Paul_E Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 In caz ca este printre voi vreun doritor, am cateva piese de gen1 pe care vreau sa le donez. O aripa fata, 2 carene far, un parbriz si o husa rezervor dedicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 Acum 9 ore, The Mentalist a spus: Poate imi iau inima in dinti si costum de ploaie si vin si eu la o intrunire din asta de busisti la anu' Acu daca e si Cristi busist o sa venim impreuna Vin și eu că am achitat și diferența, aștept numerele și abia aștept să fac prima revizie de 1.000 de km. Oare unde găsesc niște crash pad-uri pentru modelul nou? Surprinzător nu are mufă usb sau ceva pentru încărcare sau mă înșel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Prima zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Bine arata. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 1 hour ago, Tornada said: Uaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Vă mulțumesc! Așa ca primă impresie: o simt și e mai joasă decât mă așteptam, considerabil mai joasă decât K1200r sport-ul de dinainte; și clar stau mai chircit. Altfel se simte bine, suspensii bune, frâne bune, finisaje super ok. Rămâne de văzut la niște ture mai lungi și la alergat cu băieții. S-aveți spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Felicitari Cristi! Sa te poarte sanatos si sa-ti aduca zâmbetul pe fata de cate ori te vei urca pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Felicitari ! sa ai noroc de Soim, sa parcurgeti multi km impreuna, si numa'bucurii !! benzina si dii, diiiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Hai sa fie intr-un ceas cu cuc! M-am urcat si eu pe ea aseara doar in parcare, din ce am citit au lasat mai jos saua, dar nu au umblat la scarite, asa ca simti ca genunchii sunt mai pliati si mai in gura. Adica desi cica au modificat un pic semi-ghidoanele mai sus cu 1.2cm tot se simte mai "sportiva" decat gen 2. Mai multe comparatii gen 2 vs gen 3 cand vom merge la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 apoi la tine plimbarea incepe de pe la 180.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 (editat) Acum 5 minute, The Mentalist a spus: Hai sa fie intr-un ceas cu cuc! M-am urcat si eu pe ea aseara doar in parcare, din ce am citit au lasat mai jos saua, dar nu au umblat la scarite, asa ca simti ca genunchii sunt mai pliati si mai in gura. Adica desi cica au modificat un pic semi-ghidoanele mai sus cu 1.2cm tot se simte mai "sportiva" decat gen 2. Mai multe comparatii gen 2 vs gen 3 cand vom merge la plimbare Salut. Pai , un prim prilej bun de plimbare se arată mâine, când putem merge mai mulți , la colegii bulgari care organizează o întrunire Hayabusa , pe malul marii, mai jos ceva de Varna Editat Septembrie 2, 2021 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Acum 14 ore, Tornada a spus: Prima zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Iar în perioada 23-26 sept. vreo 7-8 buse, mergem la " Paneuropean Hayabusa 2020" Deci......care mai sunteți interesați de evenimentele ăstea, dați de veste. Bulgaria: Complex Jordash 30 euro / zi / cameră dublă ,cu mic dejun inclus 03-05.09.2021 Grecia: Complex Toroni Blue Sea 30 euro / zi / persoană, mic dejun și cină incluse 23-26.09.2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Acum 14 minute, apriliacluj a spus: apoi la tine plimbarea incepe de pe la 180.... De aia si astept sa faca intai rodajul Acum 14 minute, mariuscojo a spus: Salut. Pai , un prim prilej bun de plimbare se arată mâine, când putem merge mai mulți , la colegii bulgari care organizează o întrunire Hayabusa , pe malul marii, mai jos ceva de Varna Suna interesant, sa vedem ce facem we asta, mersi de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Băieți, vă mulțumesc încă o dată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Acum 7 ore, The Mentalist a spus: De aia si astept sa faca intai rodajul Chiar sunt curios, cum se face rodajul la busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 S-o tii 1000km cu pana in 5000 de ture, parca asa zicea Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Cartea zice că în primii 800 km nu trebuie depășite 5.500 rpm și pe urmă încă 800 km cu sub 8.000 rpm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Acum 3 ore, Tornada a spus: Cartea zice că în primii 800 km nu trebuie depășite 5.500 rpm și pe urmă încă 800 km cu sub 8.000 rpm. da da, cam asa scria si la gen II si dupa aia dii diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 2, 2021 Admin Share Postat Septembrie 2, 2021 Da astea ajung la 5000 rot/min? PS: să te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 2, 2021 Share Postat Septembrie 2, 2021 Într-a 6-a pe la 5k rpm aveam cam 150. Atât am încercat la o scurtă ieșire pe autostrada. Nu știu despre celelalte, dar a tras bine în ture joase. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Acum 7 ore, Tornada a spus: Într-a 6-a pe la 5k rpm aveam cam 150. exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate