Endurista Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 In urma recensamantului echipa pt. revelion este urmatoarea: Dan+Cici Larry+Mihaela Cerchez+ Ileana Bogdan+Nicoleta Mihai+ Alina Sebi+Ruxy Alex+Catalina Dan+Oana Dinu +Dana Radu+-partenera Bogdan(CBR)+partenera Raul+partenera Alinutza Flavius Sorin(Yamaha) Lista ramane deschisa pana Joia viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) salutare . si multumesc pt urale:) pai ce sa zic . toate bune si frumoas .. plictisitoare scoala pe aici .. bine ca nici eu nu mai am chef de invatat .. da nu-i nimic poti sa treci anu si c nota 4 ) ... deabia de la anu o sa fie interesant ca vreau sa ma angajez in rest bine sanatos si voios (deabia astept sa vin acasa) Vad ca va tineti de facut fapte bune foarte bine si mult succes bai za uei .. e cineva interesat sa mergem la Bansko (Bulgaria) sa ne dam cu schiele ? in principiu distractia costa cam 400 de euro de persoana 6 zile de dat cu placa/ schiele Hello ... Tu unde esti, bre, plecat ? Si cand te intorci ? @Endurista: Pana la urma faceti in bikers? Aveti toate detaliile? Daca da, poti sa imi trimiti si mie un PM, te rog? Data trecuta cand am intrebat mi-a dat Enduristul un mesaj insa nu stia toate detaliile. Multumesc! Editat Noiembrie 21, 2008 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Pana la urma faceti in bikers? Aveti toate detaliile? Daca da, poti sa imi trimiti si mie un PM, te rog? Da,facem in Biker's bar.Cand aflu detalii iti dau PM.Sper ca pana Miercuri sa aflu. Editat Noiembrie 21, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 A N U N T Cu parere de rau suntem nevoiti sa anuntam ca unii dintre noi nu putem onora intalnirea de asta seara din Biker's Astfel ,familia endurista se reface ,una dupa o raceala,unul dupa o zi istovitoare la munca. De asemenea, finii lor dragi Mihaela si cu Larry isi incarca bateriile pentru expeditia de maine. Ruxica si cu Sebi lucreaza intens la un proiect,si cu cat mai mult reusesc sa avanseze astazi,cu atat mai mult cresc sansele sa vina si ei maine. Dar voi ceilalti ,mergeti si beti o bere si pentru noi Pupam evribadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 A N U N TCu parere de rau suntem nevoiti sa anuntam ca unii dintre noi nu putem onora intalnirea de asta seara din Biker's Astfel ,familia endurista se reface ,una dupa o raceala,unul dupa o zi istovitoare la munca. De asemenea, finii lor dragi Mihaela si cu Larry isi incarca bateriile pentru expeditia de maine. Ruxica si cu Sebi lucreaza intens la un proiect,si cu cat mai mult reusesc sa avanseze astazi,cu atat mai mult cresc sansele sa vina si ei maine. Dar voi ceilalti ,mergeti si beti o bere si pentru noi Pupam evribadi ...cu parere de rau ne retragem si noi (LaNa si bogdan)..... asta ca sa avem bateriile incarcate pt maine.... ...cu parere de rau ne retragem si noi (LaNa si bogdan)..... asta ca sa avem bateriile incarcate pt maine.... ...pentru cei care merg, distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Asta inseamna ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Salutare dragii mei, Sper ca v-ati petrecut asa cum stiu eu ca se intimpla de fiecare data cand ne strangem Din pacate noi nu amputut ajunge din motive de mutat - si facut cumparaturi pt noua locatie, plus ca acum plecam la o onomastica e care tre sa o onoram. Pe la 2-3 pm eram in trafic cand incepuse sa-i dea cu lapovita si ne gandem cine s-a sacrificat sa stea la gratar , oricum si asa ne parea rau ca nu am putut onora invitatie, deh avem un termen limita la mutat. Sper ca maine sa puteti sa ma ajutati sa duc un dulap - il demontam inainte, dar fara ajutorul vostru nu ma descurc, asa ca va sun pe la un 10 am si poate la 11 ne si intanlim. BINEINTELES CA DUPA NE VOM ALIMENTA CU NESTE BERICIOAICE. BAFTA & DISTRACTIE LA MAXIM...si Asfalt Uscat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) pai da...... m-ati lasat singur..... Ce oameni ...... N-ai cu cine..... Sa traiasca grataru ! sa traiasca baietii............. bogdan maine suntem lingberi deci asteptam un apel.... Editat Noiembrie 22, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 asteptam un apel.... Daaaaaaaa un apel asteptam si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Toti asteptam un apel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Stie cineva prin Bucuresti un mester spitzar bun? Adica un nene care sa stie sa regleze spitele de la roata. Ca am roata din fata stramba si as vrea sa o aduc la linie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ai pm sebastiane. ce zici de varianta mea? dai un ok si cand alerg prin oras ridic nr de telefon si orarul de lucru de la centre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Stie cineva prin Bucuresti un mester spitzar bun? Adica un nene care sa stie sa regleze spitele de la roata. Ca am roata din fata stramba si as vrea sa o aduc la linie. Rabinul centreaza roti. Sta in Chitila. Daca vrei iti dau nr. lui de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Rabinul centreaza roti. Sta in Chitila. Daca vrei iti dau nr. lui de tel. Multam mult de informatie. Sta in Chitila sau pe Sos. Chitilei? Nu mi-ar strica nr lui de telefon. Editat Noiembrie 23, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 dragilor va anunt ca mi-au furat telefonul. Pana imi recuperez cartela ne auzim pe mess, mail sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Multam mult de informatie. Sta in Chitila sau pe Sos. Chitilei? Nu mi-ar strica nr lui de telefon. Cartierul Chitila. Cred ca strada se numeste Barajul Dunarii, dar s-ar putea sa ma insel. Iti timit numarul pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Cartierul Chitila. Cred ca strada se numeste Barajul Dunarii, dar s-ar putea sa ma insel. Iti timit numarul pe PM. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Cartierul Chitila. Cred ca strada se numeste Barajul Dunarii, dar s-ar putea sa ma insel. Iti timit numarul pe PM. Nu prea cred ca se numeste asa strada... Barajul Dunarii e o strada din Titan/Balta Alba, in coltul opus al Bucurestiului (si mai e si captatul autobuzelor 330,335,253 si 92). Editat Noiembrie 23, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) rabinul sta pe delta dunarii. lucreaza fain rotile. sper ca mai e in tara. in alta ordine de idei: domi al meu a intrat la iernat. pana in aprilie. am prins 35 de km prin ploaia de sambata si mi-au ajuns. si stiu ca atat timp cat o sa mai pot sa ies cu el o sa o fac si s-ar putea sa fac vreo nefacuta asa ca l-am uns bine, l-am umplut cu benzina si ulei, l-am "usurat" de baterie, l-am ridicat cu rotile in aer si l-am pus pe "loc repaus" pana la temperaturi mai... "normale". Editat Noiembrie 23, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Fratilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Particip cu un design la un concurs si am nevoie de voturi Ma ajutati? Sa va dau detalii: concursul se tine pe www.redbubble.com. Ca sa votati trebuie sa va faceti cont (din pacate) dar nu e mare lucru. Acesta e designul: Link-ul catre zona de votare este acesta: Votare Va trebui sa cautati intr-o lista de imagini pana sa o gasiti pe a mea. Puteti vota si alte imagini care va plac, dar sa nu ma uitati pe mine Multumesc mult! Dau o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Fratilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Particip cu un design la un concurs si am nevoie de voturi Ma ajutati? Sa va dau detalii: concursul se tine pe www.redbubble.com. Ca sa votati trebuie sa va faceti cont (din pacate) dar nu e mare lucru. Acesta e designul: ... Link-ul catre zona de votare este acesta: Votare Va trebui sa cautati intr-o lista de imagini pana sa o gasiti pe a mea. Puteti vota si alte imagini care va plac, dar sa nu ma uitati pe mine Multumesc mult! Dau o UP! Let\'s help Ruxique! Astazi - luni, 24.12.2008, ora 20:00 - se inchide \"urna de vot\", asa ca cine doreste si poate, cu cat mai repede, cu atat mai de ajutator gestul! Editat Noiembrie 24, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Fratilor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Particip cu un design la un concurs si am nevoie de voturi Ma ajutati? Votat! Designul e tare frumos si merita din plin voturile noastre asa ca voi, ceilalti, nu va sfiiti, dati buzna la vot, ca se inchide urna azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 VOTAT. MAI DRAGILOR. rabinul sta pe delta dunarii. lucreaza fain rotile. sper ca mai e in tara. in alta ordine de idei: domi al meu a intrat la iernat. pana in aprilie. am prins 35 de km prin ploaia de sambata si mi-au ajuns. si stiu ca atat timp cat o sa mai pot sa ies cu el o sa o fac si s-ar putea sa fac vreo nefacuta asa ca l-am uns bine, l-am umplut cu benzina si ulei, l-am "usurat" de baterie, l-am ridicat cu rotile in aer si l-am pus pe "loc repaus" pana la temperaturi mai... "normale". asa se tine motoreasca ? daca as avea asa ceva as tine-o in casuta. mai stiu eu un nebun care in 1972 am dus mobra in casa la etajul 1 cu ajutor si fara sa o zgarii. pupaturi pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fizzybubblech Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 a luat creatza carnetul..de fapt doar sala traseul,in primavara ca au inchis porcii scolile,deci joi...dam o bere la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate