Sari la conținut

Hai La O Plimbare !

aronbmw
 Share

Postări Recomandate

Bine, uite pentru ca am fost mai ''rau'' ma ofer sa te iau intr-o calatorie lunga cu o vitezana, daca crezi ca rezisti la un 300 km pe o sportiva... Lasami pm daca vrei. Daca vrei alt gen gasesti sigur pe cineva:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Abia astept sa fac 21 de ani sa-mi cumpar motocicleta. Nu ca as sti prea multe despre ele, dar nici despre calculatoare nu stiam candva nimic.

(4) Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere este de:
a) 16 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule AM, A1 si B1;
b )18 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E si Tr;
c) 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti, pentru motocicletele din categoria A;
d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 si D1E, precum si pentru triciclurile cu motor din categoria A;
e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb si Tv.
Editat de 4maranth
Link spre comentariu

Nu sunt din Romania =))

(4) Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere este de:
a) 16 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule AM, A1 si B1;
b )18 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E si Tr;
c) 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti, pentru motocicletele din categoria A;
d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 si D1E, precum si pentru triciclurile cu motor din categoria A;
e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb si Tv.
Link spre comentariu

Salutare cine vrea sa vina la o plimbare la Castelul Corvinilor in hunedoara cam 170 de km, este asteptat duminica ( maine) la ora 10 la omv calea turzii si la 10:20 plecarea.

super ideea... si tentanta.. dar nu e prea frig? arata ca va fi 1 grad maine la ora 10... iar la 12 vor fi abia 5 grade

Link spre comentariu

Salutare cine vrea sa vina la o plimbare la Castelul Corvinilor in hunedoara cam 170 de km, este asteptat duminica ( maine) la ora 10 la omv calea turzii si la 10:20 plecarea.

Ce frumos l-au renovat. Au schimbat si peisajul pe langa din cate vad...

Link spre comentariu

mie imi arata 11 grade pe maine si soare :)

eu ma uit pe accuweather de obicei, si arata 1 grad la ora 10 (ajunge la 9 grade abia la ora 3pm)

http://www.accuweather.com/en/ro/cluj-napoca/287713/hourly-weather-forecast/287713?hour=33

am iesit azi putin si parca am simtit ca nu am aderenta ca lumea.. si erau vreo 7-8 grade cand am fost.

Link spre comentariu

eu ma uit pe accuweather de obicei, si arata 1 grad la ora 10 (ajunge la 9 grade abia la ora 3pm)

http://www.accuweather.com/en/ro/cluj-napoca/287713/hourly-weather-forecast/287713?hour=33

am iesit azi putin si parca am simtit ca nu am aderenta ca lumea.. si erau vreo 7-8 grade cand am fost.

da pai ne inbracam mai bine, neam adunat deja 4 motociclisti, vedem maine daca e prea frig scurtam plimbarea si ne hotaram pe loc ce sa facem

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ce frumos l-au renovat. Au schimbat si peisajul pe langa din cate vad...

Tot stau si ma gandesc oare cum or pus Streiul sa curga prin spatele castelului... Sau o fi Muresul cand erea el mic?!?

» Post actualizat in 08 Nov 2014 09:23

Sunt sigur ca dupa ce face tura la Hunedoara, o sa puna si o poza cu castelul...

Link spre comentariu

Tot stau si ma gandesc oare cum or pus Streiul sa curga prin spatele castelului... Sau o fi Muresul cand erea el mic?!?

» Post actualizat in 08 Nov 2014 09:23

Sunt sigur ca dupa ce face tura la Hunedoara, o sa puna si o poza cu castelul...

Cred ca daca vroia, punea deja demult, ca e de acum 2 saptamani postarea ;)

Link spre comentariu

Putem merge la o placinta creata pe Mesteacan,sun 200km sau mai departe pana la Padis

» Post actualizat in 08 Nov 2014 20:52

Sau ne vedem la 11:30 sub podl trefla in Manastur si stabilim un traseu.

Link spre comentariu

Din greseala am pus o alta poza, cel din imagine nu este castelul corvinilor.

» Post actualizat in 09 Nov 2014 19:01

Cred ca daca vroia, punea deja demult, ca e de acum 2 saptamani postarea ;)

ASTAI CASTELUL CORVINILOR SI CEI CARE AM AJUNS PANA LA CASTEL :) DIN CEI 6 MOTOCICLISTI :)

post-50763-0-18624500-1415559553_thumb.jpg

post-50763-0-69308400-1415559566_thumb.jpg

post-50763-0-52027600-1415559574_thumb.jpg

post-50763-0-85422600-1415559583_thumb.jpg

Link spre comentariu