Adie Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Am gasit un spatiu care poate fi transformat in garaj cu suprafata de 30 mp (5 x 6 m) in zona Blv Lacul Tei - Galvani. Este profitabil sa-l inchiriem cat mai multi si de aceea va rog sa-mi spune-ti cat sunte-ti de acord sa platiti si cati ne putem strange pentru aceasta locatie? Ma anturez si io. Cam ce trebuie facut? Io stau pe Zambilelor. 0723655813 0749064561. Da-mi un bip cand vezi mesajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 stie cineva in loc acoperit si incuiabil in zona Socului (piata Delfinului) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Caut garaj sau curte pentru o motocicleta, in zona parcului IOR titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 caut garaj TIMISOARA. calea sagului, cat mai aproape de piata doina (profi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salut Caut garaj / loc pt motor in garaj in cartierul crangasi -> zona ceahlau + geroge valsan ymsg : sebigansca@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 in zona Unirii,Izvor .. daca e cineva cu garaj rog sa ma contacteze. Hai ca vad ca suntem mai multi din zona asta.. poate ne combinam la vre-un garaj . id ca aici ...daca stie cineva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 stie cineva in loc acoperit si incuiabil in zona Socului (piata Delfinului) ? si pe mine ma intereseaza in aceeasi zona, un garaj eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 in cazul asta putem sa inchiriem impreuna un garaj (asta daca gasim)... eu continui sa caut... fa la fel... si daca unul din noi gaseshte ceva il anunta pe celalalt... 2 moto in garaj pt masina incap perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Hai sa pun si eu un anunt aici desi nu prea am sperante... Caut garaj sau loc in curte pt moto in zona Lacul Tei - Zambilelor. La casele din zona nu am avut succes pana acum. Raspuns pe PM de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 caut garaj in dr. taberei, cetatea histria. eventual ma cuplez si cu alti motociclisti. astept urgent oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 ..caut garaj zona baba novac sau loc pt motocicleta astept respuns 0745461771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 si eu caut garaj in berceni -aparatorii patriei...sau curte ceva..ofer recompensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 salut, caut si eu un loc intr-un garaj sau spatiu in curte in zona Piata Iancului, Dimitrov, sos Iancului... sau in zone apropiate daca aveti vrun loc disponibil, ma puteti contacta pe Ymes: savsorin tks, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mendex Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 stie cineva cam cat ma costa sa tin motocicleta la o benzinarie? si daca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 stie cineva cam cat ma costa sa tin motocicleta la o benzinarie? si daca merita te intelegi cu vanzatorii...eu zic ca merita (nu neaparat ca iti pazeste cineva motocicleta dar oricum sunt camere de luat vederi si nu cred ca se incumeta baietasii sa o ia chiar si asa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mendex Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 dar cei de la benzinarie sunt sanse sa se joace cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Caut loc in garaj in zona Doamna Ghica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 dar cei de la benzinarie sunt sanse sa se joace cu ea? doar nu se suie unul pe ea si altul impinge...oricum ghidonul se blocheaza si altfel de "joaca" nu prea cred sa existe reformulez: 2 motoristi cauta garaj sau curte de inchiriat in zona berceni-aparatorii patriei sau bineinteles colegi de breasla care sa imparta garajul lor si cu ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Stau in 13 septembrie (Lira) si caut garaj sau curte in perimetrul a doi kilometri incepand din aceasta zona in orice directie, Cotroceni, Ghencea, Marriot, Sebastian etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 caut si eu garaj in zona dristor (rm valcea, rm sarat, eventual) mobil 0740 55 66 89 sau email gabimaty@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mendex Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 gabimaty, acolo nu cred ca vei mai gasi vreun garaj, fiind in sectorul 3 au ridicat toate garajele pentru a face parcuri, poti incerca la benzinaria omv de pe rm valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panky Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Vand/Inchiriez garaj 17,5 mp + 11,5 m teren in folosinta, curent electric, la parter imobil de locuinte in Bucurestii Noi , str. Panciu 44, parter inalt. Cadastru / Intabulare / Proprietate. e-mail: panky@snowkiting.ro tel: 0723 678 662 Chirie 100 E, vanzare 15000 E. Va rog tel. su e-mail pt. ca nu intru aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Mai are cineva locin garaj pt un motor in zona Rucar (Baba Novac) rog pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rutakate Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 doar nu se suie unul pe ea si altul impinge...oricum ghidonul se blocheaza si altfel de "joaca" nu prea cred sa existe reformulez: 2 motoristi cauta garaj sau curte de inchiriat in zona berceni-aparatorii patriei sau bineinteles colegi de breasla care sa imparta garajul lor si cu ei... Si eu caut un loc tot in aparatorii patriei...Ar trebui incercat langa OMV unde a fost magazin si service moto, poate mai e acolo spatiu disponibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Caut loc intr-un garaj din Dr Taberei (Valea Ialomitei, Tg Neamt, Cetatea Histria, Pascani, Topoloveni, etc). Va rog dati-mi de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate