ssk Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Faza misto e ca nu platesti taxa de pod daca te gandesti sa pleci la mare si nici rovigneta...am incercat eu In RO, la motociclete nu se plateste deloc rovigneta. Indiferent ce numar ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 In RO, la motociclete nu se plateste deloc rovigneta. Indiferent ce numar ai. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 (editat) cred ca in loc de itp tu tre sa faci rar Mobra a fost inmatriculata la noi au ba ? A fost inmatriculata la noi. Editat Septembrie 13, 2018 de lokko_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 (editat) Si in cazul in care itp-ul nu mai este valabil , tot rar faci Intreb pt ca nu am reusit pana acu.: cum cumperi un vehicul cu numere rosii din ro , daca a fost inmatriculat deja , ca nu ma prind Cred ca nu m-am exprimat eu bine ))) Mobra e noua,0 km,luata de la dealer,si s-au ocupat ei de nr rosii Editat Septembrie 13, 2018 de lokko_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Issue solved-multumesc colegilor mai experimentati pentru lamuriri.Asfalt uscat si fara incidente tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Acu am vazut ca era specificat mobra noua in primul post Am citit in diagonala Scuze . Sa te bucuri de ea Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 lokko_boy, cand termini cu toate hartiile, alergatura etc ai putea sa pui aici un mic how to? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Daca motocicleta este noua (luata de la reprezentanta) ai ITP valabil pentru ea in mod automat. Data expirării o sa fie trecuta pe certificatul de înmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Si eventual o poza doua? sa vada si ochiosu' nostru jucaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Norocosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 (editat) . Editat Septembrie 14, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 lokko_boy, cand termini cu toate hartiile, alergatura etc ai putea sa pui aici un mic how to? Mersi Sigur » Post actualizat in 14 Sep 2018 08:16 Si eventual o poza doua? sa vada si ochiosu' nostru jucaria? Yep,se rezolva Pun o poza facuta ieri la dealer-de aia o are inca o tipla acolo O sa mai pun poze de la plimbari (solitare deocmadata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Felicitari pentru achizitie, misto motoret. Cand faci RCAul sa ai grija sa-ti puna clasa bonus malus corecta. Daca ai mai avut ceva inmatriculat pe numele tau clasa BM se transfera si astfel platesti mai putin. Daca nu ai mai avut nimic inmatriculat pe numele tau in trecutul apropiat nu te intereseaza, o sa pleci de la clasa BM 0, primul nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Felicitari pentru achizitie, misto motoret. Cand faci RCAul sa ai grija sa-ti puna clasa bonus malus corecta. Daca ai mai avut ceva inmatriculat pe numele tau clasa BM se transfera si astfel platesti mai putin. Daca nu ai mai avut nimic inmatriculat pe numele tau in trecutul apropiat nu te intereseaza, o sa pleci de la clasa BM 0, primul nivel. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 how to? iti trebuie urmatoarele: factura de la dealer factura de import si CMR CUIul vanzatorului fisa de inmatriculare vizata de Primarie plata taxa talon de la posta, care e 37 de lei si platesti 42 coipe buletin copie RCA si programare on-line la politie pt inmatriculare simplu spor si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Taxa de talon se plătește 37 la ghiseu cand depui dosarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 la ghiseu platesti numerele (placutele) , preferentiale sau nu! taxa de talon la posta CEC sau trezorerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 @apriliacluj: nu vrei tu sa arunci o privire pe site-ul drpciv? » Post actualizat in 14 Sep 2018 11:17 De ceva timp se poate plati absolut totul la ghiseu. Ca in orice tara civilizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 amu o saptamana am inmatriculat o mobra (pentru Fi-miu, a fost cadoo' de ziua lui) si taxa aia de talon de 37 de lei am platit-o la Posta cu fix 42 de lei... la ghiseu la Politie am platit taxa de numere / placute aici in CJ asa merg treburile, sorry.... nu am vrut sa supar pe nimeni.... si nici sa dezinformez...., vorbesc de caz concret despre mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Saptamana trecuta am terminat cu transferul mobrei de pe PH pe B in urma schimbarii buletinului. Toate taxele se pot plati la ghiseu la politie, am avut programare online, a durat maxim 5 min si a doua zi am putut sa ridic numarul, certificatul de inmatriculare si cartea de identitate. M-a costat 99 r. Am intrebat de o lista cu pasi pt ca in viitorul apropiat am in plan sa cumpar o mobra noua si imi place sa stiu dinainte, sa nu am surprize. Si e bine de stiut concret ce si cum si pentru altii. Misto motocicleta, drumuri frumoase si fara incidente! Apropo, ai de gand sa ii faci CASCO? Editat Septembrie 14, 2018 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 amu o saptamana am inmatriculat o mobra (pentru Fi-miu, a fost cadoo' de ziua lui) si taxa aia de talon de 37 de lei am platit-o la Posta cu fix 42 de lei... la ghiseu la Politie am platit taxa de numere / placute aici in CJ asa merg treburile, sorry.... nu am vrut sa supar pe nimeni.... si nici sa dezinformez...., vorbesc de caz concret despre mine... poti in continuare plati si la posta si prin virament bancar; ai mai multe optiuni, fiecare cu placerile lui. dar puteai plati si la ghiseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 In RO, la motociclete nu se plateste deloc rovigneta. Indiferent ce numar ai. Nici in Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 (editat) . (am scris prostii) Editat Septembrie 14, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Si in cazul in care itp-ul nu mai este valabil , tot rar faci Gresit! la RAR doar daca ai talonul retinut. » Post actualizat in 14 Sep 2018 13:04 Felicitari pentru achizitie, misto motoret. Cand faci RCAul sa ai grija sa-ti puna clasa bonus malus corecta. Daca ai mai avut ceva inmatriculat pe numele tau clasa BM se transfera si astfel platesti mai putin. Daca nu ai mai avut nimic inmatriculat pe numele tau in trecutul apropiat nu te intereseaza, o sa pleci de la clasa BM 0, primul nivel. Daca nu ai avut RCA valabil in ultimul an tot la B0 vei intra. au schimbat astia legea. si aud ca vor sa reduca perioada la max o luna. Adica sa de-a _uie celor care lasa mobrele fara RCA peste iarna si nu au altceva asigurat in acea perioada Editat Septembrie 14, 2018 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 . (am scris prostii) Nimic nou sub soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate