owene Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Roti cu spite am indreptat la el, deh, ETZ. Mi s-a zis(eu nu am facut) - slabesti spitele, ca el nu isi bate capul cu ele, ti le roluieste, apoi te ocupi de re-centrare, poate la 2roti pe Balcescu sau altundeva. Eu zic sa-l suni sa schimbi o vorba sa-l intrebi, si daca mormaie, intreaba-l ca daca slabesti tu spitele se baga? Mie 40 de lei mi-a luat. La centrat doar din spite, incearca la 2 roti sau pe Plevnei, acolo am auzit ca s-ar mai putea. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 pe balcescu ? la 2 roti ... aia mi-au facut praf un butuc nou de bicicleta ... de centrat ... am centrat la Play Bike pe carpatilor ( pana in Hacienda ) Recomand PS .. au si spite colorate daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Ziceam ca am auzit ca fac si aia, nu am dat cu parul! Si zici ca aia de pe Carpatilor centreaza si roti spitate de moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Ziceam ca am auzit ca fac si aia, nu am dat cu parul! Si zici ca aia de pe Carpatilor centreaza si roti spitate de moto? eu asa stiu !!!! Adevarul e ca te costa da merita mi-am facut 2 jante de la 0 ptr bike a iesit un cost de 340 de lei pt 2 bucati cu toate piesele luate din magazin + manopera . Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 eu asa stiu !!!! Adevarul e ca te costa da merita mi-am facut 2 jante de la 0 ptr bike a iesit un cost de 340 de lei pt 2 bucati cu toate piesele luate din magazin + manopera . Succes MULTUMESC!am sa incerc sa vad daca centreza si roti moto si va tin la curent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Salutare! Stiti unde as putea repara niste carene cat mai profi sau sa le refac in Brasov sau imprejurimi? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Salutare! Stiti unde as putea repara niste carene cat mai profi sau sa le refac in Brasov sau imprejurimi? Multumesc! Ia legatura cu Lotzi (scuze daca nu am scris ok) 0723908691 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 stie cineva daca se mai face ITP la service-ul de langa RAR ? un program de functionare are cineva ?:S Multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 stie cineva daca se mai face ITP la service-ul de langa RAR ? un program de functionare are cineva ?:S Multumiri Cel mai bine dai un telefon:d-nul Pop 0742022125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Cel mai bine dai un telefon:d-nul Pop 0742022125 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Ia legatura cu Lotzi (scuze daca nu am scris ok) 0723908691 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Buna ziua. O intrebare ptr posesorii de IJ sau ptr pasionati. Caut o carte tehnica pentru Ij 57 Planeta3 350 cm3. Ma intereseaza orice varianta: de cumparat , cu imprumutul, format electronic, orice informatie care ma ajuta sa fac rost de documentatia respectiva. Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 aici te-ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Salutare.... caut si eu ptr o zi - 2, o scula asemanatoare cu asta: http://www.ebay.co.uk/itm/Motorcycle-Carburetor-Carb-Pilot-Jet-screw-Adjusting-Tool-Yamaha-Kawasaki-Suzuki-/390349421203?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item5ae2a37a93 Platesc cate beri este cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
APASU" Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Se cauta sponsor pentru echipa de fotbal in campionatul judetean de minifotbal Brasov Numele firmei se va imprima pe tricou, in link se poate vedea model http://minifotbalbv....me&lid=2&tid=14 Durata reclama pentru firma care va fi sponsor este de un an de zile. Suma sponsorizare se discuta direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) Buna seara, are careva vreo idee unde as putea gasii un arc asemanator cu asta? Si inca ceva, cine are si poate sa-mi imprumute un sincronizator de carburatoare? Multumesc. Editat Martie 4, 2012 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Buna seara, are careva vreo idee unde as putea gasii un arc asemanator cu asta? Si inca ceva, cine are si poate sa-mi imprumute un sincronizator de carburatoare? Multumesc. e cumva arc de intinzator de distributie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Pentru sincronizare eu mi-am facut un sistem din ala cu furtune cu ulei si pana acum si-a facut treaba ok. Daca nu gasesti ceva mai profi eu te pot ajuta cu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Stie cineva de unde pot achizitiona echipament moto de dama la un pret si calitate cat mai bun?.Cred ca ar fi si o alta varianta,SMAEB-2012.Oare o s-a gasesc ceva pe acolo?.Dar totusi am zis sa incerc si prin zona noastra,vreau neaparat sa il probeze inainte de achizitie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 manusi si ghete iti pot da eu la 150 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Stie cineva de unde pot achizitiona echipament moto de dama la un pret si calitate cat mai bun?.Cred ca ar fi si o alta varianta,SMAEB-2012.Oare o s-a gasesc ceva pe acolo?.Dar totusi am zis sa incerc si prin zona noastra,vreau neaparat sa il probeze inainte de achizitie. Numai bine! Anul trecut au avut preturi ok la SMAEB mai e un pic pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Merci mult @bassu86 si @denesu.La incaltaminte marimea 37 nu este buna,manusi avem deja.Cel mai mult ma intereseaza geaca si pantaloni textili.Asteptam pana la SMAEB-2012 poate gasim ceva. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 unde se pot plati amenzile de la rutiera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Buna seara, are careva vreo idee unde as putea gasii un arc asemanator cu asta? Prin pixuri, daca nu sunt arcuri calibrate unde se pot plati amenzile de la rutiera ? Pe Dorobantilor la Fisc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 sal . aveti idee unde sa-mi schimb si io lantul ? as vrea calitate la un pret decent !! multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate