Admin ADMIN Postat Aprilie 28, 2007 Admin Share Postat Aprilie 28, 2007 A V-a editie a salonului si-a deschis azi portile. Deschiderea oficiala a fost facuta de catre Roxana Ciuhulescu impreuna cu Roby Muresan. Comentariile aici: /index.php?showtopic=95995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Pozele celor din Drumul taberei aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) belea Editat Aprilie 28, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Unde sunt motoarele ? mobrele le vezi pe strada aici ...sa zicem ceva special hai sa dam si cateva mobre !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Poze...calde!!!!! Fu fain, dar....vai....ce se intampla? Afara is mai multe si mai faine motoare. Priviti!!!!!!! IMG_2868.AVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Am pierdut o gramada de timp la targ. Mi-am luat totusi o casca noua la pret bun. Mi s-a parut destul de OK, overall. Vreo 2 ore am stat pe landa un HD Street Bob, de langa care nu mai imi venea sa plec . Marea dezamagire: Shadow Spirit 750. Pun cateva poze cu motociclete, ca pozele mele cu fetele sunt mai naspa decat cele deja postate. Si o sportiva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Si femei si moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 standuri mult mai modeste ca anul trecut, motoare putine si nu sunt toate modelele prezentate, fete mai modeste si destul de putine, in schimb la capitolul echipament, prezentarea a fost de exceptie. dar mai bine sa pun cateva poze mai reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) Cateva poze. Si fete si motoare Mai intai fetele (LADIES FIRST ) si dupa aia motoarele Editat Aprilie 28, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Aprilie 29, 2007 Autor Admin Share Postat Aprilie 29, 2007 Cateva poze si de la prietenii 4tuning: http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=39398 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 ..ce cauciuc avea asta pe spate :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 si de la mine niste motoare si cateva fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) iata-ma si pe mine in diferite ipostaze pierzandu-mi timpu....... Editat Aprilie 29, 2007 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) Si acum ... POZE ! Editat Aprilie 29, 2007 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 - ca in fiecare an, la multe standuri nu au fost lasati cei interesati sa se aseze pe motoare. Domnilor, cum vreti sa vindeti altfel? - pentru ca salonul nu a picat tocmai bine in calendar... se putea sa fie si mai multa lume... - foarte multi au uitat de ce au venit la expozitie cu ochii dupa fetele acelea care habar n-aveau de motoare - urna Asociatiei Motociclistilor din Romania nu prea a atras multi cotizanti care insa s-au inghesuit sa dea sute de mii la mici si carnati. Bine ca am pus tot noi... - de apreciat aerul conditionat din interior - enervanti expozantii care se plimbau pe moto sau scutere in interiorul salonului, printre oameni si copii - ma asteptam sa vad mai multi politisti la standul lor - cam putine reduceri, nu stiu de ce mai sper sa se lase mult din preturi la saloane... - salonul trebuia promovat mai bine - pretul de intrare mi s-a parut foarte ok - mergea de facut si o campanie antiaccidente cu flyere impartile si macar un banner... - felicitari organizatorilor si nu va culcati pe o ureche, tineti cont de sugestii si reclamatii ca la anul sa fie si mai bine Sa pun si eu niscaiva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) No comment! Editat Aprilie 29, 2007 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 http://www.protv.ro/stiri/divertisment/fet...ut-ravagii.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 - ca in fiecare an, la multe standuri nu au fost lasati cei interesati sa se aseze pe motoare. Domnilor, cum vreti sa vindeti altfel? - pentru ca salonul nu a picat tocmai bine in calendar... se putea sa fie si mai multa lume... - foarte multi au uitat de ce au venit la expozitie cu ochii dupa fetele acelea care habar n-aveau de motoare - urna Asociatiei Motociclistilor din Romania nu prea a atras multi cotizanti care insa s-au inghesuit sa dea sute de mii la mici si carnati. Bine ca am pus tot noi... - de apreciat aerul conditionat din interior - enervanti expozantii care se plimbau pe moto sau scutere in interiorul salonului, printre oameni si copii - ma asteptam sa vad mai multi politisti la standul lor - cam putine reduceri, nu stiu de ce mai sper sa se lase mult din preturi la saloane... - salonul trebuia promovat mai bine - pretul de intrare mi s-a parut foarte ok - mergea de facut si o campanie antiaccidente cu flyere impartile si macar un banner... - felicitari organizatorilor si nu va culcati pe o ureche, tineti cont de sugestii si reclamatii ca la anul sa fie si mai bine Sa pun si eu niscaiva poze. Sunt deacord 1500% cu tine se putea mult mai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Da, riscul e mare, gandeste-te ca stai la terasa si vine un papagal si te roaga sa-l lasi sa se urce pe mobra ta pt o poza..... ai incredere? Pe mine totusi m-au lasat, ba chiar una din fete m-a invitat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddboy Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) BEST PICTURES (PART 1) Editat Aprilie 29, 2007 de Admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 mai scriu o data ca a fos sters : am putut sa ma asez pe toate motoarele, in afara de ducatiurile 1098 pe care scria ca nu e voie . un prieten de-al meu a dat jos o fata de pe motor ca sa se aseze nu am vazut standul celor de la triumph, cagiva/mv agusta si derbi.... nu au fost? per total mi-a placut cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Energy Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Ca o parere sincera, parca ceva mai bine decat anul trecut. Din pacate acum nu sunt pe calculatorul meu, deci nu am cum sa uploadez poze nici aici, nici pe site. Poate spre dimineatza cand termin de facut serverul asta la care lucrez trec pe calculatorul meu si fac un album foto pe site. Pana una alta tovarasii cu care am fost au fost mai rapizi si au pus pozele facute de ei. Deci, bucuratzi-va de poze la discretzie. http://gallery.dcnet.ro/main.php?g2_itemId=6014 Ceva motoare, ceva ATV-uri, ceva fete (dragutze, de altfel, chiar daca n-au habar ele nici macar sa stea cum trebuie pe un motor, dar macar dau bine in peisaj, unele chiar foarte "Manowar-style", cum a zis un tovaras). Nice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 pun si eu cateva poze ... sincer m-a cam dezamagit salonul de anul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate