Thomas Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ete-l mah ! Ce-i rau nu piere, ai ? Bine ai revenit printre cei vii, zahei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 (editat) Insanatosire grabnica si fara urmari. Editat Octombrie 28, 2004 de bvis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Get well soon Ce mai zi, ce mai zi... nenorocita curba aia, si pe mine ma pacaleste de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 [nu cred ca va scrie prea curand pe forum. ] Ce bine ca te-ai inselat, Floricel! Bine ai revenit, Zahei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Bafta si sanatate cofetarului nostru principal ! La multi ani sanatosi si plini de bucurie ! Slava Domnului ca a scapat ! Tineti minte : zona aia de la podul Ciurel si pe o parte si pe cealalta e teribil de periculoasa si cu moto si cu masina . Se intimpla acolo accidente FOARTE DES !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Zahei, ai inviat? Cand facem o tura cu motoru'? Acu' pe bune, fa'te bine shi mai discutam. Pe HEI l-am pus la pastrare pentru cand vei avea curajul sa dai ochii cu el. Inca o data sanatate shi sa ne spui cand putem veni pe la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 dane, multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 maine dmineata punem si pozele de la spital, ca, din pacate, acum n-avem cablu sa descarcam...ce sa va zic, zahei zambea tare frumos, am inteles ca poimaine il opereaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Intors din tunelul de lumina, relatez:Sunt bine, ceea ce va doresc si voua. bravo mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sa te faci bine fara urmari nasoale! P.S.sper ca nu ti-a pierit umorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ma bucur mult ca nu a fost mai rau si sunt sigur ca se va vindeca repede. Cred ca asta a fost pentru el cel mai dureros cutremur din viata lui ca i se misca piciorul lovit. In noaptea asta mai e si luna plina si eclipsa e una pe la 3 . Cutremur tocmai fuse . Ce mai zi. Noi suntem alaturi de tine si ai tot sprijinul nostru. Daca te pot ajuta cu ceva sa zici. Am un prieten care vrea sa ajunga Terminator are mai multe tije in el decat oase asa ca are experienta si cunoaste multi doctori fierari asa ca poti apela cu incredere. Sper sa poti dormi in noaptea asta . Eu unul nu as putea sa adorm pe spate nici batut. Asa ca imi imaginez ca e tare nasol. Insanatosire grabnica si un motor bine reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Coane Zahei, acuma chiar ca pot sa-tzi urez "multa sanatate " de ziua ta... Mai sa fie, chiar ca ghinionu`dracului...mi-aduce aminte de cazatura mea din `90 la iesirea din pasajul Lujerului, cand pe intunecimea comunista am intrat cu roata din fatza intr-o groapa ("mititica dar ridica") ...rezultatul: un scurt zbor de agrement, aterizare fortzata pe umar, operatie Deci Zaheiule, multa rabdare Coane, vindecarea ciolanelor dureaza... TZine-ne la curent si s-auzim de mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Zaheiule, ma bucur sa aud ca ai inviat Inca putin si ne tineam de mana colegi de salon.Iti doresc si tie norocul de care am avut eu parte cu 12-14 ore inainte sa vezi tu pisica 13.Iarna e lunga, sezonul urmator sunt convins ca ne gasim calare.Sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Dine ai revenit......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multi ani Zahei!Nu stiam ca suntem nascuti in aceeasi zi. Multa sanatate si putina rabdare iti urez , ca fracturile se repara....in timp , dar se repara. Va trebui sa te lasi de modelling un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multi ani Dane! I-ti urez insanatosire completa si cat de grabnica se poate pt ca din pacate accidentul tau nu a fost unul minor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 bravo mah, bine-ai revenit, ca imi era frica ca nu are cine sa-mi mai repare laptopul:) cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 bre lamulzani shi insanatoshire grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multzi ani, Zahei! Si sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La Multi Ani cu sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 sa ne traiesti vatmane multi ani cu sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multzi (b)ani Dane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La Multi Ani ! tinere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate