apriliacluj Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 parca aia era telul tau sa fie garda la sol mai mica, sa ajungi cu talpa jos nu colegu? ti-am spus mai inainte, daca nu vrei sa modifici garda la sol, trebuie sa umbli la sa.... sunt firme / persoane care modifica seile (scobesc, modifica latimea, retapiteaza) si poti castiga astfel acei cm de care ai nevoie sa pui talpa jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Nu ma ajutati cu o alarma premium pt. bijuteria mea , preferabil cu GPS. Si unde as putea sa o montez, eu stau in Cluj. maine imi ajunge motocicleta .... nu dorm de doua zile... » Post actualizat in 18 Feb 2016 07:55 parca aia era telul tau sa fie garda la sol mai mica, sa ajungi cu talpa jos nu colegu? ti-am spus mai inainte, daca nu vrei sa modifici garda la sol, trebuie sa umbli la sa.... sunt firme / persoane care modifica seile (scobesc, modifica latimea, retapiteaza) si poti castiga astfel acei cm de care ai nevoie sa pui talpa jos! O sa incerc asa sa ma obisnuiesc daca nu iau in calcul sa umblu la saua . Multumesc pt. sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 O sa incerc asa sa ma obisnuiesc daca nu iau in calcul sa umblu la saua . Multumesc pt. sfaturi... uite, astia modifica seile....problema e ca sunt din HU..... saua se poate trimite cu un microbuz, deci nu e chiar capat de tara... http://www.tommot.hu/ eu le-am vazut lucrarile la niste evenimente si sunt senzationale! BTW, corect e Hayabusa, no offence colegu numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 18, 2016 Autor Share Postat Februarie 18, 2016 Posibil ca in cele 2 weekenduri propuse sa fiu liber.Sa astept sa imi vina o busa noua?La fel cred ca nu as mai dormi.Cand as vedea cutia cred ca ar face ochii ca la ruleta ... Cine stie ce ne rezerva viata...am invatat sa nu mai zic niciodata cuvantul..."niciodata" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Ai fumat ceva sau e pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 mai bine bem si mancam de banii aia de tigari.... (indiferent de tipul tutunului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 @broasca deci sa intelegem ca a venit "jucaria" , mai intelegem ca acum dormi linistit dar pozele unde sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 pozele si berile, aldamasul.... asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 19, 2016 Autor Share Postat Februarie 19, 2016 Jagi...cred ca nu pe mine ma intrebai...am fost destul de explicit si coerent cred.Nu trag pe gura sau pe nas decat gaze de esapament fara catalizator si/sau cu sonde lambda praf(nu stiu cum e la voi,dar la noi la itp cand vine o masina la care ies gazele isi freaca mainile operatorul cs toata ziua va avea munca mai usoara...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Gata...a venit motorul ... e in garaj...o sa ies azi sa fac o tura dar e putin umed afara ca a plouat ieri... imi vine sa sterg cu carpa asfaltul sa se usuce. Aseara trei oameni ne-am chinuit sa o dam jos din duba de frica sa nu o scapam. E grea ca dracu dar e bestiala... E cea mai buna investitie pe care am facuto...total 14500 euro cu echipament cu tot. totul e nou nout la cutie... O sa fac astazi poze si o sa le pun pe site... Sa ne auzim cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Felicitari, ai grija de ea,si de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 sa ai noroc de ea colegule! sa parcurgeti multi km fara evenimente neplacute! asteptam pozele si dii diiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Felicitari colegu' si la multi km fara cel mai mic incident. Asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 20, 2016 Autor Share Postat Februarie 20, 2016 Felicitari pt achizitie.Esti primul cu Abs si Brembo care posteaza aici(mai sunt cateva prin tara-Sibiu,Tm sau Arad,.Rosu cu alb? Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 apoi poze dupa ce face niste ture.... amu-i surescitat colegu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Upgrade furca cu etrieri radiali plus pompa de frana radiala imi fac si eu in urmatoarele 2 sapt am luat furca si etrierii , franele cu abs cam greu spre imposibil de montat pe 99'da nu stau in loc de abs Poze poze cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 20, 2016 Autor Share Postat Februarie 20, 2016 Dupa semne posibil sa facem gaseala in al treilea weekend din martie.Vremea posibil sa fie si de moto.Facem o lista?Va trebui sa facem rezervare la Rasinari(Beltina).Dupa "semne" sunt cativa care asteapta cu nerabdare:Lorant,Andrei,Cyp.Astept un semn de la Alin-Peu,Kosh,Marius Cojo,Punki si toti ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) I`m in 100% perfect al treilea weekend din martie Editat Februarie 20, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 20, 2016 Autor Share Postat Februarie 20, 2016 Maine este o zi mare.Merg sa testez la drum turbo busa prin bunavointa propietarului care este un tip deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Buna dimineata tovarasi... ieri am testat pt. prima oara motoru. Va zic din capul locului ca nu am mai condus moto de 20 ani, ultima oara am avut un hoinar(fara gluma). Sa nu radeti de mine...asta e...Am facut prima mea suta de km cu motoru, pe autostrada Cluj-Turda. Mia fost groaza ca un copil innainte de injectie. M-am descurcat binisor , nu am cazut, nu am trecut de de suta dar am congelat pe motor. Am chemat un prieten sa vina cu masina in spatele meu si cred ca m-am oprit de vreo 5 ori ca amorteam de frig. Am avut echipament complet si cu toate astea când am ajuns acasa eram albastru. Traiesc o senzatie ciudata in sensul ca nu ma pot bucura de motor pt ca stiu ca am foarte multe de invatat, practic trebuie sa o iau de la zero. Rog pe colegul de la Cluj , poate intro zi ne vedem o ora sa imi dai niste sfaturi. Ma descurc greu la viteza mica cu virajele si stabilitatea. Una peste alta ma simt onorat ca detin o astfel de masinarie... Spunetimi cum atasez poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 More reply options > atach files. Sa o stapaniti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Au venit si pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 20 ani pauza,Hoinar>Hayabusa..nu este o combinatie reusita! Totusi este o asigurare ca totul va fi bine,si acest lucru este varsta si acele fire de par alb. Succes in acomodare,si sa nu crezi niciodata ca stii sa mergi pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 20 ani pauza,Hoinar>Hayabusa..nu este o combinatie reusita! Totusi este o asigurare ca totul va fi bine,si acest lucru este varsta si acele fire de par alb. Succes in acomodare,si sa nu crezi niciodata ca stii sa mergi pe moto! Mersi... am norc ca am 40 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate