Sari la conținut

Grupul posesorilor de SuzukiGS500

Thomas
 Share

Postări Recomandate

Care esti un mecanic mai bun prin bucuresti ?:P Am dat-o la un "prieten" care s-a laudat ca i-a dat blana! A doua zi am observat ca se aude un zgomot ciudat (sasait) plus cand e in sarcina (viteza) si dau peste o groapa ceva se aude un click ... ce poate fii ?? lantul de distributie, vreo supapa ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

stie careva ce toba se potriveste pe gs incat sa mearga mai bine si sa sune mai tare.bafta

iti recomand

nu una - se aud
si dai si cu
:P

toata afacerea te duce la vreo 500 ron cu tobele noi noutze de la magazin

Editat de mihai_2b3
Link spre comentariu

Eu n-as da toba originala pe nimic in lume!!! :P

p.s:mihai,ce ni se aseamana numerele de inmatriculare ;)

Editat de lipton_gs5
Link spre comentariu

pai nu tre sa dea toba originala...ba chiar e recomandat s-o tine pentru RAR, ITP si alte d-astea.

Intr-adevar, toba originala a lui Mihai e cea mai buna toba de mers la RAR! ;)

ps: in toamna tre sa fac si ITP-ul deci trebuie sa mai facem odata manevra :P

Link spre comentariu

pai nu tre sa dea toba originala...ba chiar e recomandat s-o tine pentru RAR, ITP si alte d-astea.

Nu,eu ma refeream sa o demonteze de pe motocicleta.Sincer sa fiu,ador sunetul motorului cu toba stok!

Acum...depinde de gusturi. :P

Numai bine!

Link spre comentariu

Salutare!

Cu parere de rau, tre' sa anunt ca-mi vand gs-ul daca e careva interesat an2005, albastru, necazut, pregatit de sezon, 7000km pret 2000euro 0769291021.

frumos GS-ul tau ... ai si ceva poze? Pozele fac cat 1000 de cuvinte.

Link spre comentariu

Si eu vroiam cu carena, dar intr-o zi mindrul GS a vrut sa doarma pe o parte, asa ca din "stind pe 2 roti" a executat manevra "culcat pe crash-bar".

Am si eu un GS de vanzare (1996, 1200Eur). Imi doresc ceva mai puternic si cu carena. Daca este cineva interesat, mai multe detalii puteti gasi aici:

http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-305214.html

Sa auzim de bine!

Link spre comentariu

Salut baieti. Am o frica mare in ultima vreme :laugh: Trebuie sa-mi duc Gs-ul la ITP insa numai la RAR se mai poate face la motociclete. A mai fost cineva pana acum sa-mi zica cum ii, cum se uita la motor si la toba?

Grija o am doar pentru toba deoarece nu-i stock ci de la un Ninja 750 si suna cam tare(acceptabil) cand trece de 3000 de rotatii/min.Bafta!

Link spre comentariu

baieti,vreau sa imi cumpar un cauciuc nou roata fata [110/70-17], imi puteti recomanda un site/magazin? [preferabil din bucuresti, sa nu astept secole sa mi-l livreze]. multumesc frumos. si e ok daca pun pe 120 [am 140 pe spate ]? nu prea am gasit oferte pentru 110 ..:laugh:

Link spre comentariu

baieti,vreau sa imi cumpar un cauciuc nou roata fata [110/70-17], imi puteti recomanda un site/magazin? [preferabil din bucuresti, sa nu astept secole sa mi-l livreze]. multumesc frumos. si e ok daca pun pe 120 [am 140 pe spate ]? nu prea am gasit oferte pentru 110 ..:smoke:

salut, incearca romimoto.ro am vazut ca avea ceva pe stoc. preturile sunt ok, am luat si eu pentru spate de la el

Link spre comentariu

baieti,vreau sa imi cumpar un cauciuc nou roata fata [110/70-17], imi puteti recomanda un site/magazin? [preferabil din bucuresti, sa nu astept secole sa mi-l livreze]. multumesc frumos. si e ok daca pun pe 120 [am 140 pe spate ]? nu prea am gasit oferte pentru 110 ..:smoke:

Buna ziua,

Anvelopa Pirelli PIRELLI SPORT DEMON 110/70-17 (54H)-75 EURO TVA inclus pe stoc sau PIRELLI DIABLO 110/70-17 (54W)-99 EURO TVA inclus pe stoc. Magazinele sunt situate pe Sos Cotroceni nr 19. si pe Sos Viilor nr 14.

Cu respect,

Echipa MyMoto Online

0733696686

Link spre comentariu

Salutari!

Am nevoie de urmatoarele piese:

-Maneta ambreaj+prinderea ei,in care se infileteaza si oglinda.

-Maneta de frana

-Cablu kilometraj\

-Oglinzi retrovizoare,cele dreptunghiulare.

Astept raspuns pe PM.

Numai bine!

Link spre comentariu

Azi am facut cunostinta cu asfaltul si drept urmare am nevoie de o oglinda stanga, din aceea rotunda pentru modelul fara carene !

Buna ziua,

Oglinda stanga GS 500, copie dupa original-16 EURO TVA inclus.

Cu respect,

Echipa MyMoto Online

0733696686

Link spre comentariu