robert bk350 Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 am buton pt claxonul tau.daca te mai intereseaza sa montezi unul original.contra cost.imi dai husa aia a ta neagra de pe atas.ce zici.tot pastrez sticla de UNICUM sa o bem noi tri cu berchez radu. ce zici? ma declac situat in ceata.nu mai inteleg.e harcia-parcea cultura mea de dnepr.sunt dneprist praospat.deci vreau modelul asta de capac culbutor.indiferent ce model. nu are nimeni capac ca asta.unul imi trebuie.doar unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Caut carburator de Carpati si stop tot pentru Carpati. Livrarea se face in Bucuresti. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Cameră pentru cauciuc 4.00x18 (eventual 3.75x18), Âşade Niprul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 jane am eu una, dai o bere si e a ta, tre doar sa ii pui un petic parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 jane am eu una, dai o bere si e a ta, tre doar sa ii pui un petic parca pai cu o bere si un petic , isi ia una noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 nu are nimeni capac ca asta.unul imi trebuie.doar unul are Dany sau Gaspar, sunt capacele de culbutori actuale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 ps: dany sau gaspar: aveti capace din astea mai ciudate?ca is faine si am numai unul.mai trebuie unu.dau jumatate din imparatia mea,si pe fiica mea virtuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Caut aripă spate de MZ ETZ pentru un prieten. PM sau bip, numărul e la profil. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b77cox2003 Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Salutare, Am nevoie de un ghidon de Jawa 350,o maneta de frana,un cablu acceleratie. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 ..Âşi mai caută, poate găseÂşti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Salutare, Am nevoie de un ghidon de Jawa 350,o maneta de frana,un cablu acceleratie. Multumesc Salut. Vad ca esti din Buc. Daca te ajuta un ghidon de nipru (24), al meu e la Ovidiu (Cicloburu). Ia legatura cu el si daca iti face folosinta ia-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b77cox2003 Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Am gasit la Vulpoiu,multumesc de ajutor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Ăi fi găsit , dar nu i-ai dat nici un mesaj cu adresa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 E cineva din Bucuresti cu piese se Simson Sport de vanzare? O sa-mi trebuie una-alta. Deja caut piulite cu care e strans ansamblu de culbutori pe prezoane, arc de la cricul central, arc de la pedala frana spate (daca are asa ceva...), contacte de stop de frana, o toba, cheie contact si placuta/ornament care vine peste contact, sticla de la bec rosu sau verde pe far, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Caut aripă spate de MZ ETZ pentru un prieten. PM sau bip, numărul e la profil. Toate bune! Cat de proasta poate sa fie? Am eu una, are cusatura de sudura, dar e moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Feri, @comunistul mi-o trimite pe a lui, cu tine o să vorbesc la telefon după ce o primesc. Mulțam de ofertă! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 caut 2 capace pt carburatoare PEKAR K-68 Y.dar sa nu fie din plastik.din aliaj sa fie,si cu filetele okay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Caut 2 buc tije ce merg de la culbutori la tacheti pentru Simson sport. Astept oferte , preferabil cit mai aproape de bucuresti . Multumesc 0740376555 ....si mi-ar mai trebui si un surb de prindere a rotorului , se pare ca ar fi M 7 si nu am gasit deloc printre fiarele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 cat de lung iti trebuie ca am eu de m7 de la alte fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 cat de lung iti trebuie ca am eu de m7 de la alte fiare Cred ca vreo 7 - 8 cm dar se pare ca trebe cu filet pe stinga din cite am inteles la cineva .Asa ca trebe sa gasesc unu original . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 daca se poate face la strung te pot ajuta eu, nu te costa nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 surub de m7 am gasit io ..mai demult pentru un arbore(in cap)la piese de dacie suruburi care prind ceva scaune ...dar era pi dreapta nu stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Cum acum o ora am constatat ca mi s-a furat husa de pe motor (invelis-ar cu ea in groapa)...am nevoie de una second pentru al meu Voshod! Dau bani sau bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 surub de m7 am gasit io ..mai demult pentru un arbore(in cap)la piese de dacie suruburi care prind ceva scaune ...dar era pi dreapta nu stanga. Am gasit si io de 7 de la cutia de viteze de Dacie dar la fel pe dreapta , oricum multumesc. Am sa vad daca gasesc original la cineva si daca nu o sa caut sa il fac la vreun strungar in zona . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 la volanta e de 7.dar cu pas marunt si e pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate