Thomas Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Sunt placut impresionat cand vad asemenea plecari, fara abureli, fara "impresii", etc. In aceasta dimineata(17.10.2010), la ora 8, circuitul AMCKart Tunari de langa Bucuresti a fost scena unui eveniment mai putin obisnuit, si anume, startul unei calatorii de 12.000 de kilometri pe motocicleta, avand ca punct final indepartata Cambodgie. Cei care se incumeta la acest drum sunt temerarii Victor Nemes si Virgil Marin, iar tovarasele lor de calatorie sunt un Suzuki V-Strom, respectiv o Honda Africa Twin. ?Dorim sa plecam in Cambodgia pentru a ne ocupa de proiectele de caritate pe care le desfasuram acolo si pentru a vedea daca suntem capabili de a raspunde provocarilor unei astfel de calatorii?, au declarat cei doi motociclisti. Ruta aleasa de Victor Nemes si Virgil Marin este Bulgaria, Turcia, Iran, India, Nepal, Thailanda si Cambodgia. In varsta de 33 de ani, Victor Nemes este un experimentat pilot de motociclism viteza, cu o experienta de aproape 20 de ani pe doua roti, iar la 43 de ani, omul de afaceri Virgil Marian este deja la cel de-al noualea sezon pe motocicleta. ?The Road to Cambodgia? a trezit interesul ?motociclistilor de cursa lunga? si nu numai din Bucuresti, care au s-au deplasat azi dimineata la AMCKart, in ciuda vremii posomorate, special pentru a le ura ?Drum bun? celor doi curajosi, dar si pentru a-i insoti in primii kilometri ai calatoriei. Am numarat astazi peste douazeci de motociclete in parcarea de la AMCKart si cred ca merita mentionat ca pe langa prietenii celor doi rideri, la circuit au venit si motociclisti care nu-i cunosteau direct si doar voiau sa asiste la un asemenea eveniment. Asta pentru ca, desi e sfarsit de sezon, avem chef de aventura! Sursa: http://www.dirtbikezone.ro/la-amckart-a-in...-cambodgia.html Poze gasiti tot in link-ul de mai sus, eu nu am avut aparat. Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) felicitari lui Victor si Virgil , mai ales pentru motivul ales sa faca aceasta calatorie Editat Octombrie 17, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 * wow! asa o surpriza placuta! ...si zic unii ca s-a terminat sezonul 2010, gata. astept cu nerabdare sa vad si fotografii de pe traseu si tin pumnii temerarilor calatori sa-si indeplineasca scopul propus. mai puneti aici stiri despre ei, cand aflati, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Pt toti cei prezenti la plecarea celor doi calatori motorizati, a fost o surpriza placuta, la inchiderea sezonului. I-am insotit pana la Giurgiu. Mai bagati poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) din cauza ca duminica dimineata e dupa sambata noaptea,nu am decat o poza. Editat Octombrie 17, 2010 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Asfalt uscat baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Super tare, le urez multa bafta pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 La ora opt si jumatate m-a sunat Virgil. Erau la Istanbul si cautau hotel. Le-am spus de hotelurile din zona Universitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 hai să lăsăm topicul curat de poveÂşti despre alți motoriÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Succes! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Felicitari, domnilor ! Drum bun si plin de momente frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Asta da traseu. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 Ziua I Bucuresti - Istambul: http://www.facebook.com/#!/album.php?a...126453384071351 Cine doreste, ii poate urmari direct pe facebook -> http://www.facebook.com/#!/pages/Road-...84071351?v=wall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) prima poza e fantastica. apare ca si cum motorul din spate e remorcat de casca motociclistului din fata, sau ca un breloc... o nebunie asfalt bun Editat Octombrie 18, 2010 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 Update pentru cei care nu folosesc Facebook: Road To Cambodia Update 6 : we will leave the beautiful town Istanbul tomorrow and travel 630 km in a town called Merzifon ! We try to find a hotel there but on the net we had no luck we will see there what we can find ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Super pana acum - am dat si eu like acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Super calatoria, faceti si voi un update pentru astia care n-au facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Felicitari! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Drum bun ! Si cit mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 Update pentru cei fara cont Facebook: Day 3 Istanbul - Samsun Was a great day , Beautiful ! Traseul este updatat si cu sistemul SPOT - http://share.findmespot.com/shared/faces/v...Zrp9lueVfOBBszS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Nu am vazut in echipamentele lor cauciucuri off ... traseul este doar pe sosea? Oricum felicitari pentru excursie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 "The bikes are running well, but the V-strom has a trembling ...on the front wheel bellow 40km/h. Guys, please help with ideas, I don’t know what’s wrong with it." Adica ii tremura roata fata la sub 40kmh. Care le are cu mecanica poate ii face omului un bine si ii da un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 "The bikes are running well, but the V-strom has a trembling...on the front wheel bellow 40km/h. Guys, please help with ideas, I don’t know what’s wrong with it." Adica ii tremura roata fata la sub 40kmh. Care le are cu mecanica poate ii face omului un bine si ii da un sfat. Echilibrare roata ... i-or fi cazut plumbii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Tremurat la viteza mica poate insemna si rulmenti buliti. Echilibrarea sau mai ales dezechilibrarea rotii se face simtita in special la viteze peste 90. Parerea mea. Sa verifice si treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate