ulei_moto Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Buna seara domnilor, De cand i-am reglat supapele și jucat puțin pe la carburator(curățat și montat un șurub de amestec aftermarket, China), când opresc motorul,după o fracțiune de secundă da un rateu, in funcție de cât de alergata a fost, mai puternic sau mai slab. Care ar fi cauza? Sa fie sărac amestecul. In mers nu da nici un rateu. Supapele le-am reglat pe amândouă la 0.10, ambele având intre 0.8 și 0.13,fiind Dr650R din 1993. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Acumulari de gaze in evacuare, prea multa benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 La 07.05.2023 la 12:30, DKW a spus: Acumulari de gaze in evacuare, prea multa benzina. Mulțumesc, este un punct de plecare, incerc sa weekend sa mai umblu la pilot screw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Mai 24, 2023 Share Postat Mai 24, 2023 Buna seara, Este normal acest joc la pinionul de atac ? Mulțumesc VID_20230524_202710.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 Salut, de nou are joc, dar nu chiar asa de mare. Un pinion nou e sub 100 lei, schimba-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 Acum 2 ore, raducod a spus: Salut, de nou are joc, dar nu chiar asa de mare. Un pinion nou e sub 100 lei, schimba-l. salut @raducod, Voi urma sfatul tau, multumesc ! Uitandu-ma pe diagrama de transmisie. observ ca imi lipseste si o bucsa ( am dat ieri pinionul jos), piesa nr37, care se pune intre pinion si placa de prindere.https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/suzuki/dr650-2248/dr650-13936/dr650rup-n-p-r-p-722785/transmission-11484809 Le comand pe amandoua, vad dupa aia. O zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Salut, 37 nu e bucsa. Este un inel de cauciuc care are rol de amortizor sunet/anti zdranganit lant. Nu ajuta la jocul pinionului. Daca te intereseaza pinion cu silencer, cauta pinioane Ognibene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Acum 3 minute, raducod a spus: Salut, 37 nu e bucsa. Este un inel de cauciuc care are rol de amortizor sunet/anti zdranganit lant. Nu ajuta la jocul pinionului. Daca te intereseaza pinion cu silencer, cauta pinioane Ognibene. neata ! nu ma deranjeaza sunetul, defapt nici nu am remarcat sunet de zornait, m-am gandit ca amortizeaza socurile , nicidecum amortizot de sunet. ms ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Dar că e uzat arborele secundar al cutiei și de aia joacă pinionul te-ai gândit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Acum 13 minute, ENEOS a spus: Dar că e uzat arborele secundar al cutiei și de aia joacă pinionul te-ai gândit? Nu m-am gandit, nu m-am dus asa departe, tocmai de aceea am intrebat. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Dar că e uzat arborele secundar al cutiei și de aia joacă pinionul te-ai gândit? de regula axul este otel cimentat si pinionul e moale, tocmai sa nu se duca axul. Eu n-am intilnit secundar cu uzura la canelurile unde sta pinionul, dar imi imaginez ce este si asta un scenariu, dar putin probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 Salut ! Are cineva un cdi, cod 32900-12d00-000, pierdut prin casă pentru DR 650 ? Se pare că mi-a crăpat cdi-ul. l-am măsurat după instrucțiunile din manual, jumătate din fire nu îmi indică nimic (open line) și pentru cealaltă jumătate, valori duble față de manual. Ce știți despre ignitech.cZ și cdi-urile lor ? Mi se pare absurd sa dau 700 lei pe un cdi sh de aproximativ 30 ani când cel de la ignitech este 1200 lei cu garanție 2 ani O seara bună ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Cel de la Ignitech pare la fel de scump, aprox. 150 euro, daca nu gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Acum 7 minute, Muretto Grundieg a spus: Cel de la Ignitech pare la fel de scump, aprox. 150 euro, daca nu gresesc. am luat legatura cu ei ieri, 181 euro non-programabil, 192 euro programabil, unde se mai adauga un cablu usb 16euro, plus 33 euro transportul la oricare din ele. Avand in vedere ca este nou si cu garantie, as prefera asa fata de unul de 30 ani la 700 ron (https://www.motorcomponents.ro/produs/cdi-suzuki-dr650-sp41/) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 1 hour ago, ulei_moto said: am luat legatura cu ei ieri, 181 euro non-programabil, 192 euro programabil, unde se mai adauga un cablu usb 16euro, plus 33 euro transportul la oricare din ele. Avand in vedere ca este nou si cu garantie, as prefera asa fata de unul de 30 ani la 700 ron (https://www.motorcomponents.ro/produs/cdi-suzuki-dr650-sp41/) Eu am luat de la ei si a fost totul ok la comunicare si produs. Am luat pentru o Honda din 92 si au trimis exact ce era nevoie. Singura observatie e ca dimensiunea e mai mare fata de cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Acum 10 minute, Patrick_M a spus: Eu am luat de la ei si a fost totul ok la comunicare si produs. Am luat pentru o Honda din 92 si au trimis exact ce era nevoie. Singura observatie e ca dimensiunea e mai mare fata de cel original. Programabil sau nu ? Ms de feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 1 minute ago, ulei_moto said: Programabil sau nu ? Ms de feedback Non, ca nu vroiam sa fac minuni dintr-un mono de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Acum 1 minut, Patrick_M a spus: Non, ca nu vroiam sa fac minuni dintr-un mono de 250. Bine punctat, mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 salut, are intrare pt sonda lambda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 1 oră în urmă, raducod a spus: salut, are intrare pt sonda lambda ? nu cred, nu pare, cdi-ul programabil iti permite sa modifici doar aprinderea din cate am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 8, 2023 Share Postat Iunie 8, 2023 19 hours ago, raducod said: salut, are intrare pt sonda lambda ? Sonda lambda la DR650? Sigur vorbim de aceeasi treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 8, 2023 Share Postat Iunie 8, 2023 Probabil se referea să fie adăugată, cum este senzorul aft, Air fuel ratio, să îi faci amestecul perfect. Eventual pus injecție? Parca am văzut conversii de la carburator la injecție, sper sa nu greșesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 8, 2023 Share Postat Iunie 8, 2023 4 minutes ago, ulei_moto said: Probabil se referea să fie adăugată, cum este senzorul aft, Air fuel ratio, să îi faci amestecul perfect. Eventual pus injecție? Parca am văzut conversii de la carburator la injecție, sper sa nu greșesc La ce motocicleta e Dr-u, ii sta cel mai bine cu carburator. 2 surubelnite si o transformi rapid. Cum a facut @bursyllac, mai bine te joci putin din jiglere, pinioane si cam aia e. Sa nu iti spun ca la KTM 990 sunt care le trec pe carburator, pentru usurinta in customizare si simplitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Iunie 8, 2023 Share Postat Iunie 8, 2023 De acord cu tine, dar sunt si persoane care accepta cu placere o provocare, doar pentru distractie si cred ca colegul raducod, este acel gen de persoana. In alta ordine de idei, am gasit pe ebay un cdi pt DR, nou, nebranduit. la putin sub jumatate de pret fata de cel de la ignitech. Vanzatorul are 100% review-uri bune, chiar si pentru cdi-ul in cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 8, 2023 Share Postat Iunie 8, 2023 34 minutes ago, ulei_moto said: De acord cu tine, dar sunt si persoane care accepta cu placere o provocare, doar pentru distractie si cred ca colegul raducod, este acel gen de persoana. In alta ordine de idei, am gasit pe ebay un cdi pt DR, nou, nebranduit. la putin sub jumatate de pret fata de cel de la ignitech. Vanzatorul are 100% review-uri bune, chiar si pentru cdi-ul in cauza. La Honda incercasem si un cdi de Kymco 250 si a mers foarte bine, deci s-ar putea sa mearga si alte cdi-uri. Singurul avantaj pe care l-am avut eu e ca a fost aici in sat magazinul cu cdi-ul si l-am returnat, fiind doar un test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate