tonitza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 .....NU UITATI DE MINEEEEE......CE FAC,SA-MI IAU BUSA SU NU?????...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 .....NU UITATI DE MINEEEEE......CE FAC,SA-MI IAU BUSA SU NU?????...... dak nu gresesc esti destul de mare ca si gabarit...busa la pretul pe care il are acum MERITA... mai depinde si de experienta pe care o ai...nu este o motocicleta ptr incepatori...asa ca...si eu cochetez cu ideea de a lua un monstru Busa dar modelul 2008... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Banditul este mai aerisit,racirea mai buna,asadar mai potrivit ptr oras...si nici in afara orasului nu se face de rusine cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Da, intradevar 'Busa arde ca dracu in oras, e prea mare, prea puternica, atrage prea mult atentia. Ia-ti Bandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 am gasit cateva buse macelarite ..sa nu ma injurati acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Macar prima mai are bascula originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 cele mai frumoase motociclete fabricate vreodata. cele mai bune. e visul meu una dinasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 "Huooo! Ce cauti cu Fulga acilea ? " Daca as avea franele si sistemul ala "dual" de franare de la "Fulga xx" a voastra, busa mea ar fi perfecta! Asta e motivul pentru care inca nu am reusit sa iau o decizie legata de noua mea motocicleta, Busa sau XX. Ma tenteaza Busa dar o doream cu sistemul de franare de la XX. Nimic nu e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 dual cbs-ul nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 io zic sa dai jos alea 5 kg de frane ..sa pui niste furtune metalice, o pompa radiala brembo si placute bune ...si nu'ti mai trebuie cbs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Articolul complet -> http://www.motoblog.it/post/11437/micron-g...per-hayabusa-08 La SMAEB 2008 cu putin noroc se pot si vedea/atinge/cumpara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mie imi place mai mult modelul vechi... sper sa fie una pe acolo sa ma pozez pe vreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 Daca permite vremea...!Poate vin... si iau bani de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Uai mama ce slap are pe spate! Ia si curbe dracia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) mie imi place mai mult modelul vechi... sper sa fie una pe acolo sa ma pozez pe vreuna O sa fie a mea prin parcare, o sa o vezi sigur, e rosie.... Editat Februarie 19, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 O sa fie a mea prin parcare, o sa o vezi sigur, e rosie.... man... trimite si mie o poza cu motoru tau rezolutie mare sa o pun pe desktop. e visul meu o hayabusa... nu am bani de ea si ma limitez la fireblade. si daca o sa fii acolo si duminica pot face o poza pe ea? te rog frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 man... trimite si mie o poza cu motoru tau rezolutie mare sa o pun pe desktop. e visul meu o hayabusa... nu am bani de ea si ma limitez la fireblade. si daca o sa fii acolo si duminica pot face o poza pe ea? te rog frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Te vad entuziasmat, uite de la mine cadou o poza cu rezolutie mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) Poze: http://www.hayabusa-pictures.info/ http://images.google.ro/images?q=hayabusa+...es&ct=title http://www.hayabusa-1300.co.uk/pic/index.p...bum=%2Fhayabusa Editat Februarie 19, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Uai mama ce slap are pe spate! Ia si curbe dracia? Se spune ca mai repede si mai bine ca Banditul... O fi adevarat?! --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 22:44 ------------- Uai mama ce slap are pe spate! Ia si curbe dracia? Se spune ca mai repede si mai bine ca Banditul... O fi adevarat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Se spune ca mai repede si mai bine ca Banditul... O fi adevarat?! Tot ce se poate. Bagam niste jaloane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Eu deja mi-am luat permisul Am voie pe pe sosea In alta ordine de idei, interesante Microanele alea dar parca-i da un aspect de masina clasica.Sper sa am noroc si sa pot cumpara ''purcelusii'' astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 DAMN! Un Admin sa-ti stearga postul, cel putin prima parte. Cu jaloane ma refeream la drum virajat, curbe stranse. Cu 600le, cat e el de manevrabil banuiesc ca handicapul de putere e prea mare, chiar daca Busa nu are unde sa se desfasoare, dar pe un Transfagarasan sunt convins ca nu fugi nicaieri cu Busa de un B12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Am vrut sa traversez odata Transfagarasanul dinspre Balea inspre Vidraru,dar imi spuneau niste prieteni ca este foarte nasol drumul.Ca stare ma refer.Asadar nu am ajuns pe acolo insa imi pari un tip serios si te cred pe cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Am vrut sa traversez odata Transfagarasanul dinspre Balea inspre Vidraru,dar imi spuneau niste prieteni ca este foarte nasol drumul.Ca stare ma refer.Asadar nu am ajuns pe acolo insa imi pari un tip serios si te cred pe cuvant E rupt rau....cel putin prima parte dinspre Fagarash...eu m-am intors din drum...Am inteles ca partea dinspre Argesh e ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate