robert bk350 Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 caut cateva piese mobra stare buna. anume : -aparator lant cauciuc/plastic -carcasa mare motor (nu stiu care,nu cunosc piesele. caut pt.un amic,care nu are cont) -pedala frana -scarite pilot vreau poze cu pret,ca sa pot arata la omu asta.omu ,reconditioneaza o mobra,pt tatal sau,sa ii faca cadou de ziua lui,care in tinerete a avut o mobra.surpriza mare v-a fi » Post actualizat in 15 Sep 2016 15:45in principiu imi mai trebuie doar aparatorul lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Cumpar ; pantaloni furca Ural cei pe care vine fixat farul si acopera jambele furcii . Bord Ural ; model vechi sau nou { fara accesorii } Aripa fata Ural Parghia care actioneaza frana roata atas , cea care vine pe sub cadrul atasului si se agata de pedala franei de picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) caut cateva piese mobra stare buna. anume : -aparator lant cauciuc/plastic -carcasa mare motor (nu stiu care,nu cunosc piesele. caut pt.un amic,care nu are cont) -pedala frana -scarite pilot vreau poze cu pret,ca sa pot arata la omu asta.omu ,reconditioneaza o mobra,pt tatal sau,sa ii faca cadou de ziua lui,care in tinerete a avut o mobra.surpriza mare v-a fi » Post actualizat in 15 Sep 2016 15:45 in principiu imi mai trebuie doar aparatorul lant deci aparator lant ,burduful cauciuc si plasticul.... si mai trebuie o carcasa motor din aluminiu astea mai trebuie.cred ca deocamdata,dupa cum se arata. poze jos Editat Septembrie 17, 2016 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ales Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Cumpar sei (individuale) pentru nipru sau ural si o barca de atas in stare buna ca gaurita am deja. Editat Septembrie 17, 2016 de ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Cumpar roata ural . » Post actualizat in 19 Sep 2016 13:34 Cumpar ; pantaloni furca Ural cei pe care vine fixat farul si acopera jambele furcii . Bord Ural ; model vechi sau nou { fara accesorii } Aripa fata Ural Parghia care actioneaza frana roata atas , cea care vine pe sub cadrul atasului si se agata de pedala franei de picior Sa rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ales Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 mai adaug la cereri si un far de m 72 sau ij modelul cu ceasul incorporat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 (editat) Cumpar : - cadru cu acte in regula ( nr. noi ) de Ij Jupiter 5; - o pereche de sei Simson 425 Sport; - magnetou NSU Quickly N. Editat Septembrie 27, 2016 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 caut o barca de atas de ij, indiferent de model. sau atasul cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izh49 Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu doi suporti cric IJ49 ca cei din poze? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu doi suporti cric IJ49 ca cei din poze? Multumesc! Din cate imi aduc aminte am eu. » Post actualizat in 29 Sep 2016 19:31 Poze aici : /index.php?/topic/711672-vand-piese-ij-49-ij-56-simson-mz-sa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Cumpar releu incarcare 6 volti pentru Simson Awo Sport sau Simson Awo Touren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Am eu releu de simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Am eu releu de simson. Poze , pret , nr de contact . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Relee 6V :4bucati,sunt folosite si nu cunosc starea lor(nu stiu daca functioneaza). Telefon:0722890601 » Post actualizat in 30 Sep 2016 12:44Relee 12V,nu au fost folosite niciodata,fabricat in DDR+o carte Trabant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Caut o "bucata" dintru-un cadru simson sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Un prieten care nu are cont p-aci cauta finala de Touren, nu neaparat noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Ofer 200 ron pe o lampă ca cea din imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Salutare, Caut sa imi completez trusele de scule pentru motocicletele mele. Asadar caut orice scula originala, inclusive husa trusei de scule pentru IMZ Ural M67 si de MZ RT 125/3. Va rog PM. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Salutare, Caut sa imi completez trusele de scule pentru motocicletele mele. Asadar caut orice scula originala, inclusive husa trusei de scule pentru IMZ Ural M67 si de MZ RT 125/3. Va rog PM. Numai bine Dacă răsfoiești paginile topicului /index.php?/topic/544850-trusa-scule-accesorii/page-13 s-ar putea să gasești, în postarile mele, câte ceva din ce te interesează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Cumpăr capacul cilindrului - "chiulasa" pentru IJ56. Al meu are o reducție la bujie si sufla pe lângă. Nu mă deranjează nici dacă vine cu decompresorul pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ales Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 cumpar labutele acelea de la prinderea de atas(nipru)cele care strang conul de pe motocicleta » Post actualizat in 08 Oct 2016 04:29se ma spun si falcute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Cumpăr capacul cilindrului - "chiulasa" pentru IJ56. Al meu are o reducție la bujie si sufla pe lângă. Nu mă deranjează nici dacă vine cu decompresorul pe ea. e ce iti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Fix. Ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Cumpar : - cadru cu acte in regula ( nr. noi, fiscal ) de Ij Jupiter 5 / Ij Planeta 5; - magnetou NSU Quickly N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Cumpăr carburator IJ56. Cel original, nu știu cum se numește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate