zep27 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 pt cei care ati folosit asa ceva: sigur nu are rost sa ma apuc de comfectionat o asemenea presa? nu de alta da in poza arata tare bine. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 nu cred ca e indoita cu asa ceva teava aia, in fine am indoit multe tevi cu modelul ala de aparat si nu a iesit bine nimic pana la urma am facut aparatul asta clasic si indoaie fara absolut nici o problema, merge si usor si iese perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 nu cred ca e indoita cu asa ceva teava aia, in fine am indoit multe tevi cu modelul ala de aparat si nu a iesit bine nimic pana la urma am facut aparatul asta clasic si indoaie fara absolut nici o problema, merge si usor si iese perfect Poti sa-mi dai si mie schitele la aparatu ala ca tare ma tenteaza.Multam Klaus Respekt Speedy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 lam facut fara schita. sory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 lam facut fara schita. sory Pune cateva poze de la al tau din dif unghiuri te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 salut. care poate sa-mi faca si mie o amaraciune de ghidon. nimic iecstraordinar, un dragbar inaltzat putin. Sau care stie pe cineva cu echipament de indoit tzevi in bucuresti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 salut. care poate sa-mi faca si mie o amaraciune de ghidon. nimic iecstraordinar, un dragbar inaltzat putin. Sau care stie pe cineva cu echipament de indoit tzevi in bucuresti??? Vorbeste cu Klaus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 salut. care poate sa-mi faca si mie o amaraciune de ghidon. nimic iecstraordinar, un dragbar inaltzat putin. Sau care stie pe cineva cu echipament de indoit tzevi in bucuresti??? Uite un site: www.catcris-engineering.ro. Sunt din Bucuresti, pe Prelungirea Ghencea. Nu am facut nimic la ei, dar am vorbit la tel cand voiam sa-mi fac un crashbar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 mersi mult, maine la prima ora ii sun shi io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 mersi mult, maine la prima ora ii sun shi io Eu vreau crash-bar.Cand afli ceva,zi-mi si mie...Eventual,daca mergem impreuna,poate n-i le fac mai ieftin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 pai io am dat deja un avans shi i-am zis lu nea catalin cum sa-l faca. eventual pun poze cu ce o sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 ia d-acilea utilaj de indoit teava made in thailand si rezultatul final Eu zic ca asta este cea mai meseriasa metoda. Numai ca faci unghiurile cam din ochi. Asa am zis si eu ca fac. Merg pe varianta cu bacuri pe suport si indoitorul de teava sa fie mana. nu cred ca e indoita cu asa ceva teava aia, in fine am indoit multe tevi cu modelul ala de aparat si nu a iesit bine nimic pana la urma am facut aparatul asta clasic si indoaie fara absolut nici o problema, merge si usor si iese perfect Asta este cel mai tare indoitor si il folosesc o gramada de constructori. Am vazut pe clubchopper replici ca cel al lui Klaus si toti il laudau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 stiu eu cum se face , am la munca una care face acest lucru, fara a lasa cute pe teava ... Una noua. Dintr-o bara stramba, in vecii vecilor n-o sa faci una dreapta perfect. din puntul asta de vedere te contrazic, cu o masina cu 5 cilindri se poate indrepta orice, crede-ma ca am vazut ce si cum si stiu ... sunt nou pe aici, dar asta nu inseamna ca vb aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Salut la toti cruiseristi viitori chopperishti ! Ma documentez despre aceste tipuri de utilaje de indoit teava ( pipe bender ) si am gasit cateva variante asa ca le atasez. Sincer chinezariile hidraulice nu prea cred ca sunt bune de ceva asa ca o sa urmez o cale de mijloc . Doresc sa-mi construiesc o masa cu rollere iar aplicarea fortei sa o fac manual sau prin presare. Daca iasa ceva va mai tin la curent. --- Mesaj completat în 19 Nov 2007 19:33 -------------si altele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Salut la toti cruiseristi viitori chopperishti ! Ma documentez despre aceste tipuri de utilaje de indoit teava ( pipe bender ) si am gasit cateva variante asa ca le atasez. Sincer chinezariile hidraulice nu prea cred ca sunt bune de ceva asa ca o sa urmez o cale de mijloc . Doresc sa-mi construiesc o masa cu rollere iar aplicarea fortei sa o fac manual sau prin presare. Daca iasa ceva va mai tin la curent. <small>--- Mesaj completat în 19 Nov 2007 19:33 -------------</small><br/>si altele: Ba chopperistule,fost cruiserist. Trebuie sa vorbim! On topic: Vezi ca modelul asta aplatizeaza teava. Am undeva un articol despre acest model,si tipii aia facusera un test,si a iesit teava aplatizata.Il caut si il postez. Salu`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 si pana la urma care este cel mai usor de facut? si eficient, bineinteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 asta e cel mai bun, am folosit si e 100% eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Fratilor curaj!!! Nu este chiar asa de greu de indoit teava. Eu am vrut sa-mi fac un crachbar la DL650. M-am inspirat din modelele prezentate in aceasta sectiune si am facut unul mai mult din fiare vechi. Merge foarte bine, dar deoarece nu m-am complicat cu parghiile de amplificare forta, trebuie sa traga 2 de maneta. Teava pe care am indoit-o are 27mm in diametru si cca 2mm carne. Nu am umplut-o cu nisip pt a nu ma complica prea mult. La indoitura teava s-a ovalivat in medie cam 1,5 mm, dar nu prea se observa si nu ma deranjaza.Cateva poze pt exemplificare. Sarbatori fericite si un an nou plin de proiecte reusite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Fratilor curaj!!! Nu este chiar asa de greu de indoit teava. Eu am vrut sa-mi fac un crachbar la DL650. M-am inspirat din modelele prezentate in aceasta sectiune si am facut unul mai mult din fiare vechi. Merge foarte bine, dar deoarece nu m-am complicat cu parghiile de amplificare forta, trebuie sa traga 2 de maneta. Teava pe care am indoit-o are 27mm in diametru si cca 2mm carne. Nu am umplut-o cu nisip pt a nu ma complica prea mult. La indoitura teava s-a ovalivat in medie cam 1,5 mm, dar nu prea se observa si nu ma deranjaza.Cateva poze pt exemplificare. Sarbatori fericite si un an nou plin de proiecte reusite. grozav de fain lucrat felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Eu vreau crash-bar.Cand afli ceva,zi-mi si mie...Eventual,daca mergem impreuna,poate n-i le fac mai ieftin ... Da daca vrei de la 10 bucati in sus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 asta e cel mai bun, am folosit si e 100% eficient sal paul! Ai tu asa ceva? ca as da o bere si o fuga la tine sa-mi fac 2 tevi la nipra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 am si eu o intrebare, de unde se poate lua teava pentru curbat? (ceva gen teava de juma de tol, pentru un crash-bar la un Dominator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 salutare. a gasit cineva vreun "maker" de ghidoane, crashbar-uri in bucuresti? preturi? ce tip de teava folosesc? vreau si eu pt nipra un ghidon, plus crash bar si sissy bar bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Sal Pt crash baruri incercati la 0724230550 radu ,,,,face si tobe evacuari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Inca un crachbar facut cu aceeasi scula de mai sus. Nu stiu cum lucreaza celelalte modele de scule de indoit teava, dar asta incercat de mine merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate