SorinCbr900rr Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Bine, uite pentru ca am fost mai ''rau'' ma ofer sa te iau intr-o calatorie lunga cu o vitezana, daca crezi ca rezisti la un 300 km pe o sportiva... Lasami pm daca vrei. Daca vrei alt gen gasesti sigur pe cineva:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceset Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Sa transformat forumul de "fiare" in forum de matrimoniale ca aici pare a dulcegarai ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apostol Irina Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Lasa ca ma vezi cand imi cumpar motor si nu mai zici din astea, fiaro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4maranth Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Abia astept sa fac 21 de ani sa-mi cumpar motocicleta. Nu ca as sti prea multe despre ele, dar nici despre calculatoare nu stiam candva nimic. (4) Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere este de: a) 16 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule AM, A1 si B1; b )18 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E si Tr; c) 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti, pentru motocicletele din categoria A; d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 si D1E, precum si pentru triciclurile cu motor din categoria A; e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb si Tv. http://e-drpciv.ro/legislatie/codul-rutier/ Editat Octombrie 25, 2014 de 4maranth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apostol Irina Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Nu sunt din Romania =)) (4) Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere este de: a) 16 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule AM, A1 si B1; b )18 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E si Tr; c) 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti, pentru motocicletele din categoria A; d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 si D1E, precum si pentru triciclurile cu motor din categoria A; e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb si Tv. http://e-drpciv.ro/legislatie/codul-rutier/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Salutare cine vrea sa vina la o plimbare la Castelul Corvinilor in hunedoara cam 170 de km, este asteptat duminica ( maine) la ora 10 la omv calea turzii si la 10:20 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Salutare cine vrea sa vina la o plimbare la Castelul Corvinilor in hunedoara cam 170 de km, este asteptat duminica ( maine) la ora 10 la omv calea turzii si la 10:20 plecarea. super ideea... si tentanta.. dar nu e prea frig? arata ca va fi 1 grad maine la ora 10... iar la 12 vor fi abia 5 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 (editat) super ideea... si tentanta.. dar nu e prea frig? arata ca va fi 1 grad maine la ora 10... iar la 12 vor fi abia 5 grade mie imi arata 11 grade pe maine si soare Editat Octombrie 25, 2014 de yoyocluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Salutare cine vrea sa vina la o plimbare la Castelul Corvinilor in hunedoara cam 170 de km, este asteptat duminica ( maine) la ora 10 la omv calea turzii si la 10:20 plecarea. Ce frumos l-au renovat. Au schimbat si peisajul pe langa din cate vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 mie imi arata 11 grade pe maine si soare eu ma uit pe accuweather de obicei, si arata 1 grad la ora 10 (ajunge la 9 grade abia la ora 3pm) http://www.accuweather.com/en/ro/cluj-napoca/287713/hourly-weather-forecast/287713?hour=33 am iesit azi putin si parca am simtit ca nu am aderenta ca lumea.. si erau vreo 7-8 grade cand am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Ce va mai merge in Cluj. Bucurestiul este sub zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 eu ma uit pe accuweather de obicei, si arata 1 grad la ora 10 (ajunge la 9 grade abia la ora 3pm) http://www.accuweather.com/en/ro/cluj-napoca/287713/hourly-weather-forecast/287713?hour=33 am iesit azi putin si parca am simtit ca nu am aderenta ca lumea.. si erau vreo 7-8 grade cand am fost. da pai ne inbracam mai bine, neam adunat deja 4 motociclisti, vedem maine daca e prea frig scurtam plimbarea si ne hotaram pe loc ce sa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Ce frumos l-au renovat. Au schimbat si peisajul pe langa din cate vad... Tot stau si ma gandesc oare cum or pus Streiul sa curga prin spatele castelului... Sau o fi Muresul cand erea el mic?!? » Post actualizat in 08 Nov 2014 09:23 Sunt sigur ca dupa ce face tura la Hunedoara, o sa puna si o poza cu castelul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Tot stau si ma gandesc oare cum or pus Streiul sa curga prin spatele castelului... Sau o fi Muresul cand erea el mic?!? » Post actualizat in 08 Nov 2014 09:23 Sunt sigur ca dupa ce face tura la Hunedoara, o sa puna si o poza cu castelul... Cred ca daca vroia, punea deja demult, ca e de acum 2 saptamani postarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Salut,scoate cineva maine motorul la o plimbare,daca ne permite vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Salut,scoate cineva maine motorul la o plimbare,daca ne permite vremea? daaaaa baiatu!! scoatem sigur ca da......un traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) sustin si eu ideea, un traseu maxim 200 kmm, oriunde haideti cu propunere ora de intilnire(minim 10 H ) si loc, eu sint prezent 1 moto 2 persoane Editat Noiembrie 8, 2014 de irol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Putem merge la o placinta creata pe Mesteacan,sun 200km sau mai departe pana la Padis » Post actualizat in 08 Nov 2014 20:52 Sau ne vedem la 11:30 sub podl trefla in Manastur si stabilim un traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Ar fii ok si la 11 sub pod. Stabilim atunci un traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4maranth Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Salut, cred că mă prezint și eu. Sună bine la 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Bine mă baieti atunci ora 11 sub pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 ok la 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Prajim ceva?? ) » Post actualizat in 09 Nov 2014 15:41 buna plimbareala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Salutare cine vrea sa vina la o plimbare la Castelul Corvinilor in hunedoara cam 170 de km, este asteptat duminica ( maine) la ora 10 la omv calea turzii si la 10:20 plecarea. Din greseala am pus o alta poza, cel din imagine nu este castelul corvinilor. » Post actualizat in 09 Nov 2014 19:01 Cred ca daca vroia, punea deja demult, ca e de acum 2 saptamani postarea ASTAI CASTELUL CORVINILOR SI CEI CARE AM AJUNS PANA LA CASTEL DIN CEI 6 MOTOCICLISTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate