Alx84 Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 mai e un Bandit argintiu in fata la Hyundai Delfinului, un CBR F in fata la Teknosa, ceva acoperit in fata la McD... deci hai sa ne strangem intr-o seara si sa vedem ce facem cu garajele. Hai poate ne vedem maine dupa masa sa vorbim. Daca mai e lume interesata prin zona, si nu numai, sa zica. Pe mine nu m-ar deranja un garaj mai departe - Iancului, Muncii, etc. Asa ca daca mai stiti/aveti un loc liber pe undeva lasati niste detalii si, daca e ok, ne intelegem. Acum vine iarna si o sa fie nasol. Apropo, zilele astea nu prea mi-a mers netul si de-asta am raspuns asa greu. Sper sa ne "auzim" cat mai repede. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 IN PLOIESTI LA REPREZENTANTA YAMAHA , B-DUL BUCURESTI 66, vis-a-vis de hipodrom, se deschide pe 15 noiembrie, un nou service la standarde europene pt toate marcile de motociclete service si garaj pentru iarna asiguram piese de schimb de origine momentan sunt disponibile 20 de locuri cu posibilitate de extindere si preturile sunt urmatoarele 1 luna garaj-80 lei garaj + intretinere-120 lei 3 luni garaj-200 lei garaj + intretinere-280 lei 6 luni garaj-365 lei garaj + intretinere-485 lei va asteptam incepand cu 15 noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx84 Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Daca mai stiti vreun loc liber - in orice zona din Bucuresti, de preferat sectorul 2 - sunt interesat. Sau daca ne strangem mai multi sa gasim ceva. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Daca mai stiti vreun loc liber - in orice zona din Bucuresti, de preferat sectorul 2 - sunt interesat. Sau daca ne strangem mai multi sa gasim ceva. Salut! In sectorul 2 cred ca mai sunt locuri libere in parcarea subterana de la Obor.. Eu acolo o tin, de vreo 2 luni si nu am avut probleme pana acum . E drept ca stau aproape, dar de tinut peste iarna.. merge si mai departe de casa. Ca sa ajungi la administratie: in intersectia de la Obor sunt niste pasaje pietonale, dintre care unul trece pe sub Calea Mosilor.intrarea este chiar langa pasajul pietonal (intrarea dinspre FLANCO - cum cobori in pasaj, undeva in dreapta.. a doua usa de la dreapta spre stanga ). Costa vreo 700 mii pe luna. In plus, e un topic pe la vanzari: link aici, la care daca dai reply, o sa ti se ofere reducere 20% in primele 3 luni.. sa nu uiti sa le spui ca vrei sa profiti de oferta asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 salut. caut garaj pt doua motociclete in perimetrul piata muncii - pantelimon - republica - titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx84 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 mdvd mersi pentru informatii. Stiam si eu de pasajul de la Obor dar speram sa gasesc un garaj. Daca nu gasesc mai repede probabil ca acolo o sa il las si eu. Vantule, daca gasesti ceva si mai sunt locuri, sunt si eu interesat. Si daca mai are cineva garaj liber/ un loc in plus sunt interesat (pentru iarna). Daca ati gasit ceva si nu sunt destui oameni, ma bag si eu. Oriunde ar fi in bucuresti. Lasati un mesaj. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donhann Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Sal'tare Exista un garaj de 22 mp in zona Diham. Proprietarul vrea cam 150 de euro pe luna. Credeti ca reusim sa ne strangem 10 motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx84 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Sal'tare Exista un garaj de 22 mp in zona Diham. Proprietarul vrea cam 150 de euro pe luna. Credeti ca reusim sa ne strangem 10 motociclisti? Mie mi-ar conveni. Daca ne strangem 10 (sa dam fiecare 50 Ron pe luna) mi se pare ok. Totul e sa fie loc si garajul sa fie ok. Poate ne vedem mai multi in seara asta sa mergem sa vedem garajul. Ca eram destui care cautam garaj in aceeasi zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) Mie mi-ar conveni. Daca ne strangem 10 (sa dam fiecare 50 Ron pe luna) mi se pare ok. Totul e sa fie loc si garajul sa fie ok. Poate ne vedem mai multi in seara asta sa mergem sa vedem garajul. Ca eram destui care cautam garaj in aceeasi zona. i'm in! momentan astept raspund de la cineva, care mi-a promis un loc in garaj la curte, dar e cam departe de mine... problema e ca-i cam greu sa bagi 10 motorete in 22 mp. dati-mi un buzz pe ym: claudiu_is_here, sau 0721 29.36.32 Editat Noiembrie 21, 2007 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx84 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Si eu aveam de gand sa o duc in alta parte. Mai astept pana vineri si daca nu ne strangem mai multi sa luam garajul ala o duc acolo. Nu ma deranjeaza sa dau mai mult dar sa dau peste 1 milion pe luna e cam mult. Eu am unde sa o duc si e si gratis. Dar imi convine mai mult sa o las mai pe langa mine. Haideti sa ne vedem maine mai mutli din zona sa vedem garajul. Cei care suntem interesati. Eu pot cam toata ziua. Spuneti voi ora si locul si ne vedem! Vorbim aici, la telefon 0722692592 sau ym alexandruteo. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donhann Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Din pacate eu mi-am dus motorul la Obor in parcarea subterana, dar va las numarul proprietarului sa va intelegeti cu el:Ciorica Vasile 0723592207. Anuntul suna cam asa : "Inchiriez garaj,spatiu 22mp, parter bloc nou,zona Diham, sector 2, conditii deosebite - incalzire centrala, apa si energie electrica contorozate separat." Drmuri uscate va doresc domnilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Caut si eu garaj de inchiriat zona: octavian goga ( Multam 0727166894 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Salutare.Caut garaj in zona Favorit - Orizont -Sibiu.De preferat cu inca 2-3 motociclisti.Ofer max 50 ron/luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Inca imi caut garaj zona cartierul Aviatiei, Aviatorilor, Baneasa, Floreasca.. O tineam la cineva prin Pipera pina acum dar omul a inceput sa sufere de mania persecutie. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Salut! Caut garaj pentru primavara in zona pantelimon-fundeni.M-am mutat de curand si nu am unde sa-mi aduc motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 salut. si eu stau la delfinului- megaimage. ati gasit ceva riderii din zona? si eu sunt interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 salut. si eu stau la delfinului- megaimage. ati gasit ceva riderii din zona? si eu sunt interesat! inca nu. astept caldura linistit, si dupa caut disperat daca gasesc dau un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) Stie cineva de un garaj in zona Cora-Lujerului? Acum o tin la Favorit... cam departe de casa. Editat Ianuarie 27, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Loc in garaj in zona Eroii Revolutiei - 60 RON pe luna daca e cineva interesat URGENT ! 0744.392.703 Este doar un singur loc disponibil sau maxim 2 daca gasim pe cineva mai harnic sa astupe o groapa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 In Timisoara Garajul de langa al meu e de inchiriat daca e cineva interesat pot sa ma interesez, e fix in centru in spate la Violeta. Da-ti un PM daca va intereseaza ca nu mi-am notat numarul de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Daca este cineva interesat, informatie de astazi: Garajul subteran Dalli Timisoara: 1 loc disponibil Garajul subteran Dalli Favorit: 4 locuri disponibile Pretul este de 150 RON pe luna... hotie pe fata, pentru ca pretul la o masina este 350...si ei baga 4 moto pe un loc de masina, dar daca nu ai incotro... Mai bine sta pazita la adapost decat in strada. Eu am reusit sa ma mut din Favorit mai aproape de casa, in Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Salut, stiti un garaj langa stadionul Lia Manoliu, anybody? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentblack Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Stie cineva de un garaj in zona Cora-Lujerului? Acum o tin la Favorit... cam departe de casa. salut,unde la favorit o tii,as fi eu interesat daca pleci tu de acolo,eu stau in dr taberei si o tin in pantelimon,ti-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 pe la Piata sudului(berceni) nu stie nimeni vreun loc unde sa pot lasa si eu motorul peste noapte ? ca parca afara nu l-as mai lasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorge Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Eu caut un garaj in zona Dristor; daca stiti ceva disponibil dati si mie un semn. Multzam fain, Jorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate