Calin C. Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) http://www.raptorsandrockets.com/News/2008/2008_Honda.htm era mult mai frumoasa inainte Editat Septembrie 13, 2007 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 frumoasa , o adevarata bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Jumatatea din fata nu e deloc proportionata cu spatele. Codita aia din spate e cel putin ciudata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 prostii..un photoshop care circula de ceva vreme si pe alte forumuri .. nu cascati .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Jumatatea din fata nu e deloc proportionata cu spatele. Codita aia din spate e cel putin ciudata. --- Mesaj completat în 13 Sep 2007 09:20 -------------Scuze, post dublu. Ciudat e cum @mac a postat intre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 uite as i-as face io designerului dak as fi seful lui si binenteles l-as da afara fara recomandari, carena aia seamana cu una de la cbr din anii 80, in era de pionierat a carenelor. acu sa vedem si ce stie sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 You must be kidding me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 kawasaki gpz 1977...de 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Si mie mi-se pare urata. Mai fain e modelul 2005 (repsol replica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LIFEPHORM Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Destul de plauzibila treaba cu photoshop-ul... mai ales ca site-ul oficial nu spune nimic de el! Ciudat ca e si dintr-o singura pozitie facuta poza. Hmm... ramane de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Daca e adevarata, E URATA A DRACU'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Nu, nu este photoshop. Este adevarata poza si au fost prezentate si pe siteul oficial dupa care din motive necunoscute au fost retrase . Uitati poze facute la intalnirea dealerilor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 pai daca e adevarat anul asta o sa avem niste boraturi de motociclete,zx-10r si cbr 1000rr parca mai bine ieseau daca le desenam eu care n-am cine stie ce talent la desen dar pot spune ca r6-le nou e chiar superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 pai daca e adevarat anul asta o sa avem niste boraturi de motociclete,zx-10r si cbr 1000rr parca mai bine ieseau daca le desenam eu care n-am cine stie ce talent la desen dar pot spune ca r6-le nou e chiar superb zx10-ul mai e cum mai e , dar porcaria asta de cbr ...are coada mai scurta , botul nu la fel de aerodinamic ca cel din modelele anterioare..nasol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Nu, nu este photoshop. Este adevarata poza si au fost prezentate si pe siteul oficial dupa care din motive necunoscute au fost retrase . pai da, si-or fi dat seama draq de ce oligofrenie au facut si s-au decis sa o schimbe..... sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 pai da, si-or fi dat seama draq de ce oligofrenie au facut si s-au decis sa o schimbe..... sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Un rahat pansat. Si sunt putin fan honda asa ca e grava treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 botul nu la fel de aerodinamic ca cel din modelele anterioare.. La capitolul aerodinamica nu cred ca suntem calificati sa ne dam cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 s'a discutat pe forumuri straine ..mult in urma ..este un fals nu mai cascati atata doar de dragul de a o face si de a crea discutii inutile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Inca nu-mi vine sa cred ca unii din voi ati pus botul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 facultatea de botanica high class. concurenta fibrileaza. Toti au lansat inainte si Honda asteapta sa fie ultimii, sa mai.. lucreze ei o chichitza cu care sa fie peste ceilalti. Nu neaparat la cai putere ma refer. Om vedea. Oricum, presiunea pe designeri este incredibil de mare, parca mai mult decand oricand. Terasele se inmultesc pare-se pe tot globul he ahea hea hea. ce credeti ca numai noi avem everest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 stai linistit ca o sa dea bine pe terase la pIzd€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 am impresia ca "dizainerii" stau si beau aceeasi bere ce dreaq au cozile alea parca sunt .... motociclete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 http://hondafireblade.files.wordpress.com/...08fireblade.jpg http://bp1.blogger.com/_Mvhjidbvdzc/RviRvb...blade+front.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Prima cam aduce a zx10-r mai ales cu carenajul ala...iar a 2-a a un 1098...cam photoshop. Sincer nu cred ca vor renunta la evacuarea undertail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate