motorangel Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Am nevoie de o aripa de atas de nipru/ural completa , o maneta de ambreiaj cu tot cu prindere si un bolt de la pedala de kickstarter pentru URAL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Chiar nu are nimeni piese de MZ? cutie de viteze si carbelitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 salutare pt o jawa de 350 ts imi trebuie un pinion spate are cineva? merci Daca nu ai gasit,s-ar putea sa aiba cineva.Astazi ma interesez si pana seara te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Daca nu ai gasit,s-ar putea sa aiba cineva.Astazi ma interesez si pana seara te anunt. te rog ... merci daca ai face rost de o poza cu acel pinion as ramane profund indatorat ideea e ca am o corcitura de jawa cu kawas si doar banuiesc ca pinionul e de jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 te rog ... merci daca ai face rost de o poza cu acel pinion as ramane profund indatorat ideea e ca am o corcitura de jawa cu kawas si doar banuiesc ca pinionul e de jawa Eu nu am fotografii,deoarece nu este a mea.Pinionul il vezi (cat-de-cat) in imaginea alaturata. Omul are mai multe piese din dezmembrarea unei motociclete (roti,amortizoare,rezervor,instalatie elactrica,etc),la preturi foarte bune,zic eu si trimite in tara cu posta. Daca intereseaza pe cineva ii dau numarul de telefon pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 te rog ... merci daca ai face rost de o poza cu acel pinion as ramane profund indatorat ideea e ca am o corcitura de jawa cu kawas si doar banuiesc ca pinionul e de jawa Salut! Am eu pinion.... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Chiar nu are nimeni piese de MZ? cutie de viteze si carbelitor. am eu carb bengos pt mz-ul tau [dell'orto] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 merci fain baieti am gasit aici in baia mare o jawa cu 1000 km doar cica si o dezmembreaza eu cred ca am sa iau pinioane si lant am vb cu proprietara sa puna piesele aici sigur veti dorii si voi chestii de pe ea numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 so nu are nimeni un ghidon de festival sau de ij unu sau doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Caut aripa de atas de nipru/ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Caut aripa de atas de nipru/ural. bre cred ca te pot descurca eu de o aripa de atas de nepra vb pe mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marduk8602 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) am nevoie si eu de cateva piese pt un MINSK... problema e ca nu stiu exact ce , intrucat e prima motocicleta, mecanca nu prea stiu... 1 bolt / rulment / colivie (? asa am inteles ca ii zice). tacane motoru si mai toata lumea mi-a zis ca astea ar fi 2 la cutia de viteze, harta ( ? ) si am inteles ca mai e o piesa, astea 2 impreuna selectand viteza in care mergi (pinionu); mai exact, axul pe care e prinsa pedala schimbatorului de viteze joaca liber sus-jos , fata-spate, inauntru-afara (in ax) si nu prea mai reusesc sa schimb vitezele, mai ales la trecut 3 spre 2 si 2 spre 1. Editat Iunie 5, 2009 de marduk8602 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Am nevoie pentru capra unui bun prieten de un ambielaj de Jawa 350 model 1990-1992.Nu trebuie sa sclipeasca de nou,dar sa fie functional,fara joc in biele sau lovituri laterale vizibile care sa-l descentreze,ori cu filetele sau rulmentul central duse! Astept oferte decente aici sau pe PM! Nu are nimeni un ambielaj de Jawra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) URGENT cumpar 2 scarite ca cea din poza!!!! daca are cineva sa-mi scrie un mesaj personal mai caut si un cric lateral de jawa.... Editat Iunie 12, 2009 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Salut,caut un subar pt carburator K36 , seamana cu cel de Dnepra K 65 numai ca e in jumatate ca latime ,daca are cineva il rog sa-mi comunice aici s-au mesaj la 0722255057 dupa care sun eu. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) Salut,caut un subar pt carburator K36 , seamana cu cel de Dnepra K 65 numai ca e in jumatate ca latime ,daca are cineva il rog sa-mi comunice aici s-au mesaj la 0722255057 dupa care sun eu. Multumesc anticipat. de pe mt 11 nu merge? dati va rog PM! CAUT in continuare aripa fata simson sport, sau ceva asemanator.... PM va rog, daca e cineva disponibil sa vinda! Editat Iunie 14, 2009 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 de pe mt 11 nu merge?dati va rog PM! CAUT in continuare aripa fata simson sport, sau ceva asemanator.... PM va rog, daca e cineva disponibil sa vinda! Am o aripa fata Jawa 1.75 ,cu putina munca iese ceva fain,daca te mai intereseaza poate facem un troc,tu imi cauti un shubar cu tot cu shoc si cui si eu iti dau aripa. Dar pot sati trimit aripa si fara schimb dar te costa. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Am o aripa fata Jawa 1.75 ,cu putina munca iese ceva fain,daca te mai intereseaza poate facem un troc,tu imi cauti un shubar cu tot cu shoc si cui si eu iti dau aripa. Dar pot sati trimit aripa si fara schimb dar te costa. Numa bine. http://www.motorclub.ro/m-Jawa-350-58-3923.html asta o fi modelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Am o aripa fata Jawa 1.75 ,cu putina munca iese ceva fain,daca te mai intereseaza poate facem un troc,tu imi cauti un shubar cu tot cu shoc si cui si eu iti dau aripa. Dar pot sati trimit aripa si fara schimb dar te costa. Numa bine. .. Editat Iunie 17, 2009 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 vinde cineva un atas de simson???? dat fiind ca e topic pentru comuniste, ofer la schimb piese de dnepr, sau bani ( de criza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niprist Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 are cineva de vanzare tobe de nipru folosibile????? ma intereseaza tobele cu coturi si piulitele din chiuloasa.......... sau macar unele din astea prezentate aici.. platesc sau schimb cu alte piese cum ne intelegem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Cumpar rotor alternator IJ. Ofer 30-40 lei. Daca aveti, PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Cumpar urgent geam pt far cu diametru de 15,5 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 schimb pinion de atac(jawa) cu 18 dinti pe unu cu 15 sau 16 dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Cumpar rotor alternator IJ. Ofer 30-40 lei. Daca aveti, PM. Multumesc! Salut,am un alternator de IJ 56 complet in stare buna cu tot cu releu daca te intereseaza ar costa 80 RON.Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate