kta_bmxpunk Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 da tovaraseavem! si de ij ,si de jupiter,minsk,voshod,virago[seamana ] de care vrei.. am ghidon cz175 15 ron poti sa ii faci o poza? ....sa vad si eu ...ca pretul e belea ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 as avea nevoie de semnalizari cu leduri ptr voshod pe spate; cand bate soarele nu prea se vad cele pe care le am,desi sunt noi noute... voshodul nu are baterie... astept pareri eventual informatii de unde sa fac rost de ce am nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 da tovaraseavem! si de ij ,si de jupiter,minsk,voshod,virago[seamana ] de care vrei.. Pai domne, de Ij Iti dau un pm pt detalii, alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 carb de jawa 175 sau 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 carb de jawa 175 sau 250 avem si carb jawa 175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 URGENT cumpar 2 scarite ca cea din poza!!!! nu are nimeni o scarita ca cea din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 care aveti pe acasa un motor care sa mearga de comunista. preferabil intr-un piston???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 care aveti pe acasa un motor care sa mearga de comunista. preferabil intr-un piston???? am eu de mobra dar e desfacut ambreiajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nu de mobra. imi trebuie unul de cz sau asemanator ca doar ce am faramat unul de jawa si nu mai am motor pe cadru. nu conteaza serie si alte alea ca tin motocicleta de off road deci nu e inmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Pai daca omu a luat 10 zile provocat de pamfletar si de corul lui renumit atunci e de plecat prin vaioage.In tarisoara asta mai e unul care a ajuns nasol din cauza gurii.Si langa aia trei care joaca table ar mai fi un loc si pentru marele cititor din abecedarele comunistelor de care eu m-am cam multumit.Asa era corect.Este extraordinar cum turma sare la gatul victimei pamfletarului nostru.Cine are timp poate verifica ca(fara virgula)e o gasca care(tot la fel)ne controleaza pe toti si ne umbla la falci pe rand.Condusi de pamfletar(sau dusi)oamenii au impresia ca le apartine coltul comunistelor si ca l-ar putea cumpara,ca gigi.Refuz sa cred ca motociclistii pot fi dusi de nas ,precum soferii.Refuz sa cred ca exista francmasoni intre motociclistii de epoca.Sanatate. Off topic. Eu am avut sportivitatea de a recunoaste ca am gresit jignindu-l pe drobu. Dar dragii de moderatori nu au auzit de "raportul de cauzalitate", adicatelea cine e cauza, sursa acestor flame-uri. Doar au sters postul in care le aratam cu ce consideram eu au gresit ei. Dar nu au avut sportivitatea de a-si recunoaste propriile greseli. Am primit un ban care m-a afectat extraordinar, ce sa spun... Tocmai luasem un concediu sa invat pentru licenta si sa merg la munte cu familia. Nu am avut timp de net, uneori nici macar semnal GSM (ce bine e fara semnal... ). Cat despre drobu, doar urmariti ce fel de postari are si va edificati asupra persoanei. Eu inchei aici cu polemica. Probabil voi mai lua un ban, dar eu sunt o persoana dintr-o bucata, spun lucrurilor pe nume, chiar daca adevarul supara pe unii.Dar vorba ceea : "Ce nu ma ucide ma caleste". Sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 pentru cine vrea piese de mobra sa imi dea PM sau sa ia id de mess de la profil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Caut capac de la grupul spate de URAL 8.103 din 92. Pe bani !!! Sta motorul in garaj si trece vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Caut capac de la grupul spate de URAL 8.103 din 92. Pe bani !!! Sta motorul in garaj si trece vara ...Ural, Nipru tot aia...renunti la doua prezoane, pui in locul lor doua suruburi cu cap inecat dinspre interior , sau sudezi si prelucrezi cele doua orificii , sau mai dai doua gauri in bascula, sau bati doua cepuri de lemn de arin sau mar in orificiile nefolosite, si ar mai fi vreo 49 de solutii ca sa nu treaca vara si sa te dai cu el.. Danyoldmoto poate aduce capace de nipru... forum placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 ...Ural, Nipru tot aia...renunti la doua prezoane, pui in locul lor doua suruburi cu cap inecat dinspre interior , sau sudezi si prelucrezi cele doua orificii , sau mai dai doua gauri in bascula, sau bati doua cepuri de lemn de arin sau mar in orificiile nefolosite, si ar mai fi vreo 49 de solutii ca sa nu treaca vara si sa te dai cu el..Danyoldmoto poate aduce capace de nipru... forum placut! nu merge capac de nipra la tipul asta de grup, are busonul de ulei chiar pe capac in drept cu bascula, pe cand nipra are busonu ala cu joja direct pe grup.........se subantelege ca nu mai ai cum sa bagi ulei in grup cu capac de grup de nipra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 nu merge capac de nipra la tipul asta de grup, are busonul de ulei chiar pe capac in drept cu bascula, pe cand nipra are busonu ala cu joja direct pe grup.........se subantelege ca nu mai ai cum sa bagi ulei in grup cu capac de grup de nipra ...merge elegant...se da o gaura filetata in carcasa grupului, in partea de sus...de 10... Daca m-as incorda un pic poate ca as gasi si o fotografie... Revin....forum placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 cumpar----angrenaj kilometraj roata fata pt planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikerduck Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 cumpar cadru dnepr cu acte in regula, sau dnepr nefunctional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Cumpar bolt de 18mm de la mz 250es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 (editat) avem si carb jawa 175 mai ai carburatorul?ai pm de la mine Editat Mai 1, 2009 de BloddyVam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 sal am eu rota de ij.te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dBg Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 cumpar tobe cu tot cu coturi de Jawa 350 ts model 1991 si un buson (ala pe unde se pune uleiul in cutia de viteze) ca momentan acolo am un dop de pluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Cumpar capac grup spate pentru URAL 8.103 din 92. nou sau folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Cumpar capac grup spate pentru URAL 8.103 din 92. nou sau folosit. are cineva evacuari goale(fara site si alte chesti/...) de voshod...sau ceva care sa se potrivesca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 are cineva evacuari goale(fara site si alte chesti/...) de voshod...sau ceva care sa se potrivesca? am eu tobe de voshod originale cu site cu tot la 50 ron ambele sau 70 ron negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 am eu tobe de voshod originale cu site cu tot la 50 ron ambele sau 70 ron negociabil. vreau tobele de voshod! Goale! Fara site si fara coturi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate