Blackrider Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 E de asta nu aveai tu somn, ca nu stiai de unde scriu. . Din Bucuresti. Vrei sa-ti dau si CNP-ul!? ai fost avertizat,vad ca perseverezi in nesimtire....deocamdata primesti delete la posturi,...te invarti de un warn... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 B. macar lasa-l sa puna poza cu Warriorul lui. Te rugam Hai Raptor, vrem poze; ne-ai facut curiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Nu mai postez nici o poza cu nici un Warrior. .Blackrider m-a facut nesimtit ca nu am zis sarumana lui titiluca (de-al lui din Sibiu) ca m-a facut nesimtit ca am uitat sa-mi trec locatia la date personale. . .pentru asa cacao de informatie omisa din oboseala la date personale . .deja mi s-a facut lehamite sa mai postez pe forumul de choperisti. Gata!!! Forget ca am Warrior. Ramaneti cu posturile despre Intrudere. . .Cica astia sunt ardeleni, baieti mai indulgenti decat regatzenii. .Ete caca. . ce dracu e asa greu?exista un regulament clar,de ce e nevoie sa vi-se atraga atentia de n ori? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 ce dracu e asa greu?exista un regulament clar,de ce e nevoie sa vi-se atraga atentia de n ori? B. hai ma B, ce esti asa de neclintit? lasa omul in pace, are ce sa spuna pe aici si nu sunt prea multi cu warrior si chef de vorba.... cine e titiluca si ce vrea ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 mai...ak_raptor...mai intii incerci sa rezolvi problema...apoi eventual dai o intilnire .ce naiba suntem motociclisti nu"domnisoare"... oricum...fain motor...am incalecat si eu unul...super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Eu cred ca exista. .dar multi se sperie de pretz. . dar daca ar avea banii. si-ar lua unul. .numai asa ca sa vada ce am gasit eu la motorul asta, de nu vreau sa-l vand nici dupa 3 ani. nu pui si tu niste poze? totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 nu pui si tu niste poze? totusi... ok, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Este una dintre cele mai frumoase motorete din Bucuresti! O stiu cam de vreo 2 ani! Cand am vazut-o prima data...mi-au picat instantaneu balele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Este una dintre cele mai frumoase motorete din Bucuresti! O stiu cam de vreo 2 ani! Cand am vazut-o prima data...mi-au picat instantaneu balele! e super. Si eu o stiu - gun tail-ul asta face toti banii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 hehe tailgun-ere nice motorisca sa-ti traiasca ok, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Ahoi in primul rand! Eu sunt fan chopper,custom si cruiser si motorul asta nu stiu in ce categorie sa il bag dar banuiesc ca e powercruiser sau ceva combinatie intre ele!A-si vrea sa am si eu asa ceva dar nu dispun de un buget adecvat!Daca mai pune sa aleg un warrior sau un v-rod(o fi el HD dar nu ma impresionat asa tare ca warrior-ul) chiar nu a-si stii ce sa aleg!Dar cred ca la warrior a-si ramana pentru ca m-am uitat la aceste doua video-uri de pe you tube si nu ma mai satur!Mie imi lasa impresia ca mergi cu elicopterul pe sosea! Sper ca o sa va faca placere si voua: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 O fi pretul de vina?! O fi alte alea? Desi va dezamagesc crunt aici, , ,dar chiar sunt trist ca nu suntem decat vreo 2-3 in tzara asta. Vad ca e un cult cu Intruder pe aici. Nu o fi rea, as testa si eu una.. nu ca s-ar grabi cineva sa-mi dea una sa vad cum e, dar sunt curios cum merge. Mie in general imi place pana la jante si capace. , , nu stiu cum merge.. .pe curbe, , ca in linie dreapta si RATB se tzine bine, multumesc, Chiar sunt curios.. . cine stie.. poate testez si eu vreuna candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 O fi pretul de vina?! O fi alte alea? Desi va dezamagesc crunt aici, , ,dar chiar sunt trist ca nu suntem decat vreo 2-3 in tzara asta. Vad ca e un cult cu Intruder pe aici. Nu o fi rea, as testa si eu una.. nu ca s-ar grabi cineva sa-mi dea una sa vad cum e, dar sunt curios cum merge. Mie in general imi place pana la jante si capace. , , nu stiu cum merge.. .pe curbe, , ca in linie dreapta si RATB se tzine bine, multumesc, Chiar sunt curios.. . cine stie.. poate testez si eu vreuna candva. adevarat bolid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Am fost foarte aproape de un Warrior dar la momentul respectiv nu am avut toti banii pentru el....asa ca am luat un vl1500 custom de care sunt extrem de incantat Insa cu siguranta in viitorul mai apropiat sau mai indepartat o sa-mi iau Warrior-ul pe care mi-l doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 O fi pretul de vina?! O fi alte alea? Desi va dezamagesc crunt aici, , ,dar chiar sunt trist ca nu suntem decat vreo 2-3 in tzara asta. Vad ca e un cult cu Intruder pe aici. Nu o fi rea, as testa si eu una.. nu ca s-ar grabi cineva sa-mi dea una sa vad cum e, dar sunt curios cum merge. Mie in general imi place pana la jante si capace. , , nu stiu cum merge.. .pe curbe, , ca in linie dreapta si RATB se tzine bine, multumesc, Chiar sunt curios.. . cine stie.. poate testez si eu vreuna candva. Intruder n-am sa-ti dau dar poti sa iei un Rocket la teste cand vrei. Warrior a fost si pe lista mea pana am dat cu ochii de Rocket si am facut fixatia cea mai fixa Singurul avantaj al Intruderului fata de Rocket este pretul si posibilitatile de customizare, bling way mainly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Nici Vrod-ul nu e de aruncat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Nu s-au mai inmultit posesorii de Warrior? Incep sa pregatesc schimbarea "utilajului" si in cele 2-3 optiuni, este, din ce in ce mai de luat in seama, si varianta Yamaha Warrior. Sunt in special interesat de manevrabilitatea lui in oras. Poate actualii posesori sunt amabili sa mai improspateze topicul acesta. Multumiri anticipate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Am fost foarte aproape de un Warrior dar la momentul respectiv nu am avut toti banii pentru el....asa ca am luat un vl1500 custom de care sunt extrem de incantat Insa cu siguranta in viitorul mai apropiat sau mai indepartat o sa-mi iau Warrior-ul pe care mi-l doresc Mi-am adus aminte de postul asta si m-a amuzat .....se pare ca am fost consecvent chiar daca au trecut ceva ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Pai baga poze, ce mai stai?! Clatim si noi retina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Frumoasa bestie, s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Cu un singur lucru nu ma potrivesc estetic la Razboinic: burlanul ala de toba stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Cu un singur lucru nu ma potrivesc estetic la Razboinic: burlanul ala de toba stock. Eu n-am problema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 bah, frumoasa e, as mai scurta un pic codita aia nu atingi cu evacuarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 bah, frumoasa e, as mai scurta un pic codita aia nu atingi cu evacuarea? Ba ating si cu toba de jos si cu scaritele Iar codita e bine asa, ca la ploaie daca as scurta-o tot noroiul si apa ar fi pe spatele meu ....am avut alt cruiser care avea codita scurta si nu mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate