pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 "pentru a sesiza momentul de blocare al rotilor si a o controla in continuare" - te rog explica mi....mersi pentru sfaturi. presupun ca o alergi prin bucuresti. cu toate ca se vorbeste de trafic intens in bucuresti mi se pare ca s a mai decongestionat...nu stiu de ce, sau poate ies eu la ore rezonabile. Man, tu sigur ai mai mers pe motoreta pana acum ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Man, tu sigur ai mai mers pe motoreta pana acum ?!? aia cu roti ajutatoare nu se numeste motoreta?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 aia cu roti ajutatoare nu se numeste motoreta?) Atunci se explica multe...sunt sigura ca niciodata nu ti s-a blocat vreo roata...ajutatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 1. am tot citit despre sistemul de franare, probleme si altele. "competitiv" era un fel de a spune. 2. de ce sa mergi cu porche cand poti sa mergi cu dacie? daca nu e prea subtila aluzia. 1.Pai daca ai citit atunci ai vazut ca s-a dezbatut mult si bine ''problema'' franelor 2. ...eu zic sa nu iti iei motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 ( Nasule, ce tot scrii acolo de juma' de ora ca tot dau refresh ca m-ai facut curioasa si mi se arde friptura in cuptor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 1.Pai daca ai citit atunci ai vazut ca s-a dezbatut mult si bine ''problema'' franelor 2. ...eu zic sa nu iti iei motocicleta... om rau ce esti ...maine ma duc sa o vad si sa ma dau cu ea.pffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Despre modelul 2007 nu prea stiu multe, dar iti pot raspunde la intrebarea cu kg. Eu am 56 de kg si 1,75 si n-am nicio problema cu ea...mai am de lucrat la ceva: daca o parchez cu boticul in rampa...mai greu o trag inapoi La datul cu spatele... ehe... fetele sunt mai dibace in general ... comprimi furca fata cu frana stransa si cand o lasi... decomprimarea furcii te ajuta sa o scoti... incet incet... daca nu suna un prieten sau ai grija sa nu uiti sa o parchezi in asa fel incat sa nu te mai lovesti de problemute deastea in viitor. ====== Cumpar-o mosule... 2007 a fost un an bun... cu toamna lunga si vin din belsug... la fel si drumurile, intalnirile si satisfactiile... Pana nu o cumperi si nu e a ta, nu o sa reusesti sa faci diferenta. God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 om rau ce esti .., Asa zice lumea...Drum bun si cale batuta amice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) La datul cu spatele... ehe... fetele sunt mai dibace in general ... comprimi furca fata cu frana stransa si cand o lasi... decomprimarea furcii te ajuta sa o scoti... incet incet... daca nu suna un prieten sau ai grija sa nu uiti sa o parchezi in asa fel incat sa nu te mai lovesti de problemute deastea in viitor.====== Pai asa fac si eu ...sau pe langa ea...o proptesc de sold si hei-rup! Restul motoarelor le apucam cu o mana de cureaua aia de pe saua spate si cu una de ghidon si mergea usor...cu Busulica.. Editat Aprilie 11, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Man daca nu te mananca'n... palma... si n-ai chemare... mergi pe altceva... eu nu am intrebat pe nimeni cand am cumparat-o... nu inteleg de ce toti intreaba inainte sa cumpere ceva... Principiul e simplu... Vazut, placut... luat... in rest e chestie de obisnuinta... avantaje si satisfactii te asigur ca o sa gasesti... Mesaj completat Imi amintesc cu 2 ani in urma in primavara am venit de la Bistrita in Bucuresti pe la Cluj, Sebes, Sibiu, Valea Oltului, Pitesti ... pe o ploaie si un frig insuportabil... multi probabil ar fi renuntat... Pe autostrada totul inghetase... oamenii se uitau din masina cand treceam in intuneric pe langa ei... ma intrebam... ce masa fac eu aici?!... am ajuns undeva la 11noaptea in Bucursti... dupa un drum nu tocmai prietenos... Primavara trecuta cand a fost SAMEB-ul am venit de la Sinaia pana la Comarnic prin nameti ) ... Vara m-a plimbat prin toata tara, toamna prin vecini... niciodata nu am zis ca nu sunt multumit de ea... daca nu simti ca o vrei... nu o lua... Editat Aprilie 11, 2010 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 http://www.justin.tv/mojotooo#r=3fRulDM~ Pt. cine n-are digi sport si vrea sa vada Moto GP-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Man daca nu te mananca'n... palma... si n-ai chemare... mergi pe altceva... eu nu am intrebat pe nimeni cand am cumparat-o... nu inteleg de ce toti intreaba inainte sa cumpere ceva... Principiul e simplu... Vazut, placut... luat... in rest e chestie de obisnuinta... avantaje si satisfactii te asigur ca o sa gasesti... Mesaj completat Imi amintesc cu 2 ani in urma in primavara am venit de la Bistrita in Bucuresti pe la Cluj, Sebes, Sibiu, Valea Oltului, Pitesti ... pe o ploaie si un frig insuportabil... multi probabil ar fi renuntat... Pe autostrada totul inghetase... oamenii se uitau din masina cand treceam in intuneric pe langa ei... ma intrebam... ce masa fac eu aici?!... am ajuns undeva la 11noaptea in Bucursti... dupa un drum nu tocmai prietenos... Primavara trecuta cand a fost SAMEB-ul am venit de la Sinaia pana la Comarnic prin nameti ) ... Vara m-a plimbat prin toata tara, toamna prin vecini... niciodata nu am zis ca nu sunt multumit de ea... daca nu simti ca o vrei... nu o lua... sa vedem maine cum o simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 http://www.justin.tv/mojotooo#r=3fRulDM~Pt. cine n-are digi sport si vrea sa vada Moto GP-ul ce inspiratie... alaturi de un Lefe... nice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 ce inspiratie... alaturi de un Lefe... nice... Chicks rule !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Grozavi Bajetii ... frumoasa cursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Fain...pacat ca a cazut Stoner Mesaj completat Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Nu aveti pentru ce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Pai asa fac si eu ...sau pe langa ea...o proptesc de sold si hei-rup! Restul motoarelor le apucam cu o mana de cureaua aia de pe saua spate si cu una de ghidon si mergea usor...cu Busulica.. frateeeeee...cum zici ca faceai???? te si concentrai un pic inainte ..nu???? ce fata...mai are mami tau??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Da o cursa extraordinara,ma bucur ca am putut sa o vizionez pe digi + .Bun rossi asta,parca asa il cheama nasol ca este la yamaha. Editat Aprilie 11, 2010 de kerozen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 La multi ani, Cucule! Salutare Cucule si La Multi Ani La multi ani cucule , si sa fi sanatos frate ! Multumesc frumos si toate cele bune si voua! Fain...pacat ca a cazut Stoner Mesaj completat Multumim ! Reaper lasa-l frate in pace pe Stoner ca eu tin cu Rossi, am auzit ca o sa piloteze Hayabusa la retragere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) Fain...pacat ca a cazut StonerMesaj completat Multumim ! Stonerhead a inceput sa greseasca prea mult. Dupa Valencia '09 (pentru cei care nu-si amintesc: a cazut lamentabil in tura de incalzire, cand pleca din pole position), acum asta. Iar daca Rossi va avea in sfarsit "boase" sa vina sa calareasca la Ducati, cred eu ca s-ar putea sa zboare de acolo. In fine, ca sa nu fiu off-topic, Suzuki m-a dezamagit. Cel putin Capirex cu numarul 300. Pe cand o noua era Kenny Roberts Jr. ? Editat Aprilie 12, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Te rog da-mi si mie un nr. de telefon pt. ca vreau si eu sa-mi cumpar un set de crash pad-uri pt.k7. daca se poate pe e-mail ady84ph@yahoo.com. Multumesc. Mesaj completat Le-am luat de la MotorTeam ei aduc Puig, le-am montat duminica, nu am dat carenele jos m-am bazat pe sabloane a mers relativ usor in afara de partea dreapta unde am dat gauara cu vreo 3mm mai in stg dar am rezolvat-o pana la urama de asemenea surubul de pe cadru m-am chinuit ceva la el pana sa il desfac era atat de strans incat am indoit un imbus pana l-am desfacut. Nu stiu cum sunt la modelele pana in 2008 dar la astea noi cred ca e o adevarata munca sa dai carenele jos. Apropo le-a dat careva jos ? Care sunt pasii adica de unde le desfaci , ma refer la carenele laterale la modelul dupa 2008 . Au gramada clipsuri si surubele, acum daca mi-am pus crash paduri trebuie sa le dai si pe astea jos daca vrei sa scoti carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Bine ca esti tu fortos...eu nu sunt ...si te mai gandesti si la prostii Nu mai are ! Asa eroare genetica nu mai gasesti Si dupa aproape 23 de ani tot se mai intreaba "Doamne, cu ce ti-am gresit sa-mi dai asa copil?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Pana la urma in ce statiune ne intalinim de 1 Mai ?! Nu de alta dar vreau sa-mi fac rezervare din timp unde sa stau, am inteles ca nu prea se inghesuie romanii sa deschida hotelurile in aceasta perioada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Stie careva ceva de reglarea supapelor la Busa pe la 30.000 km? Am auzit un zvon cum ca ar fi indicat sa se faca pe la 30.000 ?! Adevarat sau doar...zvon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate