andreizalau Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Hai cu Domi,care m-ai stiti unde se gasesc cdi-uri in afara de ignitech,baietii de la skr au ceva facut de ei,a-ncercat careva? eu am luat de la mexykanu am luat o mooie cu un cdi sh, si nu mi-a placut,,,,,, a mers cdi-ul sh cam juma de an, apoi a inceput sa faca nazuri, a.i. abia m-am intors de la M.A.N. si cand ma gandesc ca atat cel nou, cat si cel sh au fost cam la acelasi pret,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 De 3 luni am CDI facut la skr si e totul ok.la ei am gasit si spita fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 De 3 luni am CDI facut la skr si e totul ok.la ei am gasit si spita fata. E tot asa imersat in silicon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 vand tot ce am din dezmembrarea unui SLR, plec din tara cu motorul doar cu ce am pe el si am nevoie de bani asa ca o sa renunt la tot depozitul de piese, daca aveti nevoie de piese de Dominator/SLR va rog sa ma anuntati 0748879580 sau mesaj privat pe forum melc kilometraj bobina inductie releu incarcare, 5 fire, exact ca la dominator electromotor etrier fata brembo etrier spate brembo suporti etrier pompa frana spate pompa frana fata, avariata, are nevoie de capacelul de la fereastra de vizitare furtun frana fata din cauciuc, cel original de fabrica furtun frana spate din cauciuc, cel original de fabrica 2 amortizoare de slr 1 set de tobe 2 roti spate, una in stare perfecta, una putin avariata la spite(cercul e in perfecta stare, necesita schimbarea a 4 spite) 1 roata fata de slr 19" discuri frana fata, sunt mai mari nu se potrivesc la domi, doar la cbr F2 si altele asemanatoare 2 jambe fata in perfecta stare, cred ca am si paharelele de la arcuri 1 carburator, aici alegeti voi jigleorul de sarcina 165 sau 180 placi ambreiaj noi, in ambalaj original, nemontate, (placile cred ca sunt cele cu ferodou pe ele) cadru de slr bascula de slr 2 scarite de pe partea dreapta 1 scarita de pe partea stanga bullbar ghidon amortizoare vibratii ghidon multe alte maruntisuri, suruburi de la diferite prinderi, pentru orice piesa intrebati, motorul nu se da nu se dezmembreaza trimit orice prin curierat sau posta romana, va rog seriozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Aveti careva experienta cu garnitura de chiuloasa after market pt Dominator/XL600? A fost ok? Din ce am vazut pe net, sunt 2 modele:unele cu silicon si unele fara, doar cu materialul ala cartonat. Experiente? Recomandari? Si daca stiti, pot sa schimb garnitura fara sa dau motorul jos de pe cadru? Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Vezi sa folosesti dinamometrica, musai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Aveti careva experienta cu garnitura de chiuloasa after market pt Dominator/XL600? A fost ok? Din ce am vazut pe net, sunt 2 modele:unele cu silicon si unele fara, doar cu materialul ala cartonat. Experiente? Recomandari? Si daca stiti, pot sa schimb garnitura fara sa dau motorul jos de pe cadru? Multzam! eu am refolosit garnitura veche se poate inlocui si cu motorul pe cadru, dar e al naibii de greu sa demontezi/montezi capacul culbutorilor eu nu am folosit cheie dinamometrica, dar recomand folosirea acesteia numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Mobra nefiind racita cu lichid, iti da impresia ca poti sa refolosesti garnitura veche si sa strangi chiulasa la mana. Intradevar, poti, dar vei pierde putere. Daca ar fi fost racita cu lichid, s-ar observa imediat antigel ars pe toba. Asa am patit la Tenere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Dar daca pun silicon loctite 518 sau ceva asemanator, si nu mai pun garnitura, iasa treaba ok? Dinamometrica nu am, o sa strang cu simt de raspundere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Si daca stiti, pot sa schimb garnitura fara sa dau motorul jos de pe cadru? am vazut eu in service un domi care avea cilindrul dat jos si cutia era pe cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Dar daca pun silicon loctite 518 sau ceva asemanator, si nu mai pun garnitura, iasa treaba ok? Dinamometrica nu am, o sa strang cu simt de raspundere.. nu e deloc ok fara garnitura cat priveste simtul tau de raspundere, ori o sa strangi prea tare, ori prea putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Am rezolvat, multumesc de sfaturi! era un surub destrans de tot.. Si mai o intrebare, nu e neaparat legata de Domi.. Scapa aerul pe evacuare la prinderea dintre toba finala si tevile de evacuare. Ce pasta sau ce sa pun pe flansele alea sa nu mai scape? Astia prin occident zic de ceva ciment de soba, se intareste ala acolo si se inchide OK. Recomandati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Astia prin occident zic de ceva ciment de soba, se intareste ala acolo si se inchide OK. Recomandati ceva? folie alimentara de alu Mi-a zis si mie cineva de chestia asta si cand a pus a etansat ok In rest, in comert la noi nu am gasit nimic sa fie bun, indiferent de suma cheltuita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 slut stiti careva ce amortizor se potriveste in locul aluia original?...ceva un pic mai performant, si care sa nu necesite modificari majore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Hai cu Domi,care m-ai stiti unde se gasesc cdi-uri in afara de ignitech,baietii de la skr au ceva facut de ei,a-ncercat careva? Si eu am CDI de la SKR de mai bine de un an. Merge brici mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 slut stiti careva ce amortizor se potriveste in locul aluia original?...ceva un pic mai performant, si care sa nu necesite modificari majore? ai 600 euro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 hai nici chiar 600 da 400 sigur http://www.wemoto.ro/bikes/honda/nx_650_n_p_r_dominator_rd02/92-94/picture/rear_hagon_monoshock/ http://www.wemoto.ro/bikes/honda/nx_650_n_p_r_dominator_rd02/92-94/picture/rear_yss_z-series_monoshock/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 mai oameni buni si de omenie, io va zic Sarbatori fericite! si numa de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 hai nici chiar 600 da 400 sigur http://www.wemoto.ro/bikes/honda/nx_650_n_p_r_dominator_rd02/92-94/picture/rear_hagon_monoshock/ http://www.wemoto.ro/bikes/honda/nx_650_n_p_r_dominator_rd02/92-94/picture/rear_yss_z-series_monoshock/ multumesc...da ase ceva mai de oameni saraci...nu stiti?...ceva de la alti producatori...de la alt model Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 (editat) multumesc...da ase ceva mai de oameni saraci...nu stiti?...ceva de la alti producatori...de la alt model Honda? /index.php?/topic/18117-honda-nx650-dominator/page-375&do=findComment&comment=3702513 Se potriveste si cel de Transalp 600. Dar modele dupa 90, care au arcul negru. Cele mai vechi cu arcul rosu nu se potrivesc - pe probate. Editat Decembrie 24, 2014 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Si eu am CDI de la SKR de mai bine de un an. Merge brici mobra. Cat ai dat pe el,e cel facut de ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani tuturor dominatorilor! sa dominati coclaurile si la anu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani, sa dominam si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate