Sari la conținut

Detinatori de Suzuki Hayabusa

emylyo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

a deci tu erai in umbra :angryfire:

:P imi place soimul insa din mai multe puncte de vedere (sanatate) nu imi pot permite. Dar din umbra, nu in umbra, visez azi pe fejerica maine pe soimulet. Carcotasule.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am glumit oricum

atunci sa ai parte de ce visezi

e valabil si pentru tine mertane

a fost sublim cand mi-am indeplinit visul si acum parca visez

ce sa zic va ures SUCCESURI :angryfire:

Link spre comentariu

am glumit oricum

atunci sa ai parte de ce visezi

e valabil si pentru tine mertane

a fost sublim cand mi-am indeplinit visul si acum parca visez

ce sa zic va ures SUCCESURI :blbl:

:P Trezeste-te Nasule ! :angryfire: ;)

Editat de kawasaki_axx
Link spre comentariu

imi place hayabusa... numai ca prea scumpa pentru mine acum. o sa trec la cbr 1100 xx black bird, si apoi la hayabusa. treptat treptat.

Inainte de busa tot pe 1100 am mers , doar ca era kawasaki ! Din toamna trecuta , il am la vanzare sub pretul ei real, comparativ cu ce poate si stie ...dar e diferenta mare , kawa fata de busa ! Dupa busa nu mai e nimic , doar Y2K !!!

Editat de kawasaki_axx
Link spre comentariu

sal all!

Capitane mai este de actualitate full race-ul muzzy?

Si power commander-ul pt o busa din2004?

Ms.

Yep... inca il mai am si e la cutie... la fel si PCM-ul...

mai am un pic si plec pe mare asa ca daca il vrea cineva... sa zica ca dupa 15 iulie sunt sanse slabe sa mai fiu in tara... pana in Octombrie... o sa vin de pe mare odata cu ploile... daca nu cu zapada :angryfire:

Cele Bune

imi place hayabusa... numai ca prea scumpa pentru mine acum. o sa trec la cbr 1100 xx black bird, si apoi la hayabusa. treptat treptat.

vezi ca Inox avea ganduri de "maritis"... vorbeste cu el ca nu se stie niciodata cand se razgandeste sa-si marite soimul...

-------------------------

Multi poate l-au vazut dar ptr cei ce nu l-au vazut....

She is in Charge :P)

Editat de CaptainBusa
Link spre comentariu

am si eu o intrebare pls

imi place enorm de mult busa , as vrea sa vand rr sa mi cumpar si eu una .

cat de dura e trecerea de la 929 rr fireblade la busa ? e acceptabila ma manevrat in oras ?

eventual as putea ruga pe careva dintr un oras apropiat sa ma lase sa stau pe ea un pic sa vad pozitia daca mi place pls , n am avut ocazia pana acuma deloc .

Link spre comentariu

Poti trece linistit la Busica.....ca doar si 929 sau 954 sunt din familie buna. Chiar azi am facut o tura cu un prieten si ne-am scimbat calutzii. Io am incalecat 1000RR'u 2005 si Virgil a luat soimu' si n-a mai vrut sa se dea jos........ :( ...cred ca va trebui sa il las vreo saptamana ca altfel face urat. :kali: ....chiar vrea sa-l dea la schimb pe o Busa dupa 2004.

.....deci, White8Snow........ne vedem pe Gutin intr-un Weekend si testezi Busa......cu asta, pot sa te ajut....insa a mea nu e de vanzare. :D

Link spre comentariu

I-nox , multumesc tare mult , da e un aspect pe care trebe sa-l sti , eu nu mi am luat rr 929 ca sa trag de el , de fapt stilul meu de mers e foarte domol , undeva intre 3000 si 7000 de ture cu viteze intre 90 - 130 de mers asa de obicei si cateodata mai trag pe linii drepte pana pe la 180 chiar 200 . is genu ala de motociclist pe care no sa l vezi in veci intrand in depasiri la limita , care merge precaut si de multe ori exagerat de prudent . de fapt si de drept 929 l-am ales pt design si pt ca mi am dorit un motor pregatitor pentru busa , si 900 e numa bun sa fac trecere la de la clasa 500 mai usoara . Oricum busa no sa mi cumpar pana nu fac minim 10 mii pe 900 , deci abia sezonu urmator e in plan , asta presupunand ca o sa mi placa .

Acuma nustiu ce diferente f mari nu pot fi , 929 e un motor bun si puternic la randu lui , pozitia si tinuta pe drum sau viraje ma intereseaza de fapt ...

Link spre comentariu

......da Nasule, asa e. M-am dat cu o groaza de mobre si de-o vreme nu mai vreau sa fac comparatii intre ele....nu-si au locu' insa soimuletzu e de vis. Jur.

Gasesti multe lucruri faine si noi la orice motor. Io sunt mare fan Suzuki , insa lucruri facute mai bine si ....poate mai perfecte ca la Honda ,n-am intalnit la niciun motor...(n-am mers pe Ducati 1098, nici pe Guzzi sau MV Agusta)......e extrem de important sa-ti placa natural si nu sa te chinui doar pe ideea ca e Busa si ca-i suprema si cea mai...dintre toate. Am un motor de pista , despre care nu voi vorbi pe forum niciodata, insa nu-l pot compara cu Soimu'. E altceva. ma bucur ca am mai racolat un om care a facut ieri cu Busa mea 150km si nu mai poate dormi noaptea......si o sa-si ia una. A tremurat de bucurie ........si-l cred pe cuvant. Asa am patit si io cand am incalecat-o pe cea veche a lui Reaper....actual a mea.Deci, Nasule ...musai sa facem o adunare de Soimi vara asta. Locatii sunt si o sa vin cu poze si logistica, undeva dupa 25 iulie. Tre' vorbit si cu Capitanu' si Rocristea. Tu esti mai aproape de ei si poti sa-i misti din loc....ca io si Reaper venim oriunde si pe orice vreme. :(

Link spre comentariu