Vasile700 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Salut, frati geseristi! Vreau sa achizitionez un gsr 600, an 2007, cel din anuntul asta http://motomus.ro/motociclete/motociclete-second-hand/s3800# si voiam sa va intreb: Ce parere aveti la prima vedere? E ok pretul? Vi se pare o motocicleta intretinuta(ce se vede in poze)? La ce ar trebui sa fiu atent cand o cumpar?Am multe intrebari... E primul motor pe care l-as achizitiona. Am oscilat o vreme intre hornet dupa 2007 si Gsr 600, redescoperit mai recent ca si model pe care l-as vrea fiindca sunt nakeduri asemanatoare ca putere. Hornet nu gasesc ieftin(sub 3000), gsr sunt cateva si am pus ochii pe asta. Multumesc anticipat pt toate raspunsurile prompte fiindca in cateva zile as vrea sa merg sa o cumpar (am permisul de o luna si ma mananca sa ma dau ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 La Hornet nu se rupe sasiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_nik Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Ha ha..da, important aspect zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 (editat) Nici la GSR nu a ieșit nimeni pe poarta fabricii și să ajungă acasă cu șasiul în brațe! Refuz să cred că ar fi probleme atât de grave cu șasiul asta fără ca nimeni să nu ia nici o măsură! Editat Iunie 12, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Am eu un GSR de vanzare. Ti-am dat mesaj privat cu nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Asa, am si eu unul la vanzare, numai ca si-a gasit un proprietar care s-o merite deja! Maine facem actele... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Asta inseamna ca nu mai ai, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Cam asa ceva... Maine dupa ce incheiem actele o scot de la vanzare! Tu ai un anunt, ceva? Baga un link, daca nu ne-am vazut la nicio intalnire, macar sa iti vad utilajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Nu am anunt... Sunt putin in dubiu daca sa o dau sau nu... Deabia am luat-o, de vreo luna, dar am niste probleme si am nevoie de bani... Daca trec peste ele, nu o mai dau Anunta-ma daca iesiti la vreo intalnire, sau plimbare.. Adauga-ma pe facebook, Miclea Dragos Costin. Am la poza de profil cu un 600RR pe circuit (fosta mea motocicleta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Asadar, cum anuntam, GSR-ica al meu s-a vandut astazi.... E clar ca pentru mine ramane un motor de suflet si intotdeauna voi intoarce capul dupa GSR-uri pe strada! La fel, cred ca e genul de motor care iti place sau nu! Bafta nului proprietar si sper sa apara curand pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Adevar graiesti. Aceleasi sentimente impartasesc si eu fata de GSR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Cumpar toba finala stock Suzuki GSR 600. Astept oferte pe PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vasile700 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 intrebare de incepator/noob: mi se aprinde intermitent lumina cu unealta de pe bord cand e oprit motorul, ce semnifica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 E normal. Este vorba de sistemul de blocare al ghidonului, scrie pe rezervor ceva cu "security system.." bla, bla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 La mine se aprinde si cu ghidonul liber (neblocat). Este de la imobilizator SAIS Suzuki Advanced Immobilizer System. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Este normal. Daca introduci cheia in contact se stinge ? Nu mai tin minte cum este dar cred ca sistemul nu recunoaste cheia de contact, normal daca nu-i deloc, cheia fiind cu cip. Atentie cu aceste chei sa nu le pierzi. Daca ai numai una, situatie des intalnita, faci urgent o copie, nu costa tocmai putin dar te scuteste de probleme. Nu stiu cat mai costa dar pe mine m-a costat 50 lei cheia bruta si 200 cipul acum cinci ani. Poate s-au ieftinit intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Nu s-au ieftinit... Am facut eu pentru cineva si a fost chiar mai scump. Asa e, parca daca bagi cheia si o recunoaste, se opreste clipacitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jhn Ro Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 (editat) stie cineva de unde pot sa iau aceasta carena Editat Iunie 18, 2016 de Jhn Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Cred că ce e în prima poza difera de ce e într-a doua. Eu o aveam standard, dacă e vorba de belly pan (sau cum s-o scrie). Găești pe e-bay și poți da comanda la userul Garcya care aduce fff convenabil orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 (editat) Prima e o carena pentru gsr-ul de 750. Carena din a doua poza este accesoriu suzuki oem. http://shop-motorrad.suzuki.de/p/vollverkleidung-1?pp=500 Editat Iunie 19, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 salutari! a venit vara si un naked pe caldura asta e o adevarata placere. daca iarna vantul te inteapa, acum vantul iti da aripi. am sa atasez niste poze cu marea si muntele. ps! am 3 mii de km pe motor in 5 luni dar inca merg foarte foarte foarte incet. pe serpentine la vale merg ca un autobuz. cam cati km trebuie sa mai bag pana invat sa ma aplec cu incredere<70km in curba> » Post actualizat in 30 Jun 2016 17:16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Mereu ai ceva de învățat! Și indiferent de numărul de km, te sfătuiesc să mergi întotdeauna în limita ta de confort. Aceasta limită se va largi cu timpul, fără să îți dai seama... Altfel, multi km fără incidente îți doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Mereu ai ceva de învățat! Și indiferent de numărul de km, te sfătuiesc să mergi întotdeauna în limita ta de confort. Aceasta limită se va largi cu timpul, fără să îți dai seama... Altfel, multi km fără incidente îți doresc! stiu ca ai dreptate. am sa fac vara asta un curs defensiv la honda sa ma ajute pentru a prinde mai multa incredere in mine. probabil e si faptul ca am facur scoala in romania iar aici in barcelona astia sunt tatici.ei merg la jumatate de metru in spatele masinilor si fac depasiri in sensul giratoriu. cand se inscriu in sens se pun paralel cu masina si cand incep deplasarea depasesc in 2 timpi. eu nu am vana asta » Post actualizat in 30 Jun 2016 18:06 cum se rotesc pozele ca toate au fost atasate cu capul in jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Nu îi lua ca reper pe alții! E cea mai mare greșeală să te ții după ei dacă sunt "tătici". E foarte ușor să mori sau să ajungi într-un scaun cu rotile pe viață! Ai mare grija! Un curs te va ajuta, iar practica în zona ta de confort îți va aduce deprinderi care te ajută! Uite, eu am permis din 95 și nu sunt tătic. La unele ieșiri cu băieții, dacă simt că nu pot tine ritmul, ies din grup și merg de capul meu și atât cât să nu simt că risc... Dacă vrei viteza există pista. Pe strada ești pe cont propriu și nu te protejează nimeni. Eu am o vorbă: e suficient să se întâmple vreo nefacută O SINGURA dată...! Încă ceva, vezi că GSR-ul te poate surprinde câteodată. 3k km sunt încă puțini până vă cunoașteți mai bine! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 RABDARE !!! Tornada zice bine ce zice. Toate la timpul lor si in ritmul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate