Jump to content

Sergiu_BB

Super Membru
 • Content Count

  690
 • Joined

 • Last visited

About Sergiu_BB

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  ktm1290r, husqvarna fe350
 • Numar Moto
  BV 11 FRZ

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ktm690smr, drz400e, drz400e, wr450f, ktm300exc, r1150gs, wr250f, ktm1290r, husqvarna fe350

Recent Profile Visitors

544 profile views
 1. ai avut noroc ca a cedat cum ai povestit, daca se rupea sub tine cand mergeai in picioare situatia putea deveni foarte trista.
 2. 100 EURO/zi e rezonabil de calculat. Observatii: - ai nevoie de 1 zi pauza la 4-5 zile de motocicleala altfel transformi pasiunea in chin - in afara sezonului ai toate sansele ca toate cazarile sub 4 stele sa fie inchise, alea care raman dau camera dubla cu minim 84 euro. La fel, majoritatea restaurantelor/teraselor nu functioneaza = mananci unde apuci, nu unde vrei. cam 8-12 euro o portie. - o bere e minim 3.5 euro. - benzina e spre 1.8 euro/litru.
 3. ce sa tina in cutia aia mare altceva decat Piese de schimb si trusa de scule, ca doar Honda e Honda..
 4. Omul ( cu experienta in sportul asta ) era in spatele meu, nu avea viteza. A prins o piatra ( gen craniu de bebelus) si s-a intamplat nenorocirea. A recunoscut ca deja era prea relaxat, scapase de partea nasoala a traseului si mergea pe plimbare. Chestia cu lipsa manetei de ambreiaj a reiesit din discutiile ulterioare, concluzia a fost ca i-ar fi fost de ajutor.
 5. Ce sa zic, de aia nu pot eu dormi linistit noaptea ca esti tu deranjat... Hai ca am scris prea mult pe subiectul asta si tu ai inteles prea putin. Ture faine va doresc!
 6. Mai bine nu mai zice nimic, se prinde lumea ca NU le prea ai cu sportul asta.. Hai sa-ti explic: cand tii ghidonul in offroad ai tot timpul 2 degete pe frana si doua degete pe ambreiaj. Daca se intampla o chestie poti folosi manetele si salva situatia, chiar daca esti dezechilibrat spre spate de exemplu. Ca pedala de frana mai greu.. Iar motocicleta in cauza NU are maneta de ambreiaj care sa te ajute in a controla utilajul.
 7. daca tragi ambreiajul motorul se tureaza in gol, asa a livrat puterea direct la roata. mai greu cu franarea cand esti dezechilibrat si te ia prin suprindere. degeaba tragi de frana fata cand roata spate se invarte ca nebuna.. cine stie, cunoaste! Il cheama asemanator, nu dau nume ca nu e frumos. S-a intamplat la coborarea de la Lacul Vulturilor..
 8. atentie la cele cu cutie automata: NU sunt pentru offroad! am un prieten care a prins un bolovan cu roata fata care l-a dezechilibrat putin si a tras de manson, motorul s-a turat si l-a aruncat in sant! daca avea maneta de ambreiaj putea salva situatia, asa a trebuit lasat motorul acolo si sa revina cu platforma, ca nu l-am mai putut recupera. in rest, DCT-ul ala e o minunatie la cum lucreaza si livreaza puterea, a urcat pe trasee unde cu ambreiaj te munceai putin sa nu rupi aderenta.
 9. Ia-ti anakee adventure wild, daca la mine la 160 cp a supraviețuit la sandalele pe care le-a primit înseamnă ca tine. Adevărat ca s-au dus la 3000 km din care maxim 1000 pe asfalt...
 10. Stii diferența între o mașina se teren și un suv? Exact aia e diferența între ktm690 și gs800.
 11. E prea scurt, din punctul meu de vedere. Nasol pentru touring. Minunat pentru offroad.
 12. Cea mai buna motocicleta e aia pe care o ai. Pe hârtie și specificații se poate discuta mult dar cel mai important e senzația și plăcerea ta de motociclist pe care o oferă sau nu utilajul. Durata de viața e neimportanta din punctul meu de vedere, nu doresc sa las motoreta moștenire la copii. Si un Mercedes și o Dacie fac in principiu aceeași chestie, senzația la volan e alta. Ca sa nu zic ca și o muiere de 40 ani face ce face și o fătuca de 18...
 13. Al meu utilaj merge spre 60.000 cu revizii din 15 in 15 mii, fără probleme. E drept ca îl folosesc doar pentru touring și drept ii ca Dementor recomanda pentru cei care îl folosesc in regim de scuter schimburi mai dese, gen 10-12 mii. In rest, povesti și ghinioane.
×
×
 • Create New...