crysssz Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 nu are nimeni un garaj unde sa tin motoru` in cart Gheorgheni Cluj Napoca?? 0745 53 99 88 ID Y! mess: crysssz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atreides Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Caut garaj in Dr. Taberei, aproape de intersectia str. Compozitorilor cu str Sibiu. Telefon: 0744336210. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 OFER GARAJ pentru motociclete, incalzit, pazit, zona baneasa-pipera (oricum nu prea conteaza zona dupa mine pentru ca vii acolo doar de 2 ori cand il lasi si cand il iei ) . 600 de mii pe motor pe luna. tel: 0721692741 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 caut garaj in zona Baba Novac, Stejarului, Campia Libertatii, Sectia 12 Politie. Alex: 0722 363526 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Caut garaj in Pajura. Sau loc pentru 2 motociclete + 2 biciclete intr-un garaj. Ionut 0722 666 802 ionut73@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Salut, trebuie sa parchez motorul pana luni in bucuresti, mai oriunde e bine dar sa fie un pret ok (in unirea mi-au cerut 3M), ma poate ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 In parcarea subterana de la Obor. Este 70 de lei pe luna sau cam 3.5lei pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 multumesc frumos de pont, cand ies de la munca acolo merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildangel Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Garajul se afla in zona Titan... Este foarte mare... Este pazit .. Intereseaza pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Suna interesant.Spune-mi te rog unde se afla mai exact.Eu stau in Titan.Si cum de mai se afla acolo pt. ca au daramat toate garajele.E relativ incalzit? Ce inseamna pazit? Si nu in ultimul rand cum pot sa vin sa-l vad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 pretul este pe moto sau pe tot garajul te rog? si ..la fel ca antevorbitorul..cum e cu paza si incalzirea? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Am loc de 3 motoare in garaj in centrul Timisoareai. Tel:0723-919.172 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildangel Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) pretul este pe motor ... incap ceva motoare in garaj.. mai multe detalii daca vreti nr.fix RDS : 0314067468 sau 0744917040 - Hony o sa va explice el ce si cum e cu garajul .... pe mine m-a rugat doar sa pun postul pe forum pt k el e plecat din bucuresti in weekend .. edit:zona este undeva mai sus de capatul lui 335 pe linia tramvaiului .. unde e spalatoria aia .... Editat Octombrie 15, 2006 de wildangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Prieteni, am un amic care sta la curte shi, cum ma shtie trotinetist, mi-a spus ca l-ar interesa sa cazeze motoare peste iarna in atelierul sau din curte. Este vorba despre o anexa a casei, construita anul acesta, cu beton pe jos, structura din grinzi de lemn cu peretzi din OSB, atelierul este in curtea lui iar casa este locuita permanent. Atelierul se incuie shi are alarma. Casa este situata pe str. Ecaterina Teodoroiu, in apropiere de Calea Grivitzei- Piatza matache- maternitatea Polizu. Capacitatea de "cazare" este de cca 4 motoare dupa parerea mea, la un pretz de 100 lei pe luna. Se accepta shi scoaterea motoarelor pe timpul iernii, dar nu vanzoleala zilnica- deci luat, plimbat cateva zile cat e vremea frumoasa, adus la loc. Dupa-masa sau cel tarziu maine trec pe la el shi fac poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 120 este la inter, el are camere de supraveghere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Daca vretzi ii zic sa cumpere o camera de 150 de lei, un monitor ii dau eu shi o punem pe coana mare care sta acolo permanent shi cand ei sint plecatzi sa se bungheasca la motoare non-stop Domne, 100 e prima strigare, el nu shtie scorurile la iernat, shi nici eu ca sa-l dascalesc- propunetzi shi voi shi eu ii zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 mishule, cat imi iei sa-mi tii mobra in gogoshar? PS cu piesele alea ale mele se mai aude ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 mishule, cat imi iei sa-mi tii mobra in gogoshar? PS cu piesele alea ale mele se mai aude ceva? E mult 100RON/luna...La obor la caldurica e in jur de 800, poate mai putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildangel Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 iute aici .. /index.php?showtopic=65527 50ron/luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Caut, ca si voi, garaj in Dr. Taberei, zona Valea Ialomitei - Valea Argesului. Am ajuns la etapa de lipit fluturasi pe usile garajelor , deci nu mai dureaza mult pana gasesc, zic eu!! Partea proasta este ca nu pot plati din prima cei aproximativ 2 mil/luna (asta este pretul zonei intr-un garaj la bloc de 4 et cu incalzire si toate cele)... Asa ca daca mai sunt doritori in acest perimetru zic sa ne asociem. Stiu ca intra cam 3 motoare normale, 4 chinuite, intr-un garaj. Luni imi vine motorul acasa si nu-l pot lasa in frig (. PM me sau id yahoo : budica_laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Depozit si curte cu paza, pe strada Ilioara. Nu e pe bani....dar nici nu vreu sa bag 100 de motoare chiar daca ar fi loc...... E depozitul meu si nu refuz sa ajut pe cineva daca are nevoie..... plus ca mai fac rost de potentiali parteneri de plimbari Deja tin 4 motoare acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rutakate Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Caut garaj in zona APARATORII PATRIEI, Str. Ion Iriceanu Tel. 0788.101.321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Am garaj inchiriat in Rahova, zona sebastian/petre ispirescu , langa scoala 280. Pe langa motorul meu mai incap inca 4-5. 0722236509, PM, YM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 un loc de garare pe timp de iarna in zona berceni oltenitei paduroiu,pomarla,secuilor,se gaseste?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Caut garaj in Brasov sau imprejurimi pentru iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate