adidas Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Niste material de studiu http://www.caferacerclub.org/ Tu ce mai faci cu proiectul ala al tau? L-ai abandonat si te-ai apucat de 4x4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 ^ Serios, nu are nimeni nicio idee...? Cauta codul de piesa de la al tau, dupa care cauti piesa dupa cod. Si vezi de la ce motoare se mai potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Tu ce mai faci cu proiectul ala al tau? L-ai abandonat si te-ai apucat de 4x4? Trebuia sa fie gata pana in vara dar am tot amanat din diverse motive. Mai trebuie sa-i schim roata spate si sa-i pun cutiuta pentru sigurante + diverse mici retusuri. Lasa ca si la 4x4=16 e viata grea cand mai vrei una-alta. Editat Octombrie 16, 2013 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex2006 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Salutare! Demult timp imi doresc un motor, iar recent m.am indragostit de motociclete Cafe Racer. Probabil ca undeva pe la anu o sa reusesc sa.mi iau si eu ceva, nu sunt entuziast de viteza, de zgomote infernale, prefer sa ma lipsesc de aceste aspecte in detrimentul design ului, aspectului si bunului gust. Mi.ar placea mult daca as putea transforma ceva in cafe racer. Am ramas blocat, daca pot sa spun asa, la un anumit model, si anume Honda Hornet 600 2002. Imi plac enorm de mult naked urile, motoarele la care se vad toate piesele componente. Am reusit sa fac niste modificari in photoshop la un hornet, atasez imaginea si poate reusiti sa.mi da.ti un sfat, sa veniti cu o critica, orice e bine venit Precizez ca nu am mai condus nimic mai mare de 150cc , am permis de 4 ani, in toti acesti ani am condus, imi place sa cred ca am putina experienta si ca m.as putea descurca cu un motor de 600cc. Va multumesc! Editat Octombrie 18, 2013 de alex2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Tu de duci mai mult spre streetfight cu ce ai acolo. Parerea mea e ca pastrand rezervorul original, nu prea ai cum sa scoti un cafe-look'alike dintr-un hornet. Plus ca mai bine ii sta unui cafe pe sasiu mai vechi, cu amortizoare in parti, decat pe mijloc pe bascula, dar depinde aici si de viziune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Pentru pasionati de cafea...am gasit pe bikeshop anuntul asta. Gs550e Avand in vedere ca prezinta „defecte optice” cred ca merita modificata! Pretul mi se pare totusi cam mare... Editat Octombrie 25, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Salutare ! In primul rand rog moderatorii sau administratorii acestui site sa ma ierte nu stiu daca am ales sectiuna corecta si as dorii sa imi fie mutat unde i este locul si sa mi se spuna si mie ! In urma insomniilor de saptamana asta am dat cand pe o parte cand pe cealalta idei si idei despre o noua motocicleta ba sa imi cumpar una gata facuta un ss sau un naked ba sa imi fac ba sa imi iau una si sa mi-o modific pffff si n-am ajuns decat la o singura concluzie la care nici nu prea m-am gandit asa ca am decis si punct nu am stat sa imi mai fac pareri negative ! O sa dureze mult de tot pentru ca sunt student loc de munca caut de 3 luni am tot fost la interviuri si nu am gasit aboslut nimic ca doar traim in romania.... Despre ce este vorba ? Pai nici bine n-am finalizat proiectul cu aeroxul si voiam altul si desi triam in secolul 21 cand motocicletele ating viteze uitmitoare de peste 300 km/h puteri de sute de cp xenon borduri digitale m-am gandit la ceva oldschool modern si nu stiu daca ma fac inteles insa va explic imediat ! Vreau sa fac un caffe racer de la 0 ! Un caffe racer cu linie dreapta elemente classice si elemente moderne cum ar fi un bord digital far classic rotund chrome cu lupa in interior si xenon mansoane noi ghidon drept negru mat sau colantat carbon look ! Atasez mai jos niste "inspiratii" ! Motorul : La baza un 2t de maxim 125cc (eventual daca nu cer prea mult powervalve ) minim 70 cc ( modificat ) ! Am sa caut donator ( cand or sa fie money ) un mito sau un rs eventual un nsr insa mi-ar placea sa lucrez cu motorul de pe rs ori mito pentru ca sunt cele mai moderne ! Cadrul : Aici o mare pauza...nu stiu si nu am nici cea mai mica idee de la ce pot sa iau un cadru pentru proiectul meu si aici intervi tu cel ce imi vei spune ( pentru ca nu prea cunosc comunistele ) ce cadru as putea folosi pentru minunatul meu proiect ! Initial ma gandeam la Autohtonul tohan , un cadru de Hoinarinsa nu stiu ce sa zic astept sfaturile voastre ( vreau un cadru de la o comunista pentru ca mi se pare mai lejer de umblat si modificat un astfel de cadru ! Na si acum poze cu inspiratiile astept idei , jigniri ( evident unii nu se pot abtine , dar nu o sa i bag in seama ) sfaturi ! Am uitat sa mentionez doua aspecte unul important si unul mai putin important ! Anumite piese le am ( carburatie elemente pentru motor , evacuari , interne etc ! Daca aveti si considerati ca se potriveste pentru ce vreau eu un cadru ( eventual cu acte ) astept oferte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Motorul : La baza un 2t de maxim 125cc 125 in 2 timpi....... Editat Octombrie 25, 2013 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 De ce ? argumenteaza te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Vazusem pe aici un Cafe Racer facut dintr-un GS500 - destul de interesant. Honda CB500 si Suzuki GS500 se preteaza cel mai bine la astfel de proiecte. Sunt motociclete ieftine si usoor de modificat, plus ca poti merge relaxat cu 500cc-ul din dotare. Practic iei un CB500, modifici ghidonul, ii aranjezi codita si ti-ai facut Cafe Racer. Daca-i mai pui si roti cu spite, deja e poveste Mai multe despre CR-uri aici: /index.php?/topic/159988-cafe-racer/page-50 Poti posta si acolo si sa ceri pareri - mai sunt oameni care au modificat motociclete si iti pot da sfaturi avizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 multumesc frumos insa ideea este ca vreau sa plec de la un cadru ( eventual unul de comunista pe care sa imi pun bazele si ideile ! momentan abea abea am sa termin cu B-u si nu imi permit foarte repede si A2-ul asa ca de aceea ma opresc la 125 si vreau sa fie 100% custom ! Insa nu sunt maistru sau o scula de om precum cei ce au proiectat motociclete ca sa fac un cadru de la 0 ( as fi facut-o daca as fi avut mai mult tupeu ) si vreau sa plec de la un nipru minsk sau chiar mobra insa chiar nu stiu ! Dupa ce gasesc ideea perfecta ( cadru perfect ) incep sa imi procur si sa imi adaptez eu furca roti etc etc etc ! Va multumesc din suflet ca sunteti saritori , sper sa iasa treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Salutare ! Va deranjez si eu cu un link sper ca o sa ma ajutati si o sa ma urmariti ! /index.php?/topic/704274-project-cafe-racer/ Am nevoie de voi ca sa fac ce vreau sa fac ! Astept raspunsuri pe topicul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 valabil. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cb%20400%20n-din-1982-522023.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Cadru perfect ar fi de minsk,cu motor ceva mai mare zic eu,o furca intoarsa de zx400 etc idei multe dar piesele sunt destul de scumpe.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 De ce ? argumenteaza te rog ! There's no replacement for displacement! Motoarele din poze arata super dar toate au peste 125. Apoi sunetul, o sa-ti ramana mic in ziua 2 si daca tot bagi bani baga-i sa merite. Eu zic minim minimorum 250 4 timpi racit aer sau aer/ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikebaetelu Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 un cadru maleabil si plin de oportunitati este si cel de IJ planeta 5 . este un cadru rigid si permite foarte multe modificari . eu unul am avut acest de tip de motocicleta si am facut un chopper din el , il recomand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Pentru pasionatii de modificari : vand moto din semnatura. oare cum suna un V pe langa unul in linie modificat? Daca nu il vand urmeaza cand o sa am timp o modoficare de gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) 125 in 2 timpi....... De ce ? argumenteaza te rog ! In primul rand trebuie sa te hotarasti pentru ce-l faci ? vad ca inclini spre 2t 1- Mers zi de zi ? in oras ? nerecomandat 2 timpi , se-ncalzeste repede in oras daca-i doar pe aer. 2- Mers ocazional, cateva zile pe saptamana, plimbari ,nu forje la lucru/scoala/pretena poti baga 2 t dar si cu plimbarile alea... daca-s lungi... In plus, cum a spus @UFO , sunetul face diferenta , sa asculti un cafe cu motor turbat de 2 t e cam cu cantec, depinde de gust. Daca vrei sa-l folosesti oricand ai nevoie de el , si ca mijloc de transport (zi de zi), nu numai de placere , baga 4 timpi ,toata ,,hardughia,, nu poate sa fie prea grea, asa ca poti incepe de la 250 cc , dar ca sa mergi comod,viteza relativ buna / consum baga 400-500 4 t ....normal Parerea mea, in rest, spor la munca ! PS- castanul ala mat, e mortal ! Editat Octombrie 25, 2013 de edu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 In primul rand trebuie sa te hotarasti pentru ce-l faci ? vad ca inclini spre 2t 1- Mers zi de zi ? in oras ? nerecomandat 2 timpi , se-ncalzeste repede in oras daca-i doar pe aer. 2- Mers ocazional, cateva zile pe saptamana, plimbari ,nu forje la lucru/scoala/pretena poti baga 2 t dar si cu plimbarile alea... daca-s lungi... In plus, cum a spus @UFO , sunetul face diferenta , sa asculti un cafe cu motor turbat de 2 t e cam cu cantec, depinde de gust. Daca vrei sa-l folosesti oricand ai nevoie de el , si ca mijloc de transport (zi de zi), nu numai de placere , baga 4 timpi ,toata ,,hardughia,, nu poate sa fie prea grea, asa ca poti incepe de la 250 cc , dar ca sa mergi comod,viteza relativ buna / consum baga 400-500 4 t ....normal Parerea mea, in rest, spor la munca ! PS- castanul ala mat, e mortal ! dar daca tine neaparat la 125..poate pune si 125 4T... Ai dreptate,eu in locul lui as merge pe 400-500 4T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 multumesc frumos insa ideea este ca vreau sa plec de la un cadru ( eventual unul de comunista pe care sa imi pun bazele si ideile ! momentan abea abea am sa termin cu B-u si nu imi permit foarte repede si A2-ul asa ca de aceea ma opresc la 125 si vreau sa fie 100% custom ! Insa nu sunt maistru sau o scula de om precum cei ce au proiectat motociclete ca sa fac un cadru de la 0 ( as fi facut-o daca as fi avut mai mult tupeu ) si vreau sa plec de la un nipru minsk sau chiar mobra insa chiar nu stiu ! Dupa ce gasesc ideea perfecta ( cadru perfect ) incep sa imi procur si sa imi adaptez eu furca roti etc etc etc ! Va multumesc din suflet ca sunteti saritori , sper sa iasa treaba ! Cu A2 poti merge si cu CB500 si cu GS500 ) 125-urile sunt pentru A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Pretabile pt choperit/boberit/cafe racer si cu un look mai old sunt Yamaha XS 400 ( 400 cm3 , 4 T .. A2) , Kawasaki Ltd 440 ( 4T se conduce cu A2) si multe altele . Mi se par k astea pentu un cafe deoarece au motoarele 2 in linie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 ...termin cu B-u si nu imi permit foarte repede si A2-ul asa ca de aceea ma opresc la 125 si vreau sa... Vedeti ? Asta e principiu... Vreau sa il folosesc ocazional cand am timp sau cand este un miting etc...! Minsk....sincer este aproximativ 80% din alegerea mea imi place foarte mult linia cadrului are si motor de 125 racit pe aer ( acum am deschis ochii si mi-am dat seama ca motoarele 125 de pe rs nsr etc sunt LC... ). Si sincer mi-as dori totusi si putina putere cea ce un 125 4t nu tinde sa ofere ! Daca ar fi sa aleg un motor 125 4t as alege unul de ATV ( china ) M-am dat cu o dracie de 125 si.... a spart fizicu in mine ! Dar ce ma dezamageste este ca nush daca gasesc cu motor vertical.... Alea stiu ca sunt orizontale ! Macar sa ajungem acolo initial vreau sa stabilesc cadrul ! In momentul in care am un cadru si rotile si aproximativ 50% din "mobra" o sa ma preocup de motor ! Gasesc sa cumpar cadru de minsk si daca da in ce bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) managementul unui proiect de genul ar indica sa iei motor+cadru (ca sa eviti costuri adiacente cu RAR and stuff). Cafe in 2T nu prea am vazut si daca inclini spre o combinatie de nou+vechi (care este si asa forte sensibila pt a iesi ceva de bun gust) o sepie 2T o sa-ti dea mai degraba batai de cap. Cum spunea si lumea mai sus, un motor de 400-500 cmc racit pe ulei e pretabil pt ce vrei.Plus, cauta o motocicleta cu cadru tubular clasic (GS500-le spre ex mi se pare ca scoate cadrul in evidenta mai degraba decat motorul)e parerea mea. In rest, spor maxim, cafe racer e un proiect ambitios si un pic exclusivist; ceva pt dirty gentlemans Editat Octombrie 25, 2013 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Baiatul vrea un cafe racer 2T ... vrea sa fie singurul din istorie care a facut asta ... Si e privita ca oaia care paraseste turma ... De colo ... turma il cheama ... sa actioneze dupa un singur creier .. un creier comun. 2T .. e foarte bun prin oras ... cu pasager ... drum lung ... drum scurt .... liniute ... pe o roata .... Nu mai mancati atat kkkkkkt ca 2T 125 nu e bun. E prea bun. Ce e deranjant .. E ca daca nu respecti rodajul ... si nu pui ulei bun .. schimbi segmentii (operatiune de 100 euro) ... o data la 10k km. Daca ai grija de el .. il intretii ... mergi si 40.000 km. Dar deh ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Baiatul vrea un cafe racer 2T ... vrea sa fie singurul din istorie care a facut asta ... Au mai facut si altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate