emylyo Postat Februarie 14, 2013 Autor Share Postat Februarie 14, 2013 hahaha!E belea.Adio paine,cartofi,fasole,ulei(prajeala),porc,suc,alcool,struguri,alune,zahar,mezeluri,dulciur,paste fainoasei.Mese dese si un singur fel,obligat dimineata in primele 30 min,seara pana in 19 si te faci fotomodel.E greu 7 zile.De la 60 la pantaloni port 52 si sunt in scadere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 14, 2013 Autor Share Postat Februarie 14, 2013 Mersi,dar trebuie sa schimb echipamentul moto.Alta belea acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 (editat) Zilnic muay thai 1 ora jumatate sau fitness. Dimineata lapte cu cereale si miere, la pranz pui la rotisor cu muraturi si seara fructe la blender. In caz de sete apa cu lamaie. Doar ce am scris mai sus. In 7 luni am dat jos 18 kg, intr-un an jumatate 30. De la 124 la 94 in prezent. Bafta! PS: da,se poate supravietui atata vreme doar cu cele mentionate. Editat Februarie 15, 2013 de DucatiMeccanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 hahaha!E belea.Adio paine,cartofi,fasole,ulei(prajeala),porc,suc,alcool,struguri,alune,zahar,mezeluri,dulciur,paste fainoasei.Mese dese si un singur fel,obligat dimineata in primele 30 min,seara pana in 19 si te faci fotomodel.E greu 7 zile.De la 60 la pantaloni port 52 si sunt in scadere. asta stim toti. zi si ce-ai mincat. la fatza cum arati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 hahaha!E belea.Adio paine,cartofi,fasole,ulei(prajeala),porc,suc,alcool,struguri,alune,zahar,mezeluri,dulciur,paste fainoasei.Mese dese si un singur fel,obligat dimineata in primele 30 min,seara pana in 19 si te faci fotomodel.E greu 7 zile.De la 60 la pantaloni port 52 si sunt in scadere. ai curaj emile.....mie imi pare deja rau de tine...atata mancare...porcu asta...alcool...mancat noaptea la 11...pfuuu...placerile vietii ...creca in curand facem schimb de echipamente emile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 ma tot straduiesc sa-mi vand aparatul foto! poate stiti pe cineva ..e un aparat ok pt. inceput! /index.php?/topic/689092-nikon-d3100-18-55-af-s-vr-55-200-af-s-vr-impecabil-in-garantie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) mennens ..............un posesor de Busa ratacit printre paginile forumului? /index.php?/topic/690491-mars-moto-in-bucuresti-atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic-editia-a-doua-2013/ Cred ca daca apela pe aici in legatura cu marsul... avea mai mult succes... avand in vedere cele petrecute recent in anii trecuti printre noi... Rip Cristache si Gabi (sotia) precum si un pic mai norocoasa a noastra Gilda. Editat Februarie 18, 2013 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaella Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 mennens ..............un posesor de Busa ratacit printre paginile forumului? /index.php?/topic/690491-mars-moto-in-bucuresti-atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic-editia-a-doua-2013/ Cred ca daca apela pe aici in legatura cu marsul... avea mai mult succes... avand in vedere cele petrecute recent in anii trecuti printre noi... Rip Cristache si Gabi (sotia) precum si un pic mai norocoasa a noastra Gilda. sunt 2 tipi din bucuresti din cate stiu,au si un club BlackHelmets iar pentru ei sezonul moto e 1 ianuarie-31 decembrie http://www.facebook.com/Florin.BlackHelmet http://www.facebook.com/alex.blackhelmets?fref=ts http://www.facebook.com/events/541025412597818/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Salutare!!! Pentru ca mult a fost … si sper ca, putin a mai ramas pana cand o sa putem sa iesim la plimbare cu bestiutele, ma gandeam sa ne organizam din timp… ca urmare declar deschise inscrierile pentru intrunirea deschiderii de sezon 2013. Cum fiecare are agenda proprie destul de incarcata, m-am gandit sa anunt din timp care este propunerea mea, astfel incat sa avem cat maimulti participati Propunerea mea este sa ne adunam in perioada 24-25-26 mai. Unde? Inca nu pot sa confirm locatia exacta. De aceea as vrea sa completam lista participantilor pana pe 15 aprilie, pentru a avea timp suficient sa caut locatia intrunirii, astfel incat sa ne strangem toti intr-o singura pensiune si preferabil sa o luam in totalitate pentru noi Asa cum s-a mai discutat pe subiect, anul asta incercam sa ne adunam in zona Predeal / Rasnov / Bran. Zona este foarte frumoasa si avem unde sa iesim la o plimbare in gasca, numai vremea sa fie de partea noastra, sa fie toata lumea relaxata si cu chef de plimbarica Mda, vorba lunga, saracia omului... Lista este deschisa: Cristi si Alexandra ?? Hai, nu fiti sfiosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 pe noi ne mai primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Ma inscriu eu al 2 lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 venim si noi2goi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaimike Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 hai pe 30 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) Deci lista pentru 24-25-26.mai: 1.Cristi si Alexandra 2.Peu 3.Tudor 4.Danutu_m 5.Punki Editat Martie 6, 2013 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 si eu... oricand ..oriunde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Lista actualizata: 1.Cristi si Alexandra 2.Peu 3.Tudor 4.Danutu_m 5.Punki 6.Octavius 7.Andi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Hmmm, chiar incepusem sa cred ca nu aveti chef de plimbare / intalneala Asa, asteptam noi actualizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 8. Mihai si Dorothea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Ne-am Strans De O Pensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mai stiu 4 persoane care sigur nu vor lipsi deci ... o pensiune mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 gagicili...uni e gagicili pi busi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Unde vine? Primiti si persoane care au condus si intentionau sa-si ia busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 primim pe oricine cu orice!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Lista actualizata: 1.Cristi si Alexandra 2.Peu 3.Tudor 4.Danutu_m 5.Punki 6.Octavius 7.Andi 8. Mihai si Dorothea 9. Laur si Raisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate