wawessh Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Ofer loc in garaj la capatul lui 90,91(Valea Ialomitei-Valea Oltului-Drumul Taberei). Garajul(de bloc) este incalzit.Are apa,curent si usa de fier. Oferta este variabila doar pentru timpul iernii.Adica din noiembrie pana in martie,inclusiv. Mai este doar 1 loc.Pretul este de 75 roni pe luna. Rog si ofer seriozitate. Ma gasiti la telefon(0761609944) sau pe mail/id: wawessh@yahoo.com . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 2 locuri ocupate mai e loc de o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 "Impart" garaj in zona Piata Victoriei. Detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Caut garaj in zona Titan, cat mai aproape de metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Caut si eu un garaj in zona Timpuri Noi - cu access 24/7 . daca mai sunt posesori de motoare prin zona (si am vazut cateva mobre care stau p'afara...), poate dam o tura pe stradute si intrebam in stanga si in dreapta: nene, mai ai loc in garaj? Da?? pai ia d-acilea niste lei, si lasa ma si pe mine cu mobra... Ofertele si ideile sunt apreciate. Multzam, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Un loc de parcare/garaj pe la Rosetti sau adiacent (adica apropiat de Vasile Lascar) sa-mi las si eu motorul sa nu-l mai gasesc violat? Nu-s cu fite, poate sa fie si la 5-10 minute de mers pe jos Editat Aprilie 13, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foo11 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Vand evacuare stoc completa Honda Hornet 2008-2012 impecabila, cel mai bun pret!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Caut garaj in zona Doamna Ghica - Tei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Caut garaj zona Tineretului, Timpuri Noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ scz de off topic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Caut garaj zona Delfinului cu acces 24/7.Contact p.m. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Caut garaj in zona Calea Grivitei, bd. Ion Mihalache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 caut garaj in zona Rahova(vecinatatea Electromagnetica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktln Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Caut garaj/curte preferabil zona Pta Chibrit, Agip sau macar Bucurestii noi, Grivita, 1 Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzai Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Salutare, Caut garaj in zona Unirii/Universitate/Cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Salutare, Caut garaj in zona Unirii/Universitate/Cotroceni am auzit de la un motocicilst ca exista parcari subterane, bine pazite, cu luat motocicleat pe semnatura, etc. aveti idee de asa ceva? m-ar interesa o parcare, garaj cu acces non-stop in zona Titan-Minis. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZooM-ZooM Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Salutare tuturor ! recent am reusit sa inchiriez o locatie pentru garare/gazduire moto pe timp de iarna. daca are cineva nevoie de asa ceva nu ezitati sa ne contactati ! ps: locatia este in zona afi cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Ofer 1-2 locuri pt garare moto pe timp de iarna in zona Turda- Banu Manta - 0751626873 Ofer 1-2 locuri pt garare moto pe timp de iarna in zona Turda- Banu Manta - 0751626873 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Salutare tuturor ! recent am reusit sa inchiriez o locatie pentru garare/gazduire moto pe timp de iarna. daca are cineva nevoie de asa ceva nu ezitati sa ne contactati ! ps: locatia este in zona afi cotroceni Cum pot face si eu o rezervare? Ma gandesc ca poate mai merg cu moto vreo 2-3 saptamani si nu as vrea sa o bag la garaj si sa-mi para rau ca e vremea buna. As plati pentru 3 luni, sa zicem, si cand se strica vremea sa o aduc. E bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HWI Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 2 motocicliști caută garaj încălzit pentru perioada iernii, cu posibilitatea de a mai veni și a mai repara una-alta la motoretele noastre. Ne interesează zone precum: Cotroceni, Giulești, Crângași, Militari. Contact: PM sau 0753 849 155. Mulțumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Voi posta si eu aici o oferta pe care nu o veti putea refuza : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Salut caut si eu Cazare moto pt iernat zona Mall Vitan, daca stiti pe cineva va rog da ti si mie un mesaj sau un telefon:D 0743 637 490 Xtremly_A@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaiadrian Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Garaj pentru iarna in zona B-dul Timisoara, pe langa Radox. Pret 100-120 ron/luna. Acces nelimitat, paza. Detalii la telefon: 0722140149 Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) am doua locuri in garaj, drumul taberei, zona favorit. garajul e incalzit, are apa, curent si e la demisolul unui bloc. pret. 80 de lei pe luna. tel 0753.379.594. Editat Octombrie 14, 2012 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate