Dan Cata Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Un update la nr. de telefon? Se pare ca cel din titlu (0724452023) nu mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 Numarul de Vodafone e valabil, mai adaug un nr de Cosmote. Astfel cel de Vodafone: 0724452023 Cosmote: 0768612061 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 O intrebare. Am de refacut o roata fata de Transalp cu janta buna, butuc bun, dar spite vai de mama lor, blocate si la care nu se poate face centrarea... Vinde nenea Rabinu spite pentru roata mea?? Vreau spite cu tot cu piulite (sau cum se cheama, stiu ca au alt nume) daca e nevoie revin cu dimensiuni. Altceva: Cum dracu scot spitele blocate? Se rotesc cu totul in butuc, nu pot sa-mi dau seama cum sa le blochez sa pot roti piulita, poate e vreun truc si vrea domnu Rabinu sa imi spuna si mie, avand in vedere ca nu ma pot deplasa la atelierul dumnealui.. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2009 spite nu ar fi eficient sa-ti vanda, ar trebui sa gasesti acolo. Daca nu, apeleaza la http://dillypoint.shopmania.biz/ ,adica la Dilly. Rabinu foloseste WD40, eventual cred eu mai baga flacara, si in plus are un patent bun care are o piedica de strangere. Daca nu si nu taie si schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 spite nu ar fi eficient sa-ti vanda, ar trebui sa gasesti acolo. Daca nu, apeleaza la http://dillypoint.shopmania.biz/ ,adica la Dilly. Rabinu foloseste WD40, eventual cred eu mai baga flacara, si in plus are un patent bun care are o piedica de strangere. Daca nu si nu taie si schimba. Ok, multumesc, am reusit de atunci sa demontez si sa remontez/centrez roata. Am folosit motorina si si-au dat drumul. Din pacate abia la final am remarcat ca nu e roata de Transalp, e altceva, mai exact nu se potriveste la discul de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Mai lucreaza nenea Rabinul? Numerele de telefon sunt valabile? Nu pot sa iau legatura cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Salutare ! Acuma-i acuma ! Ieri am făcut-o de oaie:) Am crăpat butucul roții spate la Yamaha XT 125 R, an de fab. 2007. Piesa OEM este cea cu nr. 3: http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ya...A-XT-R-125-2_AY O groază de lovele ! Deci, Rabinu mi-o poate rezolva cumva ? Mai bine-l plătesc pe om ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Pentru a nu crea nici o discriminare, am mutat acest topic aici, sa fie in rand cu toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 19, 2010 Autor Share Postat Martie 19, 2010 @lume Rabinu is up and running. Salutare ! Acuma-i acuma ! Ieri am făcut-o de oaie:) Am crăpat butucul roții spate la Yamaha XT 125 R, an de fab. 2007. Piesa OEM este cea cu nr. 3: http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ya...A-XT-R-125-2_AY O groază de lovele ! Deci, Rabinu mi-o poate rezolva cumva ? Mai bine-l plătesc pe om ! depinde in ce hal ai crapat butucul, se poate teoretic rezolva cu sudura in argon, oricum trebuie despitat, spitat, centrat... Io totusi recomand un butuc nou. Rabinu cu piesa in fata va avea sigur o parere pertinenta, stie si ceva machining Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifterrd Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Un update la nr de telefon? Am o roata de indreptat si echilibrat . Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Rabinu va pofteste la atelierul de roti, dotat cu echipamente potrivite, la aceleasi preturi de bun simt: update la telefon: 0765.788.085 Editat Aprilie 19, 2010 de Lupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Am un KLE 500 si frana fata imi face precum autobuzul DAF. Acum ceva vreme, la o frana mai violenta am auzit un trosc mic si a facut mai putin ... ca un DAF microbuz asa... Cand am ajuns in parcare si dau sa-i pun lantul, descopar ce insemnase acel trosc = se rupsese o spita. Iau spita, o inlocuiesc pe cea rupta, si - surpriza - incepe iar sa faca precum autobuzul DAF... Ma lamureste si pe mine cineva WTF is going on? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 pai da-i omului un telefon sa-ti zica. De obicei cand se rupe o spita nici celelalte nu o duc bine, fie sunt si ele tensionate fie slabe. Geometria rotii se duce dracului si va incepe sa bata. Ar trebui verificata roata un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Singurul loc unde am gasit sa dejantez roata de 21'' de la Vulcanul meu. Ca sa nu mai spunem ca masinaria lui e excelenta si pentru rotile de enduro. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 UP pentru maestrul Rabinu! Va asteapta pentru orice operatii de intretinere / reparare si mai ales pentru service de roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Un mare up si de la mine, nu numai ca mi-a facut roata pe fata mai bine decat cand era noua, dar mi-a indreptat BONUS si discul de frana! Un mare om cu o mana de aur, recomand din toata inima. PS: Preturile sunt mult sub limita bunului simt iar aparatura folosita este de foarte buna calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Chiar daca sezonul e pe terminate (pentru unii s-a incheiat deja), mesterul Rabinu va asteapta la atelier pentru orice problema. Lucrari solide executate profesionist, preturi de criza! UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Si mie mi-a refacut roata de Husqvarna, ca era descentrata rau de tot, era un adevarat chin sa mergi cu peste 60 km/h. Acum merge motorul excelent, zici ca am roata noua pe spate Recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 sal. am avut o roata de pegaso fata. iam schimbat janta si am pus de 17. am scurtat spitele. dar citeva numi sint bune. sint mai scurte. poti sai pui si sa mio centrezi? un pret aproximativ daca poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Da-i frate telefon, tu nu vezi ca nu e user pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Da-i frate telefon, tu nu vezi ca nu e user pe aici. ok. mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 6, 2011 Autor Share Postat Aprilie 6, 2011 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 daca mai era nevoie.. un profesionist cu peste 20 de ani de experienta in domeniul jantelor! pe langa asta, omul este pasionat si lucreaza ca si cand ar fi janta lui! de la o janta pe care o credeam pierduta a scos-o la milimetru...farmacie! de la atentia cu care dejanteaza/janteaza pana la micile artificii (uns janta, cauciuc, butuc, orice subansamblu) ce il fac un adevarat profesionist! pacat ca sunt putini oameni ca el! p.s. unde mai pui ca preturile sunt corecte si de bun simt! :cheers: :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 sal! am butucii si jantele de sm pentru un dr 350, puteti achizitiona spitele, montaj si centrare - echilibrare?? as cumpara eu spitele de la dilly dar nu stiu ce spite sa iau!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitza123 Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Mai lucreaza la spite Rabinu? Vreau sa imi dau jos spitele de pe roata, sa ii fac un polish, mi le pun la loc, dar am nevoie sa o centreze cineva. Cosmote-ul nu mai functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate