poate scoate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 90% da. Din ce știu, în general e constituit dintr-o reducere a diametrului evacuării (se aplică o șaibă cu diametrul mai mic). Deci, poate fi adusă la puterea nominală destul de simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Multumesc. O sa ma uit si dupa alea ca am gasit mai multe cu 28.5 KW aici n Elvetia. Sa vedem si cat de legal este sa scot limitarea. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 nu-mi mai merge acul idicator de benzina...arata aiurea...muma lui, imi vine sa-i dau palme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 nu-mi mai merge acul idicator de benzina...arata aiurea...muma lui, imi vine sa-i dau palme... nici mie... trebuie sa astept sa se 'balbaie' sa trec pe rezerva. cateodata mai zgaltai mobra sa vad cat de tare clipoceste... glumesc. bafta la identificat buba, sa fie cat mai usor si ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 nu-mi mai merge acul idicator de benzina...arata aiurea...muma lui, imi vine sa-i dau palme... Vezi că mai găsești la Patrick sonda de la mobra lui Alex, în caz că sonda e de vină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 90% da. Din ce știu, în general e constituit dintr-o reducere a diametrului evacuării (se aplică o șaibă cu diametrul mai mic). Deci, poate fi adusă la puterea nominală destul de simplu. Pe admisie e reductia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Pe admisie e reductia. sigur? pe evacuare stiam si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Vezi că mai găsești la Patrick sonda de la mobra lui Alex, în caz că sonda e de vină. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Sunt modele diferite de restricționare. La o Yamaha Virago am găsit restricția pe evacuare. Patrick a văzut la un TDM 3VD restricția pe admisie. Important e că se poate renunța destul de ușor la restricție, indiferent dacă e pe admisie sau pe evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Care are de dat (contracost normal) 2 scarite de tedemeu? Doar scaritele fara suporti? Deocamdata am montat 'sport' (ca le-am vandut pe ale mele ) , dar nu prea ma coafeaza in mod special... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Sunt modele diferite de restricționare. La o Yamaha Virago am găsit restricția pe evacuare. Patrick a văzut la un TDM 3VD restricția pe admisie. Important e că se poate renunța destul de ușor la restricție, indiferent dacă e pe admisie sau pe evacuare. La doi TDM model 4CM am avut placerea sa elimin restrictia din admisie. Si le-am transformat in 3VD cu ocazia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 salutare daca propietarul unui TDM twin 850 cu numere de inmatriculare B-62-LPY e pe forum il rog sa isi ridice motorul de unde l-a lasat in ultimele 3 luni. Spatiul respectiv a devenit deja organizare de santier si in curand o sa sablez exact peretele de beton de langa motor. In cazul in care nu apare in urmatoarele 5 zile o sa-i mut eu motorul inntr-o zona adiacenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Sper sa te auda proprietarul sau cineva care-l cunoaste. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 TDM-iștii bucureșteni sunt disponibili pentru o bere în ziua de joi 21 august, ora 19, la locul cu pricina (str. Matei Voievod, nr. 67) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Dar-ar naiba in ele de TDM-uri ca iti intra pe sub piele. Chiar daca am dat un pic rateu (si la propriu si la figurat) cu reglajul la carb, vreau sa zic ca m-am reindragostit de mobra asta. Si tot calmul si toata atentia adunata in cele cateva mii de km cu zxr-ul, s-au dus naibii acum si m-am pomenit trecand peste borduri, accelerand haotic, total diferit de stilul meu preventiv. Si toata chestiunea asta stand pe o carpa in loc de sa (care nu o aveam acasa), oglinzi si semnalizari lipsa, ceva plastice lasate pe acasa si toba urland de mama focului. O sa il rog pe patrick daca se baga el la ultimele detalii, ca eu nu mai am rabdare, dar...TREBUIE SA O FAC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 daca tot e vorba de intrat pe sub piele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 daca tot e vorba de intrat pe sub piele... frumoasa chitara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 /index.php?/topic/717174-piese-yamaha-tdm-850-1992/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Va prezint noul TDM 4tx cu "Motor doi cilindri in V" http://sermoto.ro/index.php?route=product/product&path=130_66&product_id=455 Pare ok de inceput la banutii astia, aviz amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 V = / ,nu?Par aceleasi caractere .Eu unul,nu am auzit pareri prea bune despre sermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate