pisi Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. L.E by Crazy-devil. Folositi topicul asta si pentru bursa de vanzari/cumparari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. vezi pe www.louis.de sau mai cauta prin magazine...oricum o geaca de piele cu protectii sub 5 milioane nu exista,iar de textil sub 2 milioane nici atat. nu prea ar fi bine sa te zgarcesti la echipament...,mai bine stangi din...dinti o perioada si faci rost de o suma mai mare sa-ti iei ceva ca lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe. Buna,am un prieten care se ocupa de vanzare echipament,eu mi-am cumparat de la el tot ehipamentul(super ieftin si de buna calitate)id lui este : jsn_metz99,poti sa-i spui ca eu ti-am dat id,si o sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Vreau shi eu pentru nevasta o geaca xs sau xxs ca e micutza fata,are 1,52m .Probleme mari am la cizme ca ii trebuie 37-38.Voi de unde luatzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 eu am 1.53 si geaca am de la axo, e super ok. Cu cizmele chiar nu ar trebui sa ai probleme la numarul asta...37-38 chiar se gaseste. Incearca pe Louis pt cizme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krammy Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 laura_tazy pot sa folosesc si eu id-ul prietenului tau??? vreau sa-l intreb mai multe. mercic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 cine vrea echipament sa vb cu mine. se poate aduce de pe louis sau polo echipament de dama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Buna,am un prieten care se ocupa de vanzare echipament,eu mi-am cumparat de la el tot ehipamentul(super ieftin si de buna calitate)id lui este : jsn_metz99,poti sa-i spui ca eu ti-am dat id,si o sa fie ok. Hehe!!! Bravo!!! Si eu tot de la el am cumparat.Super tipul! Jos palaria! Recomand cu mare incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 vezi pe www.louis.de sau mai cauta prin magazine...oricum o geaca de piele cu protectii sub 5 milioane nu exista,iar de textil sub 2 milioane nici atat. nu prea ar fi bine sa te zgarcesti la echipament...,mai bine stangi din...dinti o perioada si faci rost de o suma mai mare sa-ti iei ceva ca lumea . Am fost si la louis, dar nu se aduc decat la comanda, dureaza aproape 1 luna, plus ca fara proba risc sa imi cumpar ceva care nu imi vine bine . Nu vreau sa ma intelegi gresit, sunt constienta de importanta calitatii la echipament, dar la Honda este in jur 12 mil o geaca de piele! Eu dispun doar de vreo 7-8 mil. Daca auzi ceva.... Buna,am un prieten care se ocupa de vanzare echipament,eu mi-am cumparat de la el tot ehipamentul(super ieftin si de buna calitate)id lui este : jsn_metz99,poti sa-i spui ca eu ti-am dat id,si o sa fie ok. Super, dar ai cumva si un numar de telefon pentru o cale mai rapida de comunicare? Evident, daca se poate si nu il deranjeaza. Multumesc mult pentru informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 eu mi`am luat geaca de la suomy(batgirl) si sunt super incantata!incearca la motorteam http://www.motorteam.ro/category.php?cat=181 sunt mai scumpe....dar eu zic ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 @pisi, geaca poti sa o probezi in magazinele de aici. pur si simplu intri si faci o proba, iti afli marimea, apoi dai comanda de afara. eu de exemplu mi-am comandat o pereche de manusi de la judas, de care sunt tare mandra si bucuroasa ca imi vin bine. aveam probleme cu marimea, nu mi-am gasit nimic pe masura mea. cu restul echipamentului intentionez sa fac la fel. bafta la cumparaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 @ pisi..... de pe louis de acolo este ca un fel de program, este un tabel in care tu te masori. iti arata acolo unde tree sa te masori si vezi marimea care iti vine... xxl-s-ls etc etc etc. cum iti doresti tu. lafel si cu incaltamintea. sunt geci vanuci la 170-200 euro. si tot asa. depinde de ce vrei tu. numai bine de la iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 elp,elp, eeeeeeelp!!!!! eu nu prea ma pricep, abia am aparut si cred ca am o mica problema... cizmele de viteza sunt bune pentru o motocicleta de strada???? ...ma gandesc la varianta...nu! imi dati dreptate? 10X!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 elp,elp, eeeeeeelp!!!!! eu nu prea ma pricep, abia am aparut si cred ca am o mica problema... cizmele de viteza sunt bune pentru o motocicleta de strada???? ...ma gandesc la varianta...nu! imi dati dreptate? 10X!! Si raspunsul este.. da ! Cizmele de viteza sunt cele de strada, si da, se preteaza la modelul tau de motocicleta (F 650 CS daca citim noi bine). Trebuie sa te uiti doar la nivelul de protectii pe dcare vrei sa il aiba cizma. Cizme de circuit (Track) sau mai 'cu picioarele pe pamant' (Sport Riding/ Street Riding) - adica cat de rigide vrei sa fie. Spor la cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Si raspunsul este.. da ! Cizmele de viteza sunt cele de strada, si da, se preteaza la modelul tau de motocicleta (F 650 CS daca citim noi bine). Trebuie sa te uiti doar la nivelul de protectii pe dcare vrei sa il aiba cizma. Cizme de circuit (Track) sau mai 'cu picioarele pe pamant' (Sport Riding/ Street Riding) - adica cat de rigide vrei sa fie. Spor la cumparaturi 10X!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 am si eu nevoie de un costum din piele, marime f mica xs, s, depinde de marca. cine ma poate ajuta sa-mi aduca??? pana acum nu am gasit decat de la suomy geaca batgirl si alte cateva modele...si cam atat. as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evita Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 am si eu nevoie de un costum din piele, marime f mica xs, s, depinde de marca. cine ma poate ajuta sa-mi aduca??? pana acum nu am gasit decat de la suomy geaca batgirl si alte cateva modele...si cam atat. as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. ms anticipat. Inceraca la Luis marca Vanucci au si xs si esuper marca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 (editat) Buna tuturor. Eu am un costum - combinezon nou de vanzare, din piele, cu protectii, foarte bun si frumos. Se poate vedea la Vanzari- echipamente. Este FLM, de la Polo Editat Iulie 15, 2007 de lexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Buna tuturor. Eu am un costum - combinezon nou de vanzare, din piele, cu protectii, foarte bun si frumos. Se poate vedea la Vanzari- echipamente. Este FLM, de la Polo da si tu link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Buna,am un prieten care se ocupa de vanzare echipament,eu mi-am cumparat de la el tot ehipamentul(super ieftin si de buna calitate)id lui este : jsn_metz99,poti sa-i spui ca eu ti-am dat id,si o sa fie ok. merci laura,esti o dragutza ! Hehe!!! Bravo!!! Si eu tot de la el am cumparat.Super tipul! Jos palaria! Recomand cu mare incredere. Cris, merci ! pe unde te ascunzi? nu te-am mai "vazut" de o vesnicie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 (editat) da si tu link se poate vedea aici /index.php?showtopic=115345 Editat Iulie 16, 2007 de lexandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 am si eu nevoie de un costum din piele, marime f mica xs, s, depinde de marca. cine ma poate ajuta sa-mi aduca??? pana acum nu am gasit decat de la suomy geaca batgirl si alte cateva modele...si cam atat. as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. ms anticipat. Poate te pot ajuta eu Vezi semnatura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mnk Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 fetelor - poate ma jutati si pe mine...pls un croitor care sa poate stramta o jaka de piele + pantaloni de piele nu stiti prin bucuresti? ca jaka mai merge cum mai merge - da' pantalonii cad de pe mine cu totul mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 pai stramtatul asta nu afecteaza si pozitionarea protectiilor? nu te-as sfatui, sincer, mai bine sell si buy smaller shit, parerea mea. za best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mnk Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 pai stramtatul asta nu afecteaza si pozitionarea protectiilor? n-au treaba protectiile - a mai fost stramtata odata : ) - dar nu suficient pt mine... hai ca sigur mai sunt fete care si-au stramtat pantaloni... dar unde?? am fost la un croitor si zicea ca el nu poate, ca e prea groasa pielea si trebuie nushce ace mai speciale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate