sorinmoto Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 in continuare am nevoie de roata si aripa fata fata si stop original spate de pe aripa la cz 175 1960.chiar numai are nimeni? Daca imi dai la schimb un stop complect de mz es sau rt aceias ani,iti dau stop complect si daca imi aduc aminte cred ca e si sablat. Alte inf la 0744835877 e posibil sa am si o roata incomplecta (lipsa spite). Da-mi un baz pe mess si iti fac poze sa vezi daca e ce cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) Hehe, +1 mi-ai luat vorba din gură ) nu am inteles. poate imi explici... Si uite asa, dintr o data, festina a devenit si el comersant...! pai ce sa zicem?!...succesuri! eu is mai greoi, uneori... care ar fi problema deci? Editat Aprilie 29, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) Man, e de bine. Toți avem un mic stoc de piese Âşi le vindem/donăm celor care au nevoie îar când dăm de un chilipir, achiziționăm, că... nu se Âştie cine are nevoie. AÂşa devenim... comersanți, la modul frumos desigur. Sau mai bine zis: Comersant = Nenea Bun ; BiÂşnițar = Nenea Rău Editat Aprilie 29, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) Cumpar placuta pe care se ficseaza camasa cablului de la frana atasului si un cablu frana atas Planeta daca are cineva . Este vorba de acea tabla triunghiulara care vine fixata in doua suruburi pe cadru motocicletei si are jos acel inel in care se fixeaza camasa cablului inainte de a fi agatat de tija pedalei franei .Aici este o foto cu pozitia in care vine prinsa tabla de care vorbesc . Uitasem sa pun poza Editat Mai 1, 2012 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 am nevoie de un cric central de Dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Cumpăr suporții de far care se prind între juguri. Nu contează proveniența lor atâta vreme cât diametrul interior este mai mare de 41mm. Partea încercuită cu verde în poză conține piesa care mă interesează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salut. Aleco, am un cric central disponibil, "pe stoc". Hai sa vedem cum facem. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) Cumpăr suporții de far care se prind între juguri. Nu contează proveniența lor atâta vreme cât diametrul interior este mai mare de 41mm. Partea încercuită cu verde în poză conține piesa care mă interesează. cred ca mai am unele de MT11 -sunt usor indoite la partea inferioara, parte pe care oricum o tai- daca este asa ti le donez. @rocknroll va dau telefon Editat Mai 2, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Festina, vezi ce a scris magic4ce, e foarte adevărat. Am glumit puțin, Âşi el Âşi eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Cumpăr suporții de far care se prind între juguri. ÂŞi eu vreau să prind aripa mai jos cu niÂşte coliere, că prea e paraÂşută. Caut aÂşadar o pereche de "pantalonaÂşi", de preferință gata tăiați ca să nu plângă nimeni după ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 deci vrei sa modifici frumusete de Nipru MT10, te mananca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Mai ales să-i tai cadrul Âşi să-l fac hard-tail! Mai degrabă mi-ar plăcea doar să văd aripa aia ceva mai coborâtă, ca să fie mai puțin frână aerodinamică Âşi mai mult aripă împotriva apei Âşi noroiului. N-aÂş face modificări mari, cu atât mai puțin ireversibile. De-aia nu vreau să-i tai pantalonaÂşii existenți. De altfel, urmează foarte curând Âşi postarea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulian Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Am ajuns si eu sa cersesc un set de platini de mz rt 125 anul 1961. deci cine are de vandut rog sa ma contacteze la numarul 0760314068 sau PM. platesc cat cere omu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Am ajuns si eu sa cersesc un set de platini de mz rt 125 anul 1961. deci cine are de vandut rog sa ma contacteze la numarul 0760314068 sau PM. platesc cat cere omu. Cauta platina de TRABANT si cu o mica modificare a gauri semiluna {cea cu ajutorul careia ai reglezi deschiderea} o poti adapta foarte usor ca este la fel cu exceptia acestei gauri unde vine surubu de reglaj al deschideri platinei .Si unde pui ca mai este si originala made in DDR si nu aftermarket . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Am ajuns si eu sa cersesc un set de platini de mz rt 125 anul 1961. deci cine are de vandut rog sa ma contacteze la numarul 0760314068 sau PM. platesc cat cere omu. vorbeste cu " fishy86 " el aduce piese pt nemtesti.are si el RT-uri.deci e omul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Un ceas kilometraj pt mz rt 125 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Un ceas kilometraj pt mz rt 125 are cineva? Salut,eu am folosit de Minsk, daca vrei kred ca mai am unul.Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salut,eu am folosit de Minsk, daca vrei kred ca mai am unul.Numa bine. Au acelasi diametru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Cumpăr un segment pentru IJ Jupiter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Va salut! am nevoie de un disc de ambreiaj de nipru nu conteaza starea de uzura a ferodoului, urmand sa folosesc doar bucsa cu caneluri sa pot monta discul pe cutia de nipru. va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Va salut! am nevoie de un disc de ambreiaj de nipru nu conteaza starea de uzura a ferodoului, urmand sa folosesc doar bucsa cu caneluri sa pot monta discul pe cutia de nipru. va multumesc. din cite imi aduc aminte vezi ca se potriveste ambreajul de trabant....belea jupiterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Cumpar pedala schimbator pentru MZ RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 cumpar rezervor de cz 125 - 175,de preferat in stare buna mane cred ca am eu de cz 125 iti fac poza si o sa vezi daca iti trebe.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Cumpar pedala schimbator pentru MZ RT Am sa-ti donez eu una ca tot cadou am primit-o si sti cum se zice "dar din dar se face " ...trimite-mi adresa pe PM sau daca poti veni personal sa o iei eu stau in Chitila ,Ilfov .0740376555.... mai am si o sumedenie de piese pentru RT de vanzare si poate mai gasesti si altceva care ti-ar mai trebui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Salve! Cumpar baterie serioasa 12 volti-14 amperi. 0748.982858,Adrian Rosca,Barlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate