pixucs Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 se poate la primarie si fara acte,trebuie doar sa dai o declaratie pe proprie raspundere cum ca nu e furata,eu asa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixucs Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Va salut.Am o moto HONDA cbr f4 99 JH2PC35A9XM010772 !Ea este adusa din Italia,radiata de acolo!Cam cat ma costa la rar?Trebuie sa imi faca omologare?Trebuie sa fac dovada cum am adus-o aici?ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 la rar trebuie sa ii faci carte si itp.te costa in jur de 500lei. dovada iti trebuie la politie cand o inmatriculezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Iliescu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Salut. Ma scuzati daca s-a mai intrebat acest lucru, insa timpul nu imi permite sa citesc integral acest topic... Sunt interesat sa cumpar o motocicleta a cariui proprietar sustine ca a fost adusa din Italia, are dovada la vama, are dovada radierii de acolo, insa are doar o copie dupa cartea de identitate de acolo. Tipul zice ca nu este furata, ci ca i-ar fi adus-o tatal sau, motocicleta fiind plata unei munci prestate de acesta in Italia. Nu ar fi mare lucru sa ii cer seria si sa merg la politie sa ii rog sa mi-o verifice, ca sa scap de acest gand, insa mai intai sunt interesat daca se merita toata treaba, adica daca se poate inmatricula motocicleta cu actele susmentionate de mine. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 nu se poate inmatricula cu copii xerox.iti trebuiesc actele in original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Iliescu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Deci cu alte cuvinte aceasta motocicleta este neinmatriculabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixucs Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 da...iti trebuie targa si certificatul de proprietate in orginal!in acceasi situatie sunt si eu,numa ca eu le am pe cele originale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 pune'l pe respectivu sa ia legatura cu italianu si sa ii de-a actele. pana la urma nici ala nu are ce face cu actele fara motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Iliescu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Daca merg cu respectivul si cu actele ce le are la politie, oare voi reusi sa gasesc un raspuns, deoarece tipul sustine ca motocicleta merge inmatriculata, trebuie facut doar RAR-ul. P.S:Acum nu mai tin exact minte daca a zis ca are o copie dupa carte sau dupa talon. Am discutat cu un prieten care si-a inmatriculat o motocicleta din Italia, iar la inmatriculare i s-au cerut cartea de identitate, contractul de vanzare cumparare si dovada de la vama... Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 cel mai bine dute cu el la serviciu inmatriculari si vezi ce acte iti cer ca sa vada si el. el poate sa iti zica tie ca se inmatriculeaza sa scape de ia;)ai grija ca fara acte ramai cu ia decat pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Salutari, tocmai mi-am facut programare la RAR Grivita (phuai cat e de asteptat) pentru autentificare. Din cate am inteles trebuie si ITP inainte de inmatriculare, acu din cate stiu eu, ITP-ul se trece pe talon, mobra fiind de afara, evident ca nu are, daca fac acel ITP unde mi se trece? Multam si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 iti da un cartonas si il depui la dosaru de inmatriculare.si cand iti vine talonu e trecut deja pe el itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Super, i-auzi! Merci @cerbuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Iliescu Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 cel mai bine dute cu el la serviciu inmatriculari si vezi ce acte iti cer ca sa vada si el. el poate sa iti zica tie ca se inmatriculeaza sa scape de ia;)ai grija ca fara acte ramai cu ia decat pentru poze Am discutat si se pare ca tipul are actul de radiere din Italia si cartea tehnica dar nu le mai are in original, doar copi...deci cam pica treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 ce sa zic e aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Fara originale nu faci nicio treaba. Pune-l sa le caute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flat Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 salutare, am o problema putin mai ciudata cu inmatricularea si sper ca ma poate lamuri cineva. am cumparat un bmw f650 din italia si i-am pregatit toate actele cu multa alergatura si costuri dupa cum bine stiti la pipera ma confrunt cu un refuz obtuz pe motiv ca pe certificatul de autenticitate eliberat de RAR scrie la mentiuni "numarul de identificare 0xxxxxxF650 in talon 0xxxxxx" concret, seria stantata este aia din 7 cifre, dupa care urmeaza slash F650, adica modelul. pe targa din italia e fara "F650", pe actele de la RAR e trecut cu tot cu F650 cadrul de la pipera extrem de obraznic si tupeist (ca ce-i spun eu cum sa-si faca treaba) sustine ca orice mentiune pe certificatul de autenticitate inseamna ca ei trebuie sa trimita nu stiu ce solicitare in italia!?? si sa astept raspunsul, din cate stiu asta poate dura cateva luni chiar si un an intre timp pot sa mai iau numere rosii (am luat deja 2 randuri) nelimitate, luna de luna intrebarile mele: e un abuz, avand in vedere ca seria corespunde si e doar o chestiune de interpretare daca se trece si modelul sau nu? daca se dovedeste dupa 6 luni ca italienii raspund ca romanii sunt idioti (sau ceva solutionare normala), pot sa ma adresez in instanta pentru recuperarea daunelor (plata succesiva a unor numere rosii si imposibilitatea deplasarii in afara tarii?). si cui? e vinovat RAR sau DRPCIV? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Recomand sa faci un drum de RAR si sa discuti cu cine ti-a facut omologarea.Cateodata mai gresesc si ei, sunt oameni, de aceea se recomanda verificarea corespondentei tuturor seriilor la eliberarea de acte. Daca iti da si explicit chestia asta si o vari sub nas la biroul de inmatriculare, ai scapat, daca nu , o sa urmeze o bataie de cap, dar nu cred ca se intinde pe un an intreg... Concret nu stiu ce sa iti zic, dar ma interesez si daca aflu ceva util si constructiv o sa postez aici. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flat Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 mai scrie "eucaris cod 01 multiplu" RAR nu a gresit ci doar a trecut aceasta mentiune, eu nestiind ca o mentiune e de rau Aparent BMW nu stanta VINul de 17 cifre intotdeauna ci numai 7 (cazul meu) iar Eucaris e un program software intercomunitar care face identificarea (desi exista siteuri care o fac) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g31987 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Salut, pot sa intarzii mai mult de o luna cu inmatricularea la politie daca am trecut-o deja la primarie pe numele meu? pe scurt am CVC, Fiscal de la cumparator, o inregistrez fiscal la mine, si RAR,ITP, ASigurare, Inmatriculare o fac luna urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 poti sa intarzii si un an.daca ai fost la primarie sa o iei in spatiu,esti platitor de impozit nu e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 glumeam cu un an hai cu ia pe strazi ca vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g31987 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 O sa vin cat pot de repede dar nu am bani luna asta de ITP, RAR, RCA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Buna As avea si eu o intrebare daca se poate Curand am cumparat un motor de la cineva din tara. Am primit cartea motorului , talonul dar fara numere (el avea numar preferential) Acum urmeaza intrebarea ... eu cand merg la R.A.R , politie sau pe unde mai trebuie sa merg sa il inmatriculez pe numele meu , trebuie sa predau si numarul vechi de inmatriculare (trebuie sa primesc si numarul vechi de la fostul proprietar?) ca sa am toate foile necesare pentru inmatriculare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Buna As avea si eu o intrebare daca se poate Curand am cumparat un motor de la cineva din tara. Am primit cartea motorului , talonul dar fara numere (el avea numar preferential) Acum urmeaza intrebarea ... eu cand merg la R.A.R , politie sau pe unde mai trebuie sa merg sa il inmatriculez pe numele meu , trebuie sa predau si numarul vechi de inmatriculare (trebuie sa primesc si numarul vechi de la fostul proprietar?) ca sa am toate foile necesare pentru inmatriculare ? Dai acolo o declaratie pe proprie raspundere ca a fost pierdut numarul si gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate