mr.magic Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 no bine ma baieti, ne vedem la 10 la petrom.mai ales ca acuma mi-am schimbat si io cauciucul pe spate si tre testat o tara pe curbe. sper sa ma trezesc ca si au am un chef mare in seara asta... Vezi ca era 10 dimineata ... da e deschis si dupa 10 seara numa ca ti se incalzeste guma mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 maine (azi) nimeni nimica??? Punem de o tura??? ce ziceti??? cuki, azi (duminica) zic sa ne intalnim la petrom in baci cum s-a stabilit la ora 10 si de acolo ne hotaram, ori meses ori facem o baie la strandul weekend la targu mures, ca tare mi-a facut pofta "auto sos". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 eu ziceam de plecare la omw pe calea turzi pt targu-mures. dar ..... in fine o sa fiu la 10 la petrom baci si decidem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 cuki, azi (duminica) zic sa ne intalnim la petrom in baci cum s-a stabilit la ora 10 si de acolo ne hotaram, ori meses ori facem o baie la strandul weekend la targu mures, ca tare mi-a facut pofta "auto sos". se pare ca nu prea s-a trezit lumea, ne-am adunat doar 3, asa ca eu unul am amanat plecarea. asa ca haideti sa hotaram pe la ce ora facem un meses......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 prezent la 14:00 in baci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 no baieti ora 14.00 petrom baci. cine mai are chef, sa vina, invitatii speciale nu facem count me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 count me in hai ca incet incet ne adunam , io mai vin cu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 am fost azi la weekend in tg mures..........superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 no bine ma baieti, ne vedem la 10 la petrom.mai ales ca acuma mi-am schimbat si io cauciucul pe spate si tre testat o tara pe curbe. sper sa ma trezesc ca si au am un chef mare in seara asta... sergiule, de sambata dimineata era vorba cateva poze ... nu prea reusite cred ca aparatele foto functioneaza mai incet decat motoarele pe meses eu de acol mi-am continuat drumu... si am ajuns in maramu: oameni faini, si peisaje superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 vad ca au iesit cateva poze pana la urma...apar si io in 2 dintre ele a fost misto oricum, data viitorare mergem cu apart foto profi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 aparat foto profi era, trebe fotograf profi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 cateva poze ... nu prea reusite cred ca aparatele foto functioneaza mai incet decat motoarele pe meses Cred ca glumesti au iesit super fain ... aproape ca alea facute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 eh, nu ai vazut rebuturile ... si mai is multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Foarte frumos, ma bucur ca v-ati distrat. Am fost si eu asta noapte pe Meses si Topa .............incredibil cat poate fi de frumos sa te dai pe curbele gri sub lumina blanda a lunii, vantul caldut si cerul instelat, depasirea tirurilor cu zeci de luminite si dealurile scldate in tacere. Am de gand sa ma mai intorc noaptea e minunat. I-am cunoscut pe baietii din Zalau si pe cei din Targu-Mures cu care m-am dat spre Sighisoara (si acvolo sunt niste curbe faine). Sunt mega incantata ...m-am inclinat atat de tare ca era sa dam cu scarita pe jos (in spate pe un CBR 900) In caz ca imi mai vin idei din astea se mai baga cineva. O sa ies si la noapte.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) La petrom Baciu nu se stie ora(17 sau 18),astazi 14.07.08 eu cu Sanyi. 0752.19.15.16,chiar daca stiu ca nu o sa sune nimeni. Editat Iulie 14, 2008 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 .......incredibil cat poate fi de frumos sa te dai pe curbele gri sub lumina blanda a lunii, vantul caldut si cerul instelat, depasirea tirurilor cu zeci de luminite si dealurile scldate in tacere. WTF?!?!?!) ai compus asta singura si nai avut febra?=))...cum imi raspundea un prieten pe alt topic....'romanul s-a nascut 'POIET' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele blond Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Foarte frumos, ma bucur ca v-ati distrat. Am fost si eu asta noapte pe Meses si Topa .............incredibil cat poate fi de frumos sa te dai pe curbele gri sub lumina blanda a lunii, vantul caldut si cerul instelat, depasirea tirurilor cu zeci de luminite si dealurile scldate in tacere. Am de gand sa ma mai intorc noaptea e minunat. I-am cunoscut pe baietii din Zalau si pe cei din Targu-Mures cu care m-am dat spre Sighisoara (si acvolo sunt niste curbe faine). Sunt mega incantata ...m-am inclinat atat de tare ca era sa dam cu scarita pe jos (in spate pe un CBR 900) In caz ca imi mai vin idei din astea se mai baga cineva. O sa ies si la noapte.............. ...si uite ce frumos iesi la suprafata latura sensibila...Si care ma gandeam ca doar eu am chef de plimbari noaptea...Mi-e tare dor de o evadare! Ce mai faci?Pe unde ati mai colindat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 WTF?!?!?!) ai compus asta singura si nai avut febra?=))...cum imi raspundea un prieten pe alt topic....'romanul s-a nascut 'POIET' Sorry pentru post-ul de mai sus...se pare ca cineva s-a 'distrat' aseara din contul meu de pe forum....daca mai vedeti posturi deastea datzimi un pm. Cele bune ps: te tzuck fah heliza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nu e nici o problema singurul meu bai e ca nu mai vrea nimeni sa se dea cu mine dar oricum nu o sa mai fiu in 24 de zile asa ca nu mai conteaza. Si aseara am bagat o tura pana la doua noaptea pe ploaie in rochita.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nu e nici o problema singurul meu bai e ca nu mai vrea nimeni sa se dea cu mine dar oricum nu o sa mai fiu in 24 de zile asa ca nu mai conteaza. Si aseara am bagat o tura pana la doua noaptea pe ploaie in rochita.................. in rochita? deci ai luat pana la urma rochita cu genunchiere de pe louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Nu e nici o problema singurul meu bai e ca nu mai vrea nimeni sa se dea cu mine dar oricum nu o sa mai fiu in 24 de zile asa ca nu mai conteaza. Si aseara am bagat o tura pana la doua noaptea pe ploaie in rochita.................. Nu o sa mai fii in 24 de zile? pai atunci baga mare, altii au si mai mult ghinion! Un doctor se intilneste cu un pacient si-i spune, am doua vesti, una proasta si alta dezastruoasa, pe care o vrei prima? Pai pe aia proasta! Mai ai de trait 24 de ore! Si aia dezastruoasa? Te caut de ieri! Editat Iulie 15, 2008 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nu e nici o problema singurul meu bai e ca nu mai vrea nimeni sa se dea cu mine dar oricum nu o sa mai fiu in 24 de zile asa ca nu mai conteaza. Si aseara am bagat o tura pana la doua noaptea pe ploaie in rochita.................. poate nu ai observat coloana de motociclisti din spatele tau aseara! rochita e de vina!pe ploaie se lipeste de trup! cum sa ne dam cu tine cand ...ROCHITA flutura in vant si ploaia... vara... ploaie...ROCHITA...Eliza...ROCHITA....ploaie ......vara.... ne distragi atentia...de la pilotat...ROCHITA.... PS :as iesi si eu seara da nu vad drumul de rochite ! nu te superi asai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 bogdane nu ti-a venit nimic in cutia postala!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 nope..k norocu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate